Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 381 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast
Results 2,861 to 2,880 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2861 SP
    Member theSrN's Avatar
    da. confirm si eu acum.
    dupa ce aleg optiunea de payment si delivery, apare un camp acolo "Standard Shipping (�0.99 per item)".
    1� per item nu e mult, dar totusi pacat ca nu mai au Free Delivery...totusi, in acelasi timp scrie sub fiecare produs "Free Delivery". Probabil e free pt UK, caz in care ar trebui sa updateze acele campuri..

2. #2862 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    As dori si eu un cod de reducere 10% pentru TheHut sau Zavvi pe PM.
    Merci anticipat !

3. #2863 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    La mine arata in continuare 0.00. Cam ciudat.

@ BoDoPSX : Si nu platesti nimic cu send as a gift ? (desi nici eu nu am avut probleme cu cele 2 comenzi de pana acum)

4. #2864 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    si raspunsul oficial

One of our customer services advisors has reviewed your query and we are able to confirm the following:

Hello.

Thanks for the message.

We have started to charge for shipping over seas with a cost of �0.99 per order not per item.

I am really sorry about this and the website will be updated to state this shortly.

In the future When you add items to your basket it will show that there is a charge of �0.99 for shipping.

Kind regards.

Jordan

5. #2865 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Sa speram ca macar asa va decurge mai repede transportul...

6. #2866 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Ramane de vazut, chiar ii rog pe cei care au comandat si au prins cu transport sa posteze si timpul in care a ajuns coletul. Daca nu, cred ca ma voi muta pe shopto .

7. #2867 SP
    Junior Member sarin07's Avatar
    comandat vineri de pe zavvi, transport gratuit, ajuns astazi

8. #2868 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Ce? Ai ratat si atasamentul si thread-ul. Mai bine postai la "Ce ne-am cumparat azi!"

9. #2869 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Stie cineva unde pot sa ii intreb pe cei de la Zavvi daca vor aduce MW3 Hardened Edition? Sau a reusit cineva sa ii intrebe si are un raspuns?

10. #2870 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Am observat ca austriecii de la __www.game4game.at__ au shipping worldwide, cam scump ce-i adevarat (10 euro).
    Insa au o gramade de exclusivitati gen __www.game4game.at__ (singura parte proasta este limba germana din artbook si de peste tot).

Zdrutz, in legatura cu zavvi, cred ca cel mai rapid pot fi contactati pe facebook sau twitter.

A comandat cineva in ultimele saptamani Red Faction Armageddon de pe zavvi sau thehut si i-a ajuns? Ca astept deja de 2 saptamani si alte jocuri expediate in aceeasi zi au ajuns de ceva vreme. Sper totusi ca a fost trimis de la vreun depozit din UE si ajunge mai greu, de asta va intreb si pe voi.

11. #2871 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Daca comand un Xbox 360 de pe Amazon.com ca si gift mai trebuie sa platesc ceva la vama?

12. #2872 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Teoretic da. Practic depinde de vames dar tind sa cred ca la asa valoare mare o sa platesti. Daca vine cu factura platesti 24% din valoarea facturii si daca nu, au vamesii ceva cataloage cu produse.
    Comanzi chiar de la seller-ul Amazon.com sau de la alt seller? Daca iei de la amazon.com la checkout o sa vezi export fees care reprezinta vama si in mare o sa-ti vina curierul la usa. Daca iei de la alti selleri de obicei vine la vama. Daca esti curajos poti scoate la imprimanta foaia de checkout de la amazon.com chiar daca iei de la altii si sa o arati la vama. Sunt care au facut asa. Eu nu te sfatuiesc

13. #2873 SP
    Comand direct de la seller-ul Amazon deoarece ei au exclusivitate la editia limitata pe care vreau sa o cumpar. Tinand cont ca au il comand ca si cadou n-ar trebui sa nu declare valoarea si sa nu includa vreo factura?

14. #2874 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Comand direct de la seller-ul Amazon deoarece ei au exclusivitate la editia limitata pe care vreau sa o cumpar. Tinand cont ca au il comand ca si cadou n-ar trebui sa nu declare valoarea si sa nu includa vreo factura?
    Eu am luat deja doua console direct de la seller-ul Amazon si nu am avut probleme cu vama. Fa-l cadou si pune si biletel. Nu costa nimic in plus. In felul asta esti sigur. Dar daca nu iti vine curierul acasa cu pachetul si trebuie sa mergi la un oficiu cu vama sa il ridici, s-ar putea sa ai niste complicatii. Ma indoiesc insa sa apara astfel de probleme.

15. #2875 SP
    Vorbesti de Amazon.com (adica cel din US), nu? Daca merge pentru cel din US asa cum ai zis tu atunci este perfect.

16. #2876 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Daca am intuit bine despre ce editie vorbesti sumarul comenzii este:
    Items:$399.00
    Shipping & Handling:$24.98
    Total Before Tax:$423.98
    Estimated Tax To Be Collected:$0.00
    Import Fees Deposit$103.88
    Order Total: $527.86
    Import fees reprezinta vama si o sa primesti aproape sigur prin dhl in tara. Sunt cam tarani tipii de la DHL(cel putin la Cj) si s-ar putea sa incerce sa te suga de vama inca odata dar daca le zici ca ai platit-o si insisti un pic inteleg.

17. #2877 SP
    Import Fees ii doar un fel de safety net in caz ca se cere vama. Daca nu se foloseste acea suma atunci imi va fi returnata. Oricum de ce ar cere astia de la DHL vama daca sunt firma privata de curierat?

18. #2878 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vorbesti de Amazon.com (adica cel din US), nu? Daca merge pentru cel din US asa cum ai zis tu atunci este perfect.
    Eu vorbeam de UK. Din cate stiu eu, US nu trimite in EU, doar in US. Nici macar in Canada nu trimite.

19. #2879 SP
    100% trimite acel 360 si in Romania deoarece cand am dat checkout mi-a afisat costul transportului si nu mi-a afisat vreo eroare legata de faptul ca produsul nu se poate trimite in tara selectata.

20. #2880 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    100% trimite acel 360 si in Romania deoarece cand am dat checkout mi-a afisat costul transportului si nu mi-a afisat vreo eroare legata de faptul ca produsul nu se poate trimite in tara selectata.
    Foarte curios. Eu am mai incercat acum cateva luni si nu puteam selecta alta tara in afara de US. Dar nu uita, acea consola e NTSC.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 144 of 381 FirstFirst ... 44 94 134 142 143 144 145 146 154 194 244 ... LastLast