Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 381 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #501 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Pai tocmai asta este ideia am spus ca nu numai mie ci si la alti prieteni , si credema Khan am dat multe comenzi la thehut si nu mi sa intamplat nici o problema la jocurile care au fost in stoc , da am avut si eu status 3-4 saptamani si mi-a venit intr-o saptamana. Dupa cum vezi multe lume renunta la thehut din cauza serviciilor proaste pe care le presteaza.

2. #502 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Sfat : Cumparati de la thehut doar jocurile care sunt in stoc nu o sa aveti probleme cu transportul ( adica le primiti ) la toate jocurile care aveau status ca intra-n in 4 zile sau 2-3 saptamani in stoc am avut probleme adica nu le-am mai primit ( nu toate) si nu numai eu si alti prieteni .
    Asta ar fi culmea. Joi se face o luna de cand mi-au trimis cele doua jocuri ce nu mi-au ajuns inca... Ambele erau dispatched within 4 working days... Dupa ce trece o luna, si nu mi-a ajuns jocul, pot sa le dau mesaj sa le cer banii inapoi? Sau mai trebuie asteptat?

3. #503 SP
    da man le spui ca nu a ajuns jocul iar ei te ametesc vreo 2-3 saptamani cu o hartie care trebuie sa ti-o trimita eu am asteptat 1 luna dupa hartie si nu a venit si pana la urma mi-au trimis-o prin email. am completato si au zis ca imi dau i 1 saptamana bani inapoi au trecut 5 zile sa vad daca ai mai primesc .

4. #504 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mie mi se pare doar ca faci o superstitie din nimic.
    Stii plicurile alea cu abtibilde pentru care cumparai catalog si trebuia sa le completezi, Panini? Cand aveam vreo 9 ani aveam din alea si eu si toti colegii de clasa. Si desi toti aveam o mica colectie, aveam si cativa MARI absenti.
    Pana intr-o zi cand, pentru ca magazinul de ziare de la colt a ramas faca abtibilde, un prieten a cumparat plicul care era in VITRINA. Si acolo a gasit 2 raritati.
    Iti dai seama ca am strabatut a doua zi tot orasul, si am cumparat doar abtibilde din vitrina, de la fiecare magazin in parte.

Ia zi.. ce crezi? Ne-am completat colectiile?

5. #505 SP
    Man eu nu fac superstiti am 3 cazuri care au fost la fel la ei si inca 2 prieteni care au tot aceleasi probleme nu vreau sa ma cert cu tine , dupa cum vezi si MonkY a renuntat la ei dupa ce a primit Lips in 3 luni .

6. #506 SP
    OK.. 6 cazuri. Eu am facut pe putin 20 de comenzi la ei si n-au fost probleme. Intreaba-l si pe BoDo sa-ti spuna cate pachete a primit el de la thehut, ca ma bate sigur. Si nu au fost probleme.
    Deci eu iti dau 60 de cazuri de succes in timp ce tu imi vii cu 6. Rata de fail de 9% E exagerat un astfel de sfat pentru o rata de fail de 9%.
    Daca se pierdeau 20-30% din comenzi atunci ne puneam o problema. Dar 9% e putin pe langa situatii de acelasi gen intamplate cu Play-Asia de exemplu.

Personal as inclina mai mult spre shopto.net in ultima vreme, dar cand thehut are oferte de nerefuzat, ma conformez

7. #507 SP
    Pai din cate mi-a spus mie BoDo intr-un pm el a renuntat la ei deoarece a avut niste probleme , lasa ca vine el si ne spune .

