Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 381 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 235 275 325 ... LastLast
Results 4,481 to 4,500 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4481 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Mi se pare de ***** ca trebuie sa ii ameninti cu OPCu' ca sa primesti serviciile pentru care platesti si sa nu te lasi prostit. Din pacate, multi dintre cei care sunt prostiti de retaileri zic "asta e" si dau din umeri. Aia vad ca le merge si dau inainte cu marlaniile. Daca macar jumatate ar reactiona in felul asta la orice prosteala cat de mica, sunt sigur ca nu si-ar mai permite atat de multe samsarii astia.

2. #4482 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by TheArsonist View Post
    Mi se pare de ***** ca trebuie sa ii ameninti cu OPCu' ca sa primesti serviciile pentru care platesti si sa nu te lasi prostit. Din pacate, multi dintre cei care sunt prostiti de retaileri zic "asta e" si dau din umeri. Aia vad ca le merge si dau inainte cu marlaniile. Daca macar jumatate ar reactiona in felul asta la orice prosteala cat de mica, sunt sigur ca nu si-ar mai permite atat de multe samsarii astia.
    Asta e principalul motiv din cauza caruia continua cu marlaniile, toleranta clientului.

3. #4483 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Voi uitati o chestie. Sunt unele persoane care nu au timp sa piarda ore intregi prin magazine sa se certe cu angajatii, si apoi sa piarda iar ore intregi pe la OPC si mai stiu eu pe unde ca sa faca plangeri. Majoritatea au scoala/serviciu si asta le ocupa marea majoritate din timp, iar atunci cand au o pauza, prefera sa bea o bere rece decat sa se certe cu toti tampitii.

4. #4484 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Voi uitati o chestie. Sunt unele persoane care nu au timp sa piarda ore intregi prin magazine sa se certe cu angajatii, si apoi sa piarda iar ore intregi pe la OPC si mai stiu eu pe unde ca sa faca plangeri. Majoritatea au scoala/serviciu si asta le ocupa marea majoritate din timp, iar atunci cand au o pauza, prefera sa bea o bere rece decat sa se certe cu toti tampitii.
    Dureaza 15 minute sa scrii o sesizare la OPC, daca tot nu facem nimic atunci sa nu ne mai plangem de faptul ca nu functioneaza nimic corect in tarisoara asta.

5. #4485 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Tudyniuz, daca toti merg pe principiul asta, ca au altceva mai bun de facut in alea 15 minute, nici nu cred ca ar mai trebui sa se planga de eventualele *****uri care le sunt facute de comercianti. Imi pare rau pentru cei care accepta sa fie prostiti pe banii si pe timpul lor.

6. #4486 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    Asta e principalul motiv din cauza caruia continua cu marlaniile, toleranta clientului.
    problema cu garantia este ca acel 1 an oferit de altex/media galaxy este suportat de catre producator..insa ptr al 2-lea an costuriile sunt suportate de catre altex/media galaxy..probabil de aceea se fac ca ploua pana cand aduci vorba de ANPC

7. #4487 SP
    Sa inteleg ca Altex are un contract mai special cu furnizorul decat Emag, Domo si restul magazinelor din Romania?

8. #4488 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tu asta ai inteles?

9. #4489 SP
    Tu asta ai inteles?
    Trebuia sa pun "/sarcasm mode off " dupa comentariu, atat timp cat legea ii obliga sa ofere garantie 2 ani, iar restul magazinelor se conformeaza, de ce Altex nu fac acelasi lucru?

10. #4490 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pentru ca isi incearca norocul cu clientul. Si nu doar ei fac asta. Eu am patit treaba asta la Apple Store. Desi in UE toti sunt obligati sa dea doi ani garantie, Apple da doar 1 an. Cum? Nu stiu. Dar lumea tot cumpara. La fel si Altex.

11. #4491 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Pentru ca isi incearca norocul cu clientul. Si nu doar ei fac asta. Eu am patit treaba asta la Apple Store. Desi in UE toti sunt obligati sa dea doi ani garantie, Apple da doar 1 an. Cum? Nu stiu. Dar lumea tot cumpara. La fel si Altex.
    In Germania ps3, xbox360 au garanţie doar un an, nu sunt obligaţi sa ofere 2, dar in unele magazine sau amazon.de poti cumpăra extragarantie. La noi pt aceste console poti cumpăra extragarantie doar de la flanco. Cei de la altex sunt obligaţi prin lege sa ofere 2 ani. Un an de la producător si un an magazinul, dar nu doresc sa preia acest risc. Deci nu mai spuneţi ca asa e peste tot in EU, nu e o lege care se aplica peste tot in europa.
    PS i-am explicat unui angajat altex ca nu e normal ce fac, au răspuns ca asta e politica lor si ca nu stiu ce scrie in lege. Nu am mai ameninţat cu OPC pt ca m-am saturat sa vb cu pereţii, m-am dus la flanco. Daca cineva mai primeşte acel certificat pt un an doar, nu va mai certaţi cu ei, luati produsul asa si vb cu cei de la OPC, amenzile sunt puse in practica, poate se satura p�nă la urmă, desi nu cred... Un tel la OPC cu o exprimare coerenta durează 5 min

12. #4492 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Huh, citind aici, am pus si eu mana pe garantia ps3-ului luat din mediagalaxy, si vad ca am doar 1 an garantie. Maine dimineata ma duc peste ei, sa vad ce pot rezolva. Daca nu vor sa-mi dea garantie pe 2 ani, nici o problema le returnez consola, stiu ca in 10 zile poti returna orice produs, asa-i?

13. #4493 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by iry View Post
    Huh, citind aici, am pus si eu mana pe garantia ps3-ului luat din mediagalaxy, si vad ca am doar 1 an garantie. Maine dimineata ma duc peste ei, sa vad ce pot rezolva. Daca nu vor sa-mi dea garantie pe 2 ani, nici o problema le returnez consola, stiu ca in 10 zile poti returna orice produs, asa-i?
    Parca daca e cumpărat online

14. #4494 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    L-am cumparat din magazin, sigur o sa intampin probleme din partea lor, atunci apelam la opc in cel mai rau caz.

15. #4495 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

L-am cumparat din magazin, sigur o sa intampin probleme din partea lor, atunci apelam la opc in cel mai rau caz.
    Mai bine OPC direct, asa au făcut mereu astia din altex-media galaxy

16. #4496 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    daca l-ai luat din magazin nu este valabila faza cu 10 zile..aia e doar la comenziile online...cel mai bine te duci la ei si le explici situatia..de ex Caponescu a rezolvat cu vorba..iar daca nu inteleg ANPC

17. #4497 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    M-a sunat azi de la Altex. A confirmat comanda pentru 3 din 4. Nu mai au Dead Space 2. Unul imi vine maine, celelalte 2 poimaine.

18. #4498 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Salut.
    Comenzile de pe "the hut" se ridica de la posta ? sau le aduce un curier acasa? Si are cineva un cod de discount?

19. #4499 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Poștă

20. #4500 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si in cam cat timp ajunge?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.