Sunteti sigur ca nu vi s-au furat din posta ? E riscant ca vine direct acasa, daca era cu ridicare de la vama era mult mai sigur.
Sunteti sigur ca nu vi s-au furat din posta ? E riscant ca vine direct acasa, daca era cu ridicare de la vama era mult mai sigur.
Se pare ca nici azi nu a venit, le-am lasat mesaj pe facebook, dar vad ca multi se plang si nimeni nu le raspunde.
Cu ce ai platit? Daca ai platit folosind PayPal poti deschide o disputa pe care dupa cateva zile o poti transforma in reclamatie si dupa inca cateva zile ar trebui sa-ti primesti banii inapoi. Eu sper ca a 3-a comanda cu DJ Hero 2 Party Bundle de la TheHut sa fie cu noroc si sa-mi ajunga odata altfel daca nu ajunge pana in 5 Octombrie ii reclam la PayPal.
Nu va pripiti in reclamatii prea devreme. Daca trec 30 de zile LUCRATOARE abia atunci ca vor da banii inapoi, altfel nu. Si eu am comandat de la ei peste 20 de produse si am asteptat si 3 saptamani la unele, altele au venit in 5 zile.
Call Of Duty: Modern Warfare 3 Hardened Edition PS3 | Zavvi.com Astazi l-au introdus pe site. Poti folosi codul de reducere de 5 lire si iesi m ieftin, totusi nu te astepta ca jocul sa-ti ajunga la data lansarii.
Da, ai dreptate. Si eu la fel va sfatuiesc sa asteptati m mult timp, unele persoane se impacienteaza prea repede cateodata cand nu au trecut nici macar 2 saptamani.
Astazi am primit mail de la zavvi
A customer service advisor has sent you the following message:
Hi
I am sorry for any inconvenience caused to you, however just to make you aware we have just had Dead Rising 2 [PS3] returned back to us by the Post Office, they have not reported to us why it has been returned back so we automatically refund you for these items.
If you want to contact your local Post Office to find out the reason or if there is more information to be added to your address please update so save any further inconvenience on future orders.
Kind Regards
Tom
Si eu astept un Motorstorm Apocalypse expediat tot din 02.09, sper sa nu primesc acelasi mesaj, ci sa ajunga jocul.
Dead Rising 2 mi-am comandat de la ei recent, expediat pe 12.09 si ajuns pe 16, deci tind sa inclin ca problema a fost la ei.
Multa bafta.
Mie mi-a venit jocul pe 21, nu am avut timp sa postez, bineinteles ca pe cutie scria avizat 19.9.2011 si nu am primit niciun aviz.
Guys, s-a mai scris de o mie de ori aici.....fluctuatiile mari de la zavvi in legatura cu sosirea jocului tin de unde trimit jocul. Daca il trimit din Guernsey, va vine in maxim 5 zile( exemplul cu Dead Rising 2 de mai sus a lui Aliosa). Daca nu il trimit din Guernsey, il trimit din Cehia, Olanda, Franta, Germania, si face cel putin 2 saptamani...trebuie sa aveti rabdare. Pana la urma, la asa preturi trebuie sa va asteptati la mici neplaceri...
Eu am comandat Batman:Arkham Asylum, si mi l-au trimis in varianta Classics. Le-am scris si mi-au pus diferenta de bani in cont la loc in secunda 2.
Buna. Am incercat sa atasez un card la contul de Shopto si imi zice card refused. Am folosit cardul asta pe zavvi fara probleme. A mai patit cineva asta? mersi.
mersi Andyz si chivualex de reply. Il voi activa.
Daca le dau un mail celor de la zavvi in care ii disculp de orice vina care s-ar putea produce in legatura cu shipping-ul si ulterior probleme legate de garantie la o consola exista vreo sansa sa primesc un raspuns afirmativ?
PS: Cine are un cod de reducere la zavvi mi-ar trebui si mie ca sa iau triologia de la TR la mai putin de 10 lire
Eu iti recomand sa cumperi consola de pe amazon http://www.amazon.co.uk/gp/feature.h...pf_rd_i=300703
LE: Sorry am modificat. Cred ca si oferta asta e f buna
Bookmarks