Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 172 of 381 FirstFirst ... 72 122 162 170 171 172 173 174 182 222 272 ... LastLast
Results 3,421 to 3,440 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3421 SP
    Member asteptau's Avatar
    Am o nelamurire in legatura cu zavvi.com: am comandat Dark Souls, care mi-a fost trimis pe data de 21.01. Apoi, dupa cateva zile, am mai facut o comanda (deus ex), care mi-a fost trimis pe data de 25.01. Si azi - 31.01 - mi-a venit deus ex. Ar trebui sa ma ingrijorez, ca mi-a venit intai comanda data cel mai recent? Ma gandesc ca poate idiotii aia de la posta mi-au pierdut dark souls-ul...

2. #3422 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Cel mai probabil au fost trimise din depozite diferite..so don't worry

3. #3423 SP
    Member asteptau's Avatar
    Da, nu ma gandisem la aspectul asta. Mersi frumos.

4. #3424 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    Am o comanda la zavvi de pe data de 10-01-10012 de 6 jocuri, totu bine si frumos au ajuns 5 jocuri, dar 1 din ele nici pana azi nu a mai ajuns si cred ca s-a pierdut dupa 3 saptamani. Imi puteti spune si mie ce ar trebui sa fac sa imi trimita iar ultimu joc?

5. #3425 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by mihaidinbuc View Post
    Am o comanda la zavvi de pe data de 10-01-10012 de 6 jocuri, totu bine si frumos au ajuns 5 jocuri, dar 1 din ele nici pana azi nu a mai ajuns si cred ca s-a pierdut dupa 3 saptamani. Imi puteti spune si mie ce ar trebui sa fac sa imi trimita iar ultimu joc?
    Du-te in my account ,dupa AICI ,spune-le problema si or sa iti raspunda intr-o zi,doua .

6. #3426 SP
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Du-te in my account ,dupa AICI ,spune-le problema si or sa iti raspunda intr-o zi,doua .
    Asta am facut ieri sper sa imi raspunda. Mersi pentru raspuns.

7. #3427 SP
    Am si eu o intrebare,cei de la ShopTo trimit console in Romania?Intreb pentru ca stiu ca cei de la Zavvi nu trimit si nu am dat decat 2 comenzi pe ShopTo si acelea erau jocuri .

8. #3428 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Stiu ca trimit.Nu am mai cumparat console de ceva timp de la ei
    Decizia de unde sa cumperi cred ca e mai bine sa o faci in functie de ce anume cauti
    Gasesti preturi OK si pe amazon.uk si ebay.uk.Pe amazon nu se merita decat prin Robert Dinu ca te trezesti cu TVA de 24 %

9. #3429 SP
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Stiu ca trimit.Nu am mai cumparat console de ceva timp de la ei
    Decizia de unde sa cumperi cred ca e mai bine sa o faci in functie de ce anume cauti
    Gasesti preturi OK si pe amazon.uk si ebay.uk.Pe amazon nu se merita decat prin Robert Dinu ca te trezesti cu TVA de 24 %
    Daca comenzi pe Amazon.co.uk ,nu platesti absolut nimic ,acelasi lucru este valabil pentru toate tarile din U.E

10. #3430 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Salutare.. vreau sa stiu si eu daca imi fac comanda (ex.jocuri) de la zavvy coletu imi vine direct acasa!!?? Intreb , pentru ca nu am mai facut comenzi online , mai ales din afara tarii..si doresc si niste sfaturi procedurale .

11. #3431 SP
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Salutare.. vreau sa stiu si eu daca imi fac comanda (ex.jocuri) de la zavvy coletu imi vine direct acasa!!?? Intreb , pentru ca nu am mai facut comenzi online , mai ales din afara tarii..si doresc si niste sfaturi procedurale .
    Depinde de postas,poate sa iti lase aviz sau poate sa ti-l aduca acasa .

12. #3432 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Deci sa inteleg ca vine tot prin posta!!

13. #3433 SP
    BMC
    Junior Member BMC's Avatar
    Am comandat Castlevania@PS3 de pe thehut duminica 22 ianuarie, mi l-au trimis pe 25, a ajuns azi, la exact o săptăm�nă. Plătit prin PayPal (78.30 lei) Florin, mie �mi lasă poştaşul aviz in cutia poştală, pe care scrie "scrisoare voluminoasă".

14. #3434 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    A mai comandat cineva de la base.com ? Sunt de incredere, ajung jocurile ...?

15. #3435 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Am o problema cu o comanda plasata la zavvi pe data de 9 ianuarie si anume The Run pentru PlayStation. Ma gandesc ca s-a intamplat ceva, normal ar fi trebuit sa ajunga la mine comanda pana in ziua de azi. Am citit pe undeva ca ar fi bine sa le scriu un mail daca dupa 20 de zile nu intru in posesia jocului.

Asa ca va intreb pe voi, ce trebuie sa le scriu in mail? Ce detalii sunt nevoit sa specific?

Ty xo
    Ma ajuta si pe mine cineva?

16. #3436 SP
    Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Ma ajuta si pe mine cineva?
    Dute in my account, dai la order history si dai query si explicale ce problema ai, si o sa iti raspunda in 1-2 zile.

17. #3437 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Astia de la posta sunt fantastici.

Am avut 2 jocuri de la Zavvi,unul dispatched in 10/01 si primit pe 17/01 (gasit aruncat peste gard,in stilu' caracteristic),iar altul dispatched in 13/01 pe care nu il primisem nicicum. Niciun colet gasit in curte pe beton. Ieri am fost la posta cu o treaba si imi zic doamnele de'acolo ca am o scrisoare din Anglia. Era jocu' din 19 in Romania ! Le'am intrebat : "De ce nu a fost adus acasa?" Mi'au spus ca postasul e o persoana distrata,care cand are chef face ce are de facut,cand nu,nu. Bineinteles ca n'am primit nici instiintare,nici nimic,ca e scrisoare. Daca mai asteptam 2 zile,cel mai probabil il trimiteau inapoi,si eu ma intrebam in continuare ce se intampla cu coletu'.

18. #3438 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Și nu ai depus o pl�ngere către un superior al său? Cum adică "�și face datoria doar c�nd are chef", unde se crede poștașul ăla, pe c�mp cu oile? Oare i s-ar părea interesant să-și primească salariul doar c�nd are casierul bună dispoziție?

19. #3439 SP
    Junior Member spiridusu's Avatar
    Fifa 12 pana in 200 ron gasesc pe undeva?Poate sa fie nou cat si folosit, dar sa nu aibe codul de online activat.

20. #3440 SP
    Member styng's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Și nu ai depus o pl�ngere către un superior al său? Cum adică "�și face datoria doar c�nd are chef", unde se crede poștașul ăla, pe c�mp cu oile? Oare i s-ar părea interesant să-și primească salariul doar c�nd are casierul bună dispoziție?
    subscriu

dar de ce ma mir ... Romania ... tara prostiei absolute

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.