Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 176 of 381 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 186 226 276 ... LastLast
Results 3,501 to 3,520 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3501 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Aoleu, cu zapezile astea, nici acum nu mi-a ajuns Metal Gear Solid HD Collection: PS3 Limited Edition (Zavvi Exclusive), expediat pe 30 Ianuarie.

2. #3502 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Dacă prețurile sunt foarte apropiate (�ntre Zavvi și ShopTo) se merită cel din urmă datorită rapidității livrării. Iar �n cazul precomenzilor pt. siguranța de a-l avea �n ziua lansării.
    1 liră vs. 3 lire �nseamnă o diferență de 10 lei. Departe de a fi considerată notabilă.

3. #3503 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Quote Originally Posted by party_man View Post
    Te plangi ca au program intre 11-17 ZILNIC? In Suceava e 9-12 marti si joi! Depinde de toanele fiecaruia. Ce ti-a zis e acoperit de lege, era bine daca cel ce ti le-a trimis scria GIFT pe pachet.
    Urmatorul colet pe care il astept este exact sub aceasta forma de gift.
    O sa vad cu ce o sa ma ajute asta...

4. #3504 SP
    Member BadSlick's Avatar
    Quote Originally Posted by ShadE View Post
    Dacă prețurile sunt foarte apropiate (�ntre Zavvi și ShopTo) se merită cel din urmă datorită rapidității livrării. Iar �n cazul precomenzilor pt. siguranța de a-l avea �n ziua lansării.
    1 liră vs. 3 lire �nseamnă o diferență de 10 lei. Departe de a fi considerată notabilă.
    Cei de la shopto sau sendit au coduri de reducere?

5. #3505 SP
    Junior Member ayyk's Avatar
    Quote Originally Posted by BadSlick View Post
    Cei de la shopto sau sendit au coduri de reducere?
    Da, shopto are un sistem prin care acumulezi puncte la fiecare joc cumparat, sendit ofera coduri de 10% pe mail dupa o perioada in care nu cumperi nimic cam 1-2 pe luna

6. #3506 SP
    Member Hazer's Avatar
    Are cineva cod de discount mai mare de 10% pe zavvi? Raman recunoscator!

7. #3507 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Are cineva cod de discount mai mare de 10% pe zavvi? Raman recunoscator!
    Nu exista mai mare.

8. #3508 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Cod de reducere in valoare de 5 lire pentru castile Tritton (modelele Trigger, Detenator si AX 180) de la Zavvi valabil pana la 31 martie 2012:

9. #3509 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

Cod reducere Assassin's Creed varianta digitala de pe PS Store UK

In carcara Assassin's Creed Revelation am primit si un cod de reducere de 30% pentru Assassin's Creed 2 si Assassin's Creed Brotherhood.
    Valabil la cumpararea acestora de pe PlayStation Store UK.

Codul expira la 31 Martie 2012. Eu am deja jocurile respective. Daca cineva doreste sa le achizitioneze de pe PS Store-ul britanic sa-mi dea PM.

Pentru o informare cat mai buna va zic ca jocurile respective costa pe UK Store, fara reducere:
    Assassin's Creed 2 -23.99 Lire
    Assassin's Creed Brotherhood -23.99 Lire

Cu reducerea aplicata ar fi 16.79 lire. Este mai scump decat daca ati cumpara varianta "hard copy" de pe zavvy sau de pe forum. Codul il dau cuiva care doreste sa aibe jocurile in format digital(pe hardul consolei).

10. #3510 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Are cineva un cod de reducere pe zavvi?

11. #3511 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    zavvi nu prea a mai dat coduri de 10% in ultimul timp. Cel putin eu nu am mai primit pe mail asa ceva de vreo 5 luni.

12. #3512 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    zavvi nu prea a mai dat coduri de 10% in ultimul timp. Cel putin eu nu am mai primit pe mail asa ceva de vreo 5 luni.
    De obicei zavvi iti da coduri de reducere daca nu ai mai cumparat de ceva vreme de la ei. La mine asa a fost mereu.

13. #3513 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    In noiembrie am primit ultimul voucher de 10% de la zavvi deci ar fi timpul sa-mi mai dea unul pentru ca vreau sa fac o comanda de 68� .
    Daca am cumparat de la TheHut de curand, afecteaza oare modul in care primesc voucher de la zavvi?

14. #3514 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    In noiembrie am primit ultimul voucher de 10% de la zavvi deci ar fi timpul sa-mi mai dea unul pentru ca vreau sa fac o comanda de 68� .
    Daca am cumparat de la TheHut de curand, afecteaza oare modul in care primesc voucher de la zavvi?
    Nu afecteaza. Eu mereu cumpar cand de la unul, cand de la altul incat celuilalt sa ii fie dor de mine si sa imi dea vouchere. Stiu, sunt rau

15. #3515 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    As dori sa cumpar Vita de pe shopto. Imi vor accepta comanda, il vor livra? Din ce am auzit nu livreaza electronice, dar astept o confirmare din partea celor cunoscatori de situatie...

16. #3516 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by DIAVOLINO View Post
    As dori sa cumpar Vita de pe shopto. Imi vor accepta comanda, il vor livra? Din ce am auzit nu livreaza electronice, dar astept o confirmare din partea celor cunoscatori de situatie...
    Nu livrează la noi, apelează la Robert Dinu

17. #3517 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Are Amazon.co.uk o oferta foarte buna si livreaza in Romania.
    Consola wi-fi + card 8GB (necesar) + 1 joc de Ubisoft (+ Shipping in Romania) = �250 ~ 1300 RON

18. #3518 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Cod de 10% discount pe Latest DVDs, Blu-ray Movies, PS3, Nintendo, Xbox Games & Music - Free delivery | Zavvi.com - 2037-HSVV-0FT4. Spor la cumparaturi!

19. #3519 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    sincer nu faci nicio chestie daca iei de pe shopto.net..preturiile sunt cam la fel ca in tara..ba mai mult..in tara macar ai garantie..

20. #3520 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Probabil sunt offtopic.... se poate ca un destinatar sa ridice coletu de la posta !! fara sa plateasca? Pentru ca am un colet pus la posta are o sapt buna si nu a ajuns!! destinatia - de la Arad la Bucuresti..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.