Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 381 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #301 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Eu am asteptat 2 sapt si cateva zile pana sa imi ajunga preorderul la un joc. Singura treaba a fost ca a plecat din depozitul lor din elvetia. Poate a influentat asta cumva.
    @ciuki: Toate jocurile pe care le-am luat de la thehut au fost trimise in plicuri a4 cu bule protectoare. Tu ai primit in plic a4 simplu?

2. #302 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    la thehut daca comanda pleaca din depozitul din elvetia sau suedia nu ajunge la fel de rpd ca cel din uk de unde vine cu avion. din cele 2 depozite vin terestru si dureaza mai mult

3. #303 SP
    Junior Member ciuki's Avatar
    Quote Originally Posted by Bugghy View Post
    Eu am asteptat 2 sapt si cateva zile pana sa imi ajunga preorderul la un joc. Singura treaba a fost ca a plecat din depozitul lor din elvetia. Poate a influentat asta cumva.
    @ciuki: Toate jocurile pe care le-am luat de la thehut au fost trimise in plicuri a4 cu bule protectoare. Tu ai primit in plic a4 simplu?
    da asa imi amintesc, era un plic de acela maro/hartie reciclata (nu alb) A4 si era un singstar cu un colt crapat (la imbinarea celor 2 parti din carcasa)
    nu imi amintesc de bule, ca le-as fi pocnit pe toate!

4. #304 SP
    Senior Member huber's Avatar
    asa trimit ei jocurile vechi in plicuri de carton , ai doare undeva cum ajunge jocul .pacat ca au preturi bune dar metode de transport penibile .

Tocmai mi-a ajuns controllerul de la shopto cu carcasa sparta am inebunit cand am vazut , ma bucur ca macar GTA nu ajuns spart cine stie din ce cauza o fi ajung chiar daca era trimis sub forma de scrisoare .

5. #305 SP
    Junior Member ciuki's Avatar
    eu pun pe seama postei romane aspectele astea, ca stim cu totii cum stau ei la capitolul calitatea serviciilor
    sa fim multumiti ca ajung...am un amic ce a lucrat in posta si imi zicea chiar asa :"bucura-te ca il primesti, ca se mai intampla sa si nu..."

6. #306 SP
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    thehut are taxa mai mica si dupa cum ai vazut nu are tracking

este pe romaneste posta normala

plus ca la thehut prelucrarea comenzii dureaza minim o zi. shopto trimit same day
    aici BoDo scuzama dar te contrazic eu astazi mi-am mai comandat ceva de la thehut la ora 13 data comanda si la ora 17 primit email ca a fost trimis jocul . dar in general next day dupa comanda trimit ei jocul daca este in stoc .

7. #307 SP
    huber ai avut noroc o data cum eu am primit 2 comenzi a2a zi de la ei in general vorbeam asa procedeaza. trust me shopto au shipp mai mare dar este mai sigur. stiu ce zic ca am 49 de orders la thehut
    plus discounturile pe care le-am primit pt ca au fost nesimtiti si am avut vreo 3-4 sh si m-am infipt in ei, pt ca vroiau sa le trimit inapoi daca nu le vreau. si normal ca nu stau sa pierd timp si bani. si am primit discount de fiecare data.

eu as vrea de la shopto sa iau mereu prin curier (15.40 parca era) pt ca mi-a ajuns a2a zi de pe shopto prin TNT. dar sa iasa rentabil tre sa iau multe odata.

cheers

8. #308 SP
    BoDo eu nu am zis ca n-ai dreptate dar mai sunt si cazuri cand iti trimit in aceasi zi , dar normal la jocurile care sunt in stoc a 2 zi iti trimite jocul , am si eu o intrebare de la cate jocuri iti face discount thehut si shopto thanks

9. #309 SP
    nu fac discount. in afara de ce am primit pe mail si de ce e afisat pe site, ce am primit a fost pt cele used primite si anume 3 de psp. la primul mi0au dat 2 lire refund si celelate 2 cate 10% discount la next order.un cod a mers de 2 ori

in rest nu iti dau la un anumit numar luat.

10. #310 SP
    aha dar stiu ca acuma vreo 2 luni faceau astea de la thehut reduceri la un nr de jocuri puse in cos. mersi de informati

11. #311 SP
    Khan ce se mai stie de comanda de la game-asia ? ai primit bani inapoi sau ai lasat comanda si ai primit jocul ?

12. #312 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Unde gasesc PS3-uri de 80GB? Nu vreau bundle-uri, doar consola + controller DS3. Doar la MG am vazut, dar era cu FIFA 09. Daca ati vazut pe undeva, let me know please. Multumesc anticipat!

13. #313 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Si-a cumaprat cineva de pe forum un HDD de 60gb pentru xbox? daca da de unde si cu cat?

14. #314 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    recomand pe robertdinu. De pe amazon.co.uk te ajunge la ~310 RON si ai si headset si abonament GOLD timp de 3 luni. E super afacere. Cauta Live Starter Kit pe amazon.

15. #315 SP
    deci am nevoie urgenta de ajutor , deja ma dispera cei de la shopto sau posta romana , mi-a ajuns astazi pachetul wii play , cu plicul cu bule in care era rupt , cu cutia si jocul desigilat , va rog frumos ajutatima ce sa fac ma dispera deja , asa a venit si controllerul de xbox 360.

16. #316 SP
    posta romana este. daca coletul (cutie / plic sau in ce il livreaza) este desfacut trebuie cerut explicatie la posta . mie mi-au venit de afara cutii deteriorate si era puse in sac de plastic de la posta cu sigiliu BSI (biroul de tranzit) si avertisment ca fiind deteriorat la transport. la oficiu mi s-a atras atentia ca pot refuza ridicarea pe acest motiv.

dar daca nu era asa si era pur si simplu coletul "violat" atunci e din oficiul de care apartii.

cand postasul meu era in concediu am gasit in cutia de scrisori 2 jocuri si plicurile desfacute in care au venit. am turbat. a2a zi cand a sunat la interfon am coborat si i-am zis dc erau asa... " pai nu incapeau in cutie..." si i-am zis ca inainte sa il reclam pt violarea corespondetei II RUP MAINILE SI IL BAT CU ELE pana intelege ca indiferent ce este, nu se desface. a3a zi era altcineva ca nu a mai avut curaj sa vina pe zona

17. #317 SP
    mersi bodo dar la mine este ca am fost eu la posta si am ridicat , a ajuns pur si simplu intrun plic mare cu bule rupt , cutia si jocul desigilate nu este problema de la oficiul meu postal deoarece eu cu 5 minute dupa ce a plecat posta am ridicat coletul, cred ca este de la nesimtiti aia de la bucuresti . asa ceva nu am mai vazut in viata mea , cine mai vorbeste de america tara tuturor posibilitatilor inseamna ca nu a auzit de romania tara cu conducere, si autoritati de rahat in care daca nu dai spaga te lasa sa mori pe patul de spital.

18. #318 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Cum boala va vin voua jocurile in cutia postala ?

19. #319 SP
    postasul ar trebui sa le bage in cutie ca e plic dar la mine cand suna la interfon spune sa coboare cineva daca e colet mai mare face aviz ca nu poate cara dupa el cutii

20. #320 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    Khan ce se mai stie de comanda de la game-asia ? ai primit bani inapoi sau ai lasat comanda si ai primit jocul ?
    Jocul nu l-am primit. Am dat mailuri la ei de 2 ori pe saptamana si nici un raspuns folosind si sistemul de comunicare de la Paypal Dispute.
    I-am dat escalate si astept pe cineva de la paypal sa recuperez banii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 381 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast