Aoleu, cu zapezile astea, nici acum nu mi-a ajuns Metal Gear Solid HD Collection: PS3 Limited Edition (Zavvi Exclusive), expediat pe 30 Ianuarie.
Aoleu, cu zapezile astea, nici acum nu mi-a ajuns Metal Gear Solid HD Collection: PS3 Limited Edition (Zavvi Exclusive), expediat pe 30 Ianuarie.
Dacă prețurile sunt foarte apropiate (�ntre Zavvi și ShopTo) se merită cel din urmă datorită rapidității livrării. Iar �n cazul precomenzilor pt. siguranța de a-l avea �n ziua lansării.
1 liră vs. 3 lire �nseamnă o diferență de 10 lei. Departe de a fi considerată notabilă.
Cod de reducere in valoare de 5 lire pentru castile Tritton (modelele Trigger, Detenator si AX 180) de la Zavvi valabil pana la 31 martie 2012:
In carcara Assassin's Creed Revelation am primit si un cod de reducere de 30% pentru Assassin's Creed 2 si Assassin's Creed Brotherhood.
Valabil la cumpararea acestora de pe PlayStation Store UK.
Codul expira la 31 Martie 2012. Eu am deja jocurile respective. Daca cineva doreste sa le achizitioneze de pe PS Store-ul britanic sa-mi dea PM.
Pentru o informare cat mai buna va zic ca jocurile respective costa pe UK Store, fara reducere:
Assassin's Creed 2 -23.99 Lire
Assassin's Creed Brotherhood -23.99 Lire
Cu reducerea aplicata ar fi 16.79 lire. Este mai scump decat daca ati cumpara varianta "hard copy" de pe zavvy sau de pe forum. Codul il dau cuiva care doreste sa aibe jocurile in format digital(pe hardul consolei).
zavvi nu prea a mai dat coduri de 10% in ultimul timp. Cel putin eu nu am mai primit pe mail asa ceva de vreo 5 luni.
In noiembrie am primit ultimul voucher de 10% de la zavvi deci ar fi timpul sa-mi mai dea unul pentru ca vreau sa fac o comanda de 68�.
Daca am cumparat de la TheHut de curand, afecteaza oare modul in care primesc voucher de la zavvi?
As dori sa cumpar Vita de pe shopto. Imi vor accepta comanda, il vor livra? Din ce am auzit nu livreaza electronice, dar astept o confirmare din partea celor cunoscatori de situatie...
Cod de 10% discount pe Latest DVDs, Blu-ray Movies, PS3, Nintendo, Xbox Games & Music - Free delivery | Zavvi.com - 2037-HSVV-0FT4. Spor la cumparaturi!
Probabil sunt offtopic.... se poate ca un destinatar sa ridice coletu de la posta !! fara sa plateasca? Pentru ca am un colet pus la posta are o sapt buna si nu a ajuns!! destinatia - de la Arad la Bucuresti..
Bookmarks