cum se scapa de acele reclame de pe shopto(cele de pe mijlocul paginii care se suprapun peste produse) ... :-/
Printable View
cum se scapa de acele reclame de pe shopto(cele de pe mijlocul paginii care se suprapun peste produse) ... :-/
Salut, doresc sa-mi cumpar un ps3 in maxim 1 sap sau 2. Pe ce sa-mi fac contul de psn UK sau RO? Multumesc
cred ca intrebarea trebuie pusa mai degraba aici ...
Ok, dar daca totusi te-ai stresat sa-mi raspunzi puteai sa-mi dai un raspuns si la intrebarea mea mersi oricum. Scuze de post
Salut Khan,
Recomandarea care am facut-o eu este ca si a ta..... tu ai fost multit de zavvi.com eu de shopto.net
Cine citeste trebuie sa stie . Eu cu shopto.net nu a avut nici o problema. Am 10 comenzi la ei si toate au venit cum am zis in max 5 zile. La zavvi.com nu m-a deranjat ca nu mi-au trimis mie jocul ci faptul ca jocul exista si acum pe site (il poti comanda) dar ei prefera sa-mi dea banii inapoi in loc sa-mi rezolve problema. Nu inteleg care este eroarea la ei. Daca ar fi zis ... ne cerem scuze va trimitem jocul peste 10 zile ca nu il avem in stoc ... orice dar sa vezi o atitudine care sa iti rezolve problema. La shopto.net am avut probleme dar imi raspundeau ... cautau .... rezolvau ... mi-au dat bonus 1 lira (nu conteaza suma) gestul.
spor la joc
incepe summer sale pe steam... daca intereseaza pe careva... vedeti la reduceri.
A vazut cineva LEVEL(iunie) prin vreun magazin/benzinarie... ? Am cautat cateva locatii si nimic. Thanks (ma intereseaza prin buc)
Pai e abia 1 iulie. Mai stai si tu o zi doua :)
Am specificat IUNIE adica editia actuala nu cea care o sa apara.
As vrea sa cumpar si eu un PS3+controller move. Problema este ca nu prea stiu de unde sa il iau. La noi in tara acest pachet este cam 1500-1600 lei. Eu ma gandeam sa il cumpar de pe amazon, mai exact consola de 160gb+pachetul format din camera si un controller (fara starter disc)+inca un gamepad. Asta ma ajungea pe amazon.co.uk 299 lire acum vreo 2 zile, dar acum nu mai este consola in stock. Deci de unde imi recomandati sa cumpar. Ma intereseaza acest pachet si sa nu depaseasca 320 lire (aici sa fie inclusa si taxa de transport si tot ce trebuie).
Poate ma poate ajuta si pe mine cineva, caut NFS Underground 1 si 2 pentru Xbox clasic (accept si SH) poate a vazut careva pe undeva, as aprecia foarte mult.
Multumesc.
Cauta pe eBay. Sigur gasesti ceva convenabil.
comanda efectuata pe 22 iunie, zavvi,oferta cu un joc la precomanda si un obiect de imbracaminte, mail primit azi
Thank you for placing your recent order with us at zavvi.com.
We're really sorry to let you know that we cancelled your recent order for a Pre-order game and Clothing offer as we suspected a breach of terms and conditions. Having looked into a large volume of genuine breaches we realised that we've cancelled your order in error.
Please accept our sincere apologies for this error. If you would like to take up this offer please contact us on the email address below and we will honour your original order.
[email protected]
The clothing item has been despatched and you have been charged, however if you wish to return the item for a full refund please return it to us upon receipt:....
=D>
In concluzie, dispatch dupa 11 zile? Impresionant. :)
Preturi mici, serviciu pe masura. E perfect daca iti convine sa-ti abuzezi cutia postala in fiecare zi timp de 2-3-4 saptamani..
Vad ca argumentul general pro-zavvi ar fi acela ca ajung jocurile...:applause: Si Trabantul este o masina exceptionala, ajungi din A in B.
Argumentul pro-zavvi ar fi acela ca sunt jocurile ieftine /facepalm
Asta e cuvantul de ordine: ieftin cum in alta parte nu gasesti. Faptul ca threadul asta a devenit un fel de valea plangerii devine iritant. Cine face comenzi la zavvi si e multumit nu apare sa posteze ca totul a decurs OK. Cel mult le gasesti poze cu jocurile pe Ce ne-am cumparat azi. Si nici macar unul dintre voi nu vine sa zica: am luat de 2 ori, de 3 ori sau de 4 ori si a fost naspa.
S-a intamplat un incident o singura data pt ei si acum cade cerul pe ei. Pentru fiecare plangere facuta pe threadul asta exista cel putin 20 de comenzi facute tot din Romania care au decurs OK. Nu va mai purtati de parca threadul asta ar fi jurnalul de bord al capitanului in care fiecare-si posteaza comenzile exemplar.
Si Trabantul era o masina exceptionala acum 25 de ani pentru ca ajungi din A in B cu un consum rezonabil si cu un confort in conformitate cu pretul care nu era rau pentru standardele vremii.
Poti sa-ti iei jocurile linistit de pe Amazon la pret mare, cu shipping de 16 lire pentru livrare la usa prin curier in 2 zile. Te costa de 2-3 ori mai mult dar ce conteaza banii cand ai o parere.
Colegu', eu consider acest topic constructiv si util, inclusiv parerile/plangerile despre Zavvi. Faptul ca nu posteaza nimeni cand merge o comanda bine, nu e relevant, pt ca ne putem da seama ca o comanda pierduta, trimisa greu, netrimisa etc, constituie o exceptie. In general, Zavvi, The Hut, sunt seriosi, totul decurge bine.
P.S. Am si eu o curiozitate...daca acest topic nu e pt a ne impartasi experientele de "cumparatori consolisti", pentru ce e ?
Khan se refera la altii ca Nenea Tudy si restu.
Li s-a intamplat lor ceva, e litera de lege.
pai si de ce iti trebuie "luck" Boga ? :D . Eu am facut zeci (poate chiar sute) de comenzi pe thehut /zavvi si niciodata nu am avut probleme. toate pachetele au venit, timpul este ok (sub 2 sapt), iar pretul...imbatabil (free shipping to Romania ?). De departe cel mai bun magazin online.
o data am facut din greseala de dou ori comanda pt acelasi produs - si m-am trezit cu 2 copii ale aceluiasi joc. Am vorbit cu baietii, le-am returnat produsul. colac peste pupaza, imi expirase cardul si nu puteau sa imi returneze banii. I-am sunat la telefon, si in final totul s-a rezolvat.
Asa ca, puteti comanda cu incredere de pe thehut/zavvi. Bine, nu am facut niciodata preorder, n usunt chair atat de nerabdator... :D.