Cel mai probabil intre 7 si 14 zile. Am avut si cand am asteptat 20.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cel mai probabil intre 7 si 14 zile. Am avut si cand am asteptat 20.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A mai comandat cineva la Flanco vineri? Mi-am cumparat un PS3 super slim si am primit mail cu numar de comanda dar pana acum nu si un mail de confirmare.
Cand incerc sa intru in cont pe site la ei imi spune ca adresa mea de email nu figureaza in baza lor de date deci, implicit, nu ma pot loga sa vad statutul comenzii.
Cand am comandat am si platit cu cardul deoarece nu sunt in tara si nu puteam sa platesc la livrare.
Incep sa ma astept sa primesc un mail de anulare in loc de confirmare.
A mai avut cineva probleme cu ei dupa reducerile de vineri?
Am si eu o intrebare... Black Ops 2 de la Altex pentru PS3 are si Nuketown 2025? Stiam ca este numai la pre-order acea mapa. Multumesc.
Au scos din joc acea "mapa".
I-am intrebat eu pe mail dar vad ca nu mi-au raspuns...
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Si... inca ceva. Preturile de pe site sunt reale? Adica, daca dau comanda nu ma pune sa platesc restul de bani cand imi vine comanda nu? Assassin's Creed Revelations Ottoman PS3 30 lei? Imi vine destul de greu sa cred asa ceva.
Am o nedumerire,sambata dupa-masa am comandat de la altex ACB si SOCOM 4 ca utilizator neinregistrat...am primit email cum ca comanda a fost procesata si era si facura mai jos,al doilea email cu confirmarea comenzii si faptul ca urmeaza a fi livrata...
De atunci nu am mai auzit nimic de la ei,comanda nu mi-a fost anulata,asa ca nu stiu ce sa cred....
Ar trebui sa-i sun?
Am ales ca metoda de plata-la livrare,din moment ce nu am primit mail cu anularea comenzii,ma gandesc ca e pe drum..nu?
Au inceput sa vina minunile de la zavvi. Dispatch pe 13 si ajunse astazi - deci fix 10 zile lucratoare. Stare perfecta. Nu stiu prin ce tari au umblat ca n-am ajuns inca in oras. Cert este ca un ghid de la Soul Calibur V CE care are 1,5kg a ajuns in 6 zile lucratoare cu un curier la poarta, din Belgia! (poze in weekend)
Concluzia: HAIL TO ZAVVI!!!
Eu sunt unul dintre "norocosii" sunati de catre Diverta pt comanda de vineri la senzorul Kinect. Am fost azi si l-am luat.
Merge fara probleme, are si jocul Kinect Adventures sigilat, numai ca manualul este in ceha/slovaca/maghiara.
Chiar scrie pe cutie: FOR DISTRIBUTION IN CZ/HU/SK
Voi cei care ati prins oferta asta tot asa le aveti ?
Da. Majoritatea jocurilor, consolelor și accesoriilor din altex,diverta și alte magazine prezintă aceste ”caracteristici”.
Legal toate produsele din Romania trebuie sa aiba manualul de utilizare INCLUSIV in limba romana.
Daca mai vrem si subtitrare in RO la jocuri, dracu' mai importa ceva la fudulii de romanasi.
Intr-adevar o fi legal si etic sa aiba orice instructiuni si in RO, dar prefer sa am console si jocuri la preturi competitive cu UK/UE decat manuale in RO care evident ar genera costuri de productie suplimentare care ar creste pretul final al produsului.
RO inca nu este o piata semnificativa in industria de gaming, deci nici prioritari la servicii 'premium' de customer care.
Sunt multumit ca am inceput sa mai vars bani si la companii locale nu numai la zavvi, thehut, etc.
La XBOX da. La PS3 nu am manual etc. exclusiv in maghiara/ceha etc. Am d-ala cu EN, FR, NL, etc.
Am vazut in Media Galaxy ca aveau Book of Spells PS3 (jocul cu Wonderbook) dublat in RO. Cel putin asa scria pe stickerul pe care il avea lipit pe cutie.. Cum s-or fi decis sa-l dubleze (daca e ce scrie pe cutie) nu stiu..
Oricum la unele titluri cred ca ar suna groaznic dublat
Inca o chestie interesanta: am vazut la Altex Plaza Romania o cartela XBOX Live 12 luni Gold pe care scria in limbile respective parca (sau avea si greaca - nu mai stiu clar, in orice caz nu erau limbi de larga circulatie).
Bookmarks