sia ti laut careva de la ei?sunt prompti?cateva detalii va rog![]()
pai daca au fost cumparati de thehut tot la fel de retardati ca aia sunt deci nu prea ai la ce sa te astepti .
Transportul e gratis DOAR pt UK.Cand comanzi jocul te taxeaza cu 1 lira(cel putin atat era acum 3-4 luni) pt transport.
preturi motorstoarme.nu se mai stie ce si cum.
http://www.eflamingo.ro/magazin/onli...S3_Motor_Storm
eFlamingo - Joc PS3 Motor Storm Complete
am si eu o intrebare. vreau sa cumpar prin rd de pe amazon un joc sh, cum aflu ca jocul are carticica si e in engleza? scrie undeva aceste detalii?
pai robert aduce jocuri din uk deci toate sunt in engleza
, dar scrie mai jos de produs ( la amazon vorbesc ) detali despre joc in ce stare e etc trebuie doar sa sti putin engleza numai bine
Stiu ca e ghid pentru consolisti dar mai sunt si care joaca pe PC. Asa ca pana luni puteti lua de pe Steam Ubisoft Classic Pack (3 jocuri - Far Cry, Beyond Good and Evil si IL-2 Sturmovik:1946) la 10 euro: Package: Ubisoft Classic Pack
Astazi am fost Domo si am vazut Ratchet&Clank Future Tools of Distruction si Motorstorm Complete la excelentul pret de 399 ron.
O oferta excelenta am vazut la Techno Market unde consola Xob 360 Pro 60gb costa 999 ron
Glumesti?Astazi am fost Domo si am vazut Ratchet&Clank Future Tools of Distruction si Motorstorm Complete la excelentul pret de 399 ron.
Nici n-am pus bine linkul, ca deja s-au dus cateva.
In alta ordine de idei, am si eu o nelamurire. Daca am mai multe colete la posta, care vin in aceeasi zi, primesc aviz pentru fiecare sau doar unul? Se fac 3 sapt de cand nu mi-au venit cateva pachete de la thehut. Sa inteleg ca nu mai vin? Inainte parca se miscau mai bine, dar in ultima perioada...
Bookmarks