8. #508 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    am dat o simulare de comanda la amazon.co.uk la un pachet voluminos: GH World tour, si transportul e 8 lire, spre deosebire de shopto unde e 30
    p.s. la 2 jocuri transportul e 10 lire

9. #509 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Nici la mine nu a ajuns un joc de la Thehut de altfel si prima mea comanda de la ei si de atunci nici nu am mai apelat la serviciile lor

10. #510 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu nu am avut probleme majore cu ei in 45 de comenzi. minore in loc de sealed au venit de 2 ori used cu discount aferent dupa.

dar am un coleg cu 4 jocuri nevenite completat formulare si nici banii nu i-a vazut. din pacate eu nu am mai bagat cardul la ei a2a oara . prefer cu paypal pt buyer protect.

acum problema se pare ca a fost cand au schimbat situl. ca la orice schimbare comenzile se duc de rapa. este f posibil ca asta sa fie cauza. acum nu ma pronunt ca nu am mai luat de la ei.

respect parerea fiecaruia. daca merge ok comanzi. daca nu, nu. fiecare o face pe banii lui

11. #511 SP
    am si eu o intrebare cum pot sa pun la adresa, judetul la playasia.com imi da doar pentru canada si usa sa aleg .?

12. #512 SP
    ala e statul de aia apare asa. lasi decat oras

13. #513 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nu stiam unde altundeva sa postez asta, dar inca ceva despre Playcom (daca mai era nevoie ).

Cautam ieri disperat CoD 4, sa-l duc la garantie, consola era deja acolo (nu asta e important). Ajung in Unirii, intru in magazin, dau de Playcom (intrarea de langa KFC). Il intreb pe tipul ala cu lantul gros de aur la gat si mustacioara a la Clark Gable: "aveti CoD 4 pt. 360?". Raspuns: "original nu-l mai am".

Atat .

On topic, recomand cu incredere shopto.net si gameshop.ro. Am avut o opinie diferita despre gameshop pe un alt thread de pe forum, dar am ajuns la concluzia ca m-am inselat.

14. #514 SP
    oferta thehut:

Save �2.50 when you spend �25

This week we're giving you �2.50 off when you spend �25 or more, just enter HUT25 at the checkout. There's plenty to choose from with DVDs, CDs and more from �2.93 in the spring sale, up to 75% off vampire DVDs, up to 30% off the latest games and much more...

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

oferta zavvi:

We promised you extra offers and this week we're giving you �3 off when you spend �30 or more on anything at zavvi.co.uk. code SPRING30

The price buster sale continues this week giving you extra savings on 1000s of
    games, DVDs, CDs and more, all from under �3.

Plus, save up to 70% on
    TV Boxsets including the hot new release, Skins - Series 3 for only �14.95.

15. #515 SP
    din graba , la account-ul de pe shopto am pus un nr de tel gresit. e problema mare? ( adica ei vor folosi vreodata acel numar ?)

16. #516 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Intra si schimba-l care-i problema?O sa primesti mesaj cand se face tranzactia ,daca introduci numarul corect.Asta daca te intereseaza,evident
    Sper ca vorbesti de mobil

17. #517 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    oferta thehut:

Save �2.50 when you spend �25

This week we're giving you �2.50 off when you spend �25 or more, just enter HUT25 at the checkout. There's plenty to choose from with DVDs, CDs and more from �2.93 in the spring sale, up to 75% off vampire DVDs, up to 30% off the latest games and much more...

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

oferta zavvi:

We promised you extra offers and this week we're giving you �3 off when you spend �30 or more on anything at zavvi.co.uk. code SPRING30

The price buster sale continues this week giving you extra savings on 1000s of
    games, DVDs, CDs and more, all from under �3.

Plus, save up to 70% on
    TV Boxsets including the hot new release, Skins - Series 3 for only �14.95.
    Trimite la noi zavii?Si daca da cat este transportul?Sunt de incredere?Ca din cate am inteles au fost cumparati de thehut...

18. #518 SP
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Intra si schimba-l care-i problema?O sa primesti mesaj cand se face tranzactia ,daca introduci numarul corect.Asta daca te intereseaza,evident
    Sper ca vorbesti de mobil
    nu e mobilul. si pt telephone nu vad optiune de schimbare

19. #519 SP
    zavvi = thehut. Depinde de la om la om de impresia despre thehut. Eu prefer sa nu mai vorbesc pt ca dupa aia zice lumea ca le fac reclama.

20. #520 SP
    Member novi's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Trimite la noi zavii?Si daca da cat este transportul?Sunt de incredere?Ca din cate am inteles au fost cumparati de thehut...
    Trimit in RO si transportul este FREE!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 381 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast