A returnat cineva vreodată un colet în UK ? Ce curier recomandări, care sa aibe un pret mai accesibil ?
Printable View
A returnat cineva vreodată un colet în UK ? Ce curier recomandări, care sa aibe un pret mai accesibil ?
Prin posta .. poti sa verifici pe site-ul lor oficial ... dar daca imi aduc aminte ... in acel tabel sunt 2 taxe ... in jur de 45 una + 40 alta ( si una difera la greutate ) ... :) , cred ca mai exista o varianta de cacao , prin posta ... fara verificare si asigurare ( cea mai ieftina ) .... pe principiul .. tu trimiti --> dar nu ai nici o garantie ca ajunge unde trebuie :)
@
TocSyk
http://www.consolegames.ro/forum/cps...er-offline.png E agitatie si pentru englezi in aceasta perioada ... dar daca nu mai poti sa-ti accesezi contul ... insista cu mail-uri ... si in contianure ... daca ai de undeva unde sa suni ... might be easier ..
ca sa intelegeti mai bine, nu sunt in Romania acum si de aia intampin dificultati. nu ma pot duce la banca. o sa vad cu bankingu poate reusesc. mersi de sfaturi.
pe play-asia.com am observat ca preturile unui joc difera in functie de regiune. Pt UE costa mai mult, desi acolo scrie ca e No region protection. Care-i faza?
Mai merge faza cu zavvi sa comanzi cu 1 lira transport in RO, pe care ne-o recomandase ReNeGaDe? Si daca da, imi poate da si mie cineva link-ul la post-ul respectiv? Nu-l mai gasesc - eventual daca un admin l-ar putea face sticky pe un thread anume ar fi ideal.
Merci anticipat de suport,
L.
@LucKos: Da, inca mai functioneaza. Aici este postul cu metoda gasita de mine: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post954035
Insa, asa cum spuneam si aici, daca valoarea comenzii depaseste 75 lire nu mai este nevoie sa aplici metoda de mai sus, comanzi normal si transportul este gratuit.Quote:
1) Accesati siteul normal si introduceti in cos produsele dorite.
2) Apasati pe View Basket daca doriti sa introduceti un cod de reducere sau sa aplicati Rewardz points.
3) Accesati Checkout-ul folosind linkul urmator: Select Payment Method | Zavvi.com
Veti vedea ca atunci cand ajungeti la sectiunea Delivery Option poate fi ales doar International Standard Delivery £0.99
Din pacate, nu se poate face sticky postul. Baga linkul la Bookmarks sau salveaza-l intr-un fisier din calculator. :)
P.S.: Am gasit o solutie ca sa poate fi gasit cu usurinta linkul. Mi-am permis sa editez primul post al threadului astfel incat sa includa si metoda mentionata.
am cumparat si eu un cod de PS+ 1 an de pe electronic first, a trecut jumatate de ora si nu am primit codul, cand dau click pe live chat imi deschide pagina de oferta de la Avira. in cat timp primesc codul?
Poate sa dureze cateva minute sau cateva ore pe electronicfirst.
Pe viitor incearca sa iei de la cdkeys, se genereaza instant codul.
am vb cu suportu, au zis ca nu mai au desi asta nu era mentionat pe site, pana diseara o sa aiba, sper. o sa merg pe cdkeys data viitoare. ms de ajutor
Pe cdkeys.com trebuie sa-ti faci cont ca sa cumperi? Mi-am facut cont aseara dar nu ma lasa sa ma logez, imi zice "Invalid login or password" si nu inteleg de ce :-w
nu iti mai face cont ,cumpara ca guest user,ceva de genul
Eu recent am cumparat cod PS+ de pe play-asia.com , am facut comanda si aproximativ dupa 6 ore am primit codul. Cateodata iti trimite instant si cateodata trebuie asteptat cateva ore. Pe mine nu ma deranjeaza pana cand imi trimit si merge totul ok. Trebuie sa aveti putina rabdare :p.
ceva oferte pe Zavvi | Consoles & Video Games | Free Standard Delivery
- Touch My Katamari (PSVITA) - 4,99 L
- Madden NFL 11 (PS3) - 3.99 L - Madden NFL 11 PS3 | Zavvi.com
- JAS'F (PS3) - 7,99 L - Jane's Advanced Strike Fighters PS3 | Zavvi.com
- Rise Of The Guardians (PS3) - 9,99 L - Rise of The Guardians PS3 | Zavvi.com
iar pe The Hut | Clothing, Gifts, Beauty & Home products | Free Delivery aveti prommotia "Sale Items From 1 L" - bluray, tricouri, casti, coduri xbox ps3, steelbook - 1 L bucata
da d le naz!
Sale | Discounts On Games, Blu-rays, Clothing & More from TheHut.com
pe zavvi ai free international delivery, pe thehut te costa 2 lire posta, sau probabil daca depasesti 10 L pe comanda transp e gratuit, parca
---------- Post added 26-12-2013 at 12:50 ----------
blurayurile au disparut, din oferta, :)))
Am cumparat Knack de pe Amazon.de. La limba scrie germana. Asta inseamna ca va fi doar in germana si nu va avea engleza?
Link:http://www.amazon.de/gp/product/B00B...?ie=UTF8&psc=1
De pe amazon.de e "la noroc". Unii au primit jocuri doar in engleza, altii cu manual si coperta in germana si jocul in engleza, iar restul au primit totul in germana. Nu ma refer la Knack, ci in general... Eu am zis bye bye amazon.de de mult. Sunt mult mai lenti decat amazon.co.uk, au shipping mult mai lent si mai scump decat pe uk... iar la orice problema, se fac ca nu stiu engleza. Bleah.
L-am gasit foarte ieftin acolo la oferta. In rest era muult prea scump. Eh. Sper sa fie in eng. Daca nu. Ma descurc si cu germana, mai greu, da merge :))
Need For Speed: Rivals PS3 | Zavvi.com
Ce e cu reducerile astea?(doar la ps3?) Am vazut la unele produse multi buy. La nfs scrie save 26. Daca platesc prin pay pal pot comanda cu un euro sau o lira transportul?
nfs rivals a fost si 22 L, iar daca adaugi si un cod de reducere , gen 10%, iesi la 20 L