Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 198 of 381 FirstFirst ... 98 148 188 196 197 198 199 200 208 248 298 ... LastLast
Results 3,941 to 3,960 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3941 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Mie tocmai mi-au anulat toate precomenzile pe TheHut/Zavvi. Speram sa le mai trimita macar pe alea.

2. #3942 SP
    Member BadSlick's Avatar
    Raspunsuri primite ce la thehut pe facebook:

TheHut.com Hello Catalin, Thank you for contacting TheHut.com regarding the shipping. I'm really sorry to advise that we are currently reviewing our delivery service and to which countries. Many thanks, Michael
    23 hours ago � Like
    Catalin Slick Is there a reason for rejecting Romania?
    19 hours ago � Like
    TheHut.com Hello Catalin, thank you for your message. We are currently reviewing all delivery options. The website will be updated accordingly. Many thanks, Jen
    about an hour ago � Like

3. #3943 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by BadSlick View Post
    Raspunsuri primite ce la thehut pe facebook:

TheHut.com Hello Catalin, Thank you for contacting TheHut.com regarding the shipping. I'm really sorry to advise that we are currently reviewing our delivery service and to which countries. Many thanks, Michael
    23 hours ago � Like
    Catalin Slick Is there a reason for rejecting Romania?
    19 hours ago � Like
    TheHut.com Hello Catalin, thank you for your message. We are currently reviewing all delivery options. The website will be updated accordingly. Many thanks, Jen
    about an hour ago � Like
    Parca sunt boti!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

4. #3944 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Parca sunt boti!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Parca?

5. #3945 SP
    Junior Member SirKicksalot's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Mie tocmai mi-au anulat toate precomenzile pe TheHut/Zavvi. Speram sa le mai trimita macar pe alea.
    Mie �ncă �mi apare precomanda la Max Payne 3 PC făcută pe Zavvi �n februarie.

6. #3946 SP
    Member party_man's Avatar
    eu am multe "dispached" care nu au ajuns de mai bine de 1 luna

7. #3947 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Nici mie nu imi ajunsese Mass Effect 3 N7 CE si am cerut refund.
    Apoi l-am comandat la 45 de lire, in contextul in care initial am dat 70.
    In ultima vreme au sosit f greu produsele, inca mai astept un Homefront Ultimate Edition expediat pe 1 mai.

Mie inca nu mi-au anulat comenzile. Chiar aseara mi-au expediat un Blades of Time comandat pe 20 mai impreuna cu alte cateva produse, printre care si ME 3 CE de care am pomenit m sus (expediat pe 23 mai).

8. #3948 SP
    Junior Member herske's Avatar
    bai, este jenant ce fac zavvi si the hut. Ca sa nu mai zic ca am un order de 400 eur din 28 aprilie nici acum nu a ajuns. De ce drq trebuie ca toti curierii din Romania sa fie foarte prosti, foarte hoti sau foarte scumpi?

inca ceva - exista asigurare la transport, exista solutii. daca zavvi si th hut vor sa lucreze cu cei mai slabi furnizori - sa fie sanatosi. Si daca ne baga inapoi pe lista, m-am lecuit de zavvi si thehut. Prefer sa dau 3 lire extra la shopto.

---------- Post added 27-05-2012 at 08:02 PM ----------

le-am trimis un mail, politicos dar suparat. Iata ce au avut de zis.

"Hi ,

Thanks for getting in touch.

I'm afraid due to delivery problems we have temporarily stopped all shipping to Romania sorry.

We will email yourself once postage has been resumed.

Sorry for the inconvenience caused.

If there's anything else we can do please don't hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,
    James
    "

9. #3949 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Mie nu-mi mai raspund la e-mailuri,le-am trimis primul e-mail acum 4 zile,nimica,le-am mai trimis unul acum 2 zile,nimica si le-am mai trimis astazi unul ,astept sa vad daca raspund.

10. #3950 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu ei si-au ales distribuitorul. Royal Mail a facut-o pentru ca dracu stie de ce.

Daca tot vreti sa faceti ceva, nu mai dati mailuri aiurea la Zavvi. Puneti presiune pe Royal Mail sa se intoarca la colaborarea fructuoasa cu Posta Romana prin care veneau coletele in doua zile si acum nu mai vin deloc.

11. #3951 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Nu ei si-au ales distribuitorul. Royal Mail a facut-o pentru ca dracu stie de ce.

Daca tot vreti sa faceti ceva, nu mai dati mailuri aiurea la Zavvi. Puneti presiune pe Royal Mail sa se intoarca la colaborarea fructuoasa cu Posta Romana prin care veneau coletele in doua zile si acum nu mai vin deloc.
    Speaking of which, le-am tot dat cip-ciripuri pe tweeter si n-au raspuns, pana acum au raspuns la toate tweet-urile mai putin la chestiunea asta cu GLS.

