In ultimele 3 luni la zavvi am gasit urmatoarele pattern-uri la livrare:
Din UK (Guernsey) - 3-4 zile
Din Ungaria - 7 zile
Din Olanda - 10 zile
Din alte depozite n-am primit.
Zavvi nu mai sunt seriosi, veneau jocurile in 3-4 zile, acum a trecut o saptamana si jumatate. Nu ii mai recomand.
Cand comanzi de la Zavvi / The Hut by default trebuie sa te astepti la livrati in intervalul 5-15 zile lucratoare. Daca nu esti impacat cu gandul asta de la inceput nu comanzi; daca esti impacat nu te plangi.
In mailul cu confirmarea despatch'ului scrie negru pe alb: Estimated Delivery Time: 10-15 days*
* Most items arrive within the estimated delivery time. If you have not received your item in this time, don't worry as delays do occasionally occur. We ask you to wait 10 working days for UK deliveries and 20 working days for overseas deliveries before you contact us to let us know you have not received your item.
La zavvi, au modificat estimated delivery la 5-7 days.
Am si eu vreo 10 jocuri trimise saptamana asta (luni, marti), care probabil intarzie din cauza ninsorilor.
Saptamana trecuta mi-au expediat 3 jocuri, iar marti erau deja livrate.
scurta intrebare:
cand scrie asta la comanda : Awaiting Despatch, plata catre zavvi a fost facuta ? paypal.
ca vad ca pe card imi lipsesc niste bani, sa stiu sa nu ma mai duc la banca.
acum vad.. "suma disparuta" este trecuta la sume blocate. deci urmeaza sa fie retrasi de zavvi.
card la brd. plata paypal.
In momentul in care comanda are status de Awaiting Despatch banii s-au dus, practic, de pe card, iar comanda nu mai poate fi anulata![]()
Cam cat dureaza sa ajunga un colet din USA la mine cu Standard Int'l Shipping ?
Si de unde iau coletul , posta/vama ? sunt niste jocuri NES.
coletul il iei de la vama. tot ce e dinafara ue se ia de la vama. de obicei intre 14 si 40 de zile dureaza sa ajunga un colet SUA sau China. vezi ca la vama s-ar putea sa mai platesi si tva in functie de suma declarata la colet.
A mai luat cineva ceva de la buygames.ro ? Am facut o comanda la Forza 4 Limited si inca n-am primit niciun apel sau mesaj daca il au sau nu pe stoc. Care-i treaba cu ei?
Am o problema cu o comanda plasata la zavvi pe data de 9 ianuarie si anume The Run pentru PlayStation. Ma gandesc ca s-a intamplat ceva, normal ar fi trebuit sa ajunga la mine comanda pana in ziua de azi. Am citit pe undeva ca ar fi bine sa le scriu un mail daca dupa 20 de zile nu intru in posesia jocului.
Asa ca va intreb pe voi, ce trebuie sa le scriu in mail? Ce detalii sunt nevoit sa specific?
Ty xo
Bookmarks