Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 226 of 381 FirstFirst ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 326 ... LastLast
Results 4,501 to 4,520 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4501 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Ghidul cumparatorului consolist

Cel mai probabil intre 7 si 14 zile. Am avut si cand am asteptat 20.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #4502 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by drac_baltat View Post
    M-a sunat azi de la Altex. A confirmat comanda pentru 3 din 4. Nu mai au Dead Space 2. Unul imi vine maine, celelalte 2 poimaine.
    Erau vreo 4 bucati de Dead Space 2 astazi in Altex Palady

3. #4503 SP
    Junior Member danielb's Avatar
    A mai comandat cineva la Flanco vineri? Mi-am cumparat un PS3 super slim si am primit mail cu numar de comanda dar pana acum nu si un mail de confirmare.

Cand incerc sa intru in cont pe site la ei imi spune ca adresa mea de email nu figureaza in baza lor de date deci, implicit, nu ma pot loga sa vad statutul comenzii.

Cand am comandat am si platit cu cardul deoarece nu sunt in tara si nu puteam sa platesc la livrare.
    Incep sa ma astept sa primesc un mail de anulare in loc de confirmare.

A mai avut cineva probleme cu ei dupa reducerile de vineri?

4. #4504 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Am si eu o intrebare... Black Ops 2 de la Altex pentru PS3 are si Nuketown 2025? Stiam ca este numai la pre-order acea mapa. Multumesc.

5. #4505 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by SkyBorg View Post
    Am si eu o intrebare... Black Ops 2 de la Altex pentru PS3 are si Nuketown 2025? Stiam ca este numai la pre-order acea mapa. Multumesc.
    Au scos din joc acea "mapa".

6. #4506 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

I-am intrebat eu pe mail dar vad ca nu mi-au raspuns...

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

7. #4507 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Si... inca ceva. Preturile de pe site sunt reale? Adica, daca dau comanda nu ma pune sa platesc restul de bani cand imi vine comanda nu? Assassin's Creed Revelations Ottoman PS3 30 lei? Imi vine destul de greu sa cred asa ceva.

8. #4508 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Am o nedumerire,sambata dupa-masa am comandat de la altex ACB si SOCOM 4 ca utilizator neinregistrat...am primit email cum ca comanda a fost procesata si era si facura mai jos,al doilea email cu confirmarea comenzii si faptul ca urmeaza a fi livrata...
    De atunci nu am mai auzit nimic de la ei,comanda nu mi-a fost anulata,asa ca nu stiu ce sa cred....
    Ar trebui sa-i sun?
    Am ales ca metoda de plata-la livrare,din moment ce nu am primit mail cu anularea comenzii,ma gandesc ca e pe drum..nu?

9. #4509 SP
    Quote Originally Posted by SkyBorg View Post
    Si... inca ceva. Preturile de pe site sunt reale? Adica, daca dau comanda nu ma pune sa platesc restul de bani cand imi vine comanda nu? Assassin's Creed Revelations Ottoman PS3 30 lei? Imi vine destul de greu sa cred asa ceva.
    Preturile sunt reale, dar nu cred ca mai gasesti pe stoc Assassin's Creed Revelations Ottoman PS3 la 30 lei.

10. #4510 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Assassin's Creed nu mai este pe stoc dar si Fifa 12 la 50 lei suna bine.

11. #4511 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    Au scos din joc acesta "mapa".
    ))

12. #4512 SP
    Quote Originally Posted by Fizzl3 View Post
    Am o nedumerire,sambata dupa-masa am comandat de la altex ACB si SOCOM 4 ca utilizator neinregistrat...am primit email cum ca comanda a fost procesata si era si facura mai jos,al doilea email cu confirmarea comenzii si faptul ca urmeaza a fi livrata...
    De atunci nu am mai auzit nimic de la ei,comanda nu mi-a fost anulata,asa ca nu stiu ce sa cred....
    Ar trebui sa-i sun?
    Am ales ca metoda de plata-la livrare,din moment ce nu am primit mail cu anularea comenzii,ma gandesc ca e pe drum..nu?
    Ar trebui sa primesti jocurile daca nu ai fost sunat de ei sa te anunte ca nu mai au jocurile pe stoc.