12. #3952 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Ok... ne-am plans cat ne-am plans . Eu din pacate nu vad o rezolvare prea curand la problema asta, Royal Mail nu mai lucreaza cu Posta Romana sau Posta Romana nu mai are 'interes' sa lucreze direct cu Royal Mail ci prin intermediari.

Cel mai important este sa gasim inlocuitori pentru zavvi, cu preturi ~ similare. Shopto mi se pare ca se apropie de Altex la preturi deci nu cred ca renteaza (cel putin din punctul meu de vedere).

Ati gasit si alte variante cu livrare in RO? (pe langa Robert)

13. #3953 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Incearca base.com:
    Delivery to Non-UK Destinations
    We also deliver to many other Non-UK destinations.

Andorra, Australia, Austria, Belgium, Bosnia And Herzegovina , Canada, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Falkland Islands, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Greenland, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Japan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, USA, Vatican City

Deliveries to Non-UK destinations have an additional delivery charge dependant on the item's size and weight. The Non-UK Shipping Charge is displayed at the bottom of the product details page and is shown on the order page when you checkout.
    Vad ca shipping-ul se calculeaza in functie de marimea si greutatea coletului.

14. #3954 SP
    Da... nici base nu compara cu zavvi... ma uit la Max Payne 3 si Prototype 2 Radnet, e diferenta de aproape 10 lire la fiecare joc. Nu stiu cum reuseste zavvi sau de ce altii nu pot...

15. #3955 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Nu cred ca este vorba de Royal Mail vs Romania.
    la Royal Mail pe site nu specifica nimic legat de vreun conflict cu Romania, asadar trimit in Romania dar probabil ca aici se impun niste costuri suplimentare destul de mari pe care TheHut nu vrea sa le mai sustina.
    Royal Mail trimite in RO in pachet de 60-80gr cu 1.9lire adica cu 1 lira peste cat percepe thehut.
    Asadar nu vad probleme legate de Royal Mai si Romania sau Posta Romana.

Problema sigur ramane in zona TheHut vs Romania.

Daca vroiau sa mai faca treaba cu noi, o puteau face in continuare obligandu-ne la shipping cu track number !
    undeva miroase a discriminare...dar in fine, mai bine cautam solutii decat sa ne pierdem vremea cu ei.

solutii inca sunt, Amazon, eBay, ShopTo....etc

---------- Post added 29-05-2012 at 12:01 PM ----------

Quote Originally Posted by Laddu View Post
    Da... nici base nu compara cu zavvi... ma uit la Max Payne 3 si Prototype 2 Radnet, e diferenta de aproape 10 lire la fiecare joc. Nu stiu cum reuseste zavvi sau de ce altii nu pot...
    exact....magazine online sunt cu zecile in UK! dar in afara shipping-ului mai este vorba si despre pretul jocurilor!

16. #3956 SP
    Exact, de ce naiba nu ne obliga la tracking ca sa isi acopere costurile. Nu m-ar deranja sa dau max 10 lire / comanda, sa am tracking si preturile sa se pastreze.

Inca o chesti. Intamplator voi fi in Londra timp de 2 sapt in iunie. Aveti idee daca pot sa comand cu shipping la hotel ? Nu imi dau seama daca este livrat coletul la receptie sau se lasa un aviz similar cu cel de la posta romana. Stie cineva daca livrarile in UK se misca bine sau nu ? Ca daca dureaza mai mult de 2 sapt, pierd coletul

17. #3957 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu e conflict la Royal Mail. Au parteneriat cu o alta firma (mersi AlanPoe ca mi-ai adus aminte - GLS).
    Incercati sa comandati produse din alta parte din UK si vedeti daca intampinati aceleasi probleme. Eu cred ca da. Pentru ca prima oara cand am auzit de problemele astea mi le-a transmis o persoana care n-are legatura cu Zavvi/Hut.

18. #3958 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    De cand nu mai trimit Zavvi si TheHut in Romania,am inceput sa iau de pe eBay si totul a mers foarte bine. Costuri de transport putin > 1 lira,iar delivery-u' e foarte prompt.

19. #3959 SP
    Member BadSlick's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    De cand nu mai trimit Zavvi si TheHut in Romania,am inceput sa iau de pe eBay si totul a mers foarte bine. Costuri de transport putin > 1 lira,iar delivery-u' e foarte prompt.
    Ai luat produse la care ai licitat sau din acelea cu plata pe loc?

20. #3960 SP
    Junior Member Andrei Lamaie's Avatar
    Asta inseamna ca nici shopto nu livreaza la noi? A cumparat cineva recent de acolo?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.