13. #4513 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    Au scos din joc acea "mapa".
    ai dreptate partial..nu mai are Playlist separat ca in weekendul Double XP ci se afla intr-un playlist cu harti mici numt Chaos Moshpit..deci nu se mai poate juca Nuketown 24/7

14. #4514 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Au inceput sa vina minunile de la zavvi. Dispatch pe 13 si ajunse astazi - deci fix 10 zile lucratoare. Stare perfecta. Nu stiu prin ce tari au umblat ca n-am ajuns inca in oras. Cert este ca un ghid de la Soul Calibur V CE care are 1,5kg a ajuns in 6 zile lucratoare cu un curier la poarta, din Belgia! (poze in weekend)
    Concluzia: HAIL TO ZAVVI!!!

15. #4515 SP
    Junior Member bad69's Avatar
    Eu sunt unul dintre "norocosii" sunati de catre Diverta pt comanda de vineri la senzorul Kinect. Am fost azi si l-am luat.
    Merge fara probleme, are si jocul Kinect Adventures sigilat, numai ca manualul este in ceha/slovaca/maghiara.
    Chiar scrie pe cutie: FOR DISTRIBUTION IN CZ/HU/SK

Voi cei care ati prins oferta asta tot asa le aveti ?

16. #4516 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Da. Majoritatea jocurilor, consolelor și accesoriilor din altex,diverta și alte magazine prezintă aceste ”caracteristici”.

17. #4517 SP
    Member SilentHill's Avatar
    Legal toate produsele din Romania trebuie sa aiba manualul de utilizare INCLUSIV in limba romana.

18. #4518 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Daca mai vrem si subtitrare in RO la jocuri, dracu' mai importa ceva la fudulii de romanasi.
    Intr-adevar o fi legal si etic sa aiba orice instructiuni si in RO, dar prefer sa am console si jocuri la preturi competitive cu UK/UE decat manuale in RO care evident ar genera costuri de productie suplimentare care ar creste pretul final al produsului.
    RO inca nu este o piata semnificativa in industria de gaming, deci nici prioritari la servicii 'premium' de customer care.
    Sunt multumit ca am inceput sa mai vars bani si la companii locale nu numai la zavvi, thehut, etc.

19. #4519 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    La XBOX da. La PS3 nu am manual etc. exclusiv in maghiara/ceha etc. Am d-ala cu EN, FR, NL, etc.
    Am vazut in Media Galaxy ca aveau Book of Spells PS3 (jocul cu Wonderbook) dublat in RO. Cel putin asa scria pe stickerul pe care il avea lipit pe cutie.. Cum s-or fi decis sa-l dubleze (daca e ce scrie pe cutie) nu stiu..
    Oricum la unele titluri cred ca ar suna groaznic dublat
    Inca o chestie interesanta: am vazut la Altex Plaza Romania o cartela XBOX Live 12 luni Gold pe care scria in limbile respective parca (sau avea si greaca - nu mai stiu clar, in orice caz nu erau limbi de larga circulatie).

20. #4520 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by bad69 View Post
    Eu sunt unul dintre "norocosii" sunati de catre Diverta pt comanda de vineri la senzorul Kinect. Am fost azi si l-am luat.
    Merge fara probleme, are si jocul Kinect Adventures sigilat, numai ca manualul este in ceha/slovaca/maghiara.
    Chiar scrie pe cutie: FOR DISTRIBUTION IN CZ/HU/SK

Voi cei care ati prins oferta asta tot asa le aveti ?
    Al meu a venit fara joc. Acum trebuie sa stau dupa ei sa-mi trimita si jocul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.