Eu pana la urma cred ca nu este vina site-ului ci doar a unor persoane care lucreaza acolo , eu sunt curios daca s-ar intamplat asta in uk , acuma acel tip/a era la racoare.
Eu pana la urma cred ca nu este vina site-ului ci doar a unor persoane care lucreaza acolo , eu sunt curios daca s-ar intamplat asta in uk , acuma acel tip/a era la racoare.
pai normal ca cineva e de vina...si cum stiu sigur ca in concernul thehut lucreaza si romani... trageti concluzii
la sendit cel putin exista si niste romanasi angajati si asta stiu sigur pt ca la nebunia cu burning crusade s-au cumparat cdkey de la ei. si au sunat la ei si culmea au dat de un roman(sendit pt cine nu stie face parte din concernul thehut)
in fine indiferent care site este nu mai conteaza. card aruncat pe eshopuri exista riscuri indiferent ce nume poarta. ei le inchid ne fac altele si treba merge in continuare
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
24 ore dureaza, dar traind in romania o sapt stam toti inclusiv eu (sotia lucrand la ei) si la telefon mi-a spus tipul care m-a sunat in 24 de ore vi se emite alt card (emitere nu inmanare
)
cat despre aflare nu afli man. si eu am incercat si nu au nimic. cei de la banca sunt informati de cei de la emitenti visa/master precum ca au fost fraudate si au fost inchise si se vor emite automat alte carduri. cu precizarea ca daca ai tranzactii pe care nu le recunosti sa le reclami imediat.
Voi ce ziceti, a fost o chestie de moment, sau e riscant in continuare sa comandam de pe shopto/thehut? Nu de alta, dar nu vreau sa merg la banca saptamanal sa-mi iau un card nou![]()
Asta ar rima cu sa mai mergem in vancanta sau sa stam acasa , deoarece peste tot este gripa porcina.Pentru mine nu conteaza chiar daca m-ar fi sunat cei de la banca eu tot dau comenzi .
Pui pariu cu mine ca daca ai fi mers in vacanta si luai gripa porcina, a doua oara te gandeai cel putin o data daca sa mai mergi in vacanta in locul respectiv?Sau macar nu aveai amintiri placute [offtopic]
Surprize . Surprize.... aseara doream ca sa imi accesez contul online de la raiffeisen si am folosit nr-ul de la cardul visa si cand colo nu se potriveau asa ca mi-au blocat contul, azi dimineata cand sun sa il deblochez aflu cu stupoare ca , cardul visa este blocat din cauza unor tranzacti din uk , chiar daca eu nu am fost anuntat am fost mirat asa ca cei care au carduri si au facut plati prin uk in ultimul timp ar fi bine daca ati verifica .
Mda...eu unul imi verific imediat cardul dupa ce am facut o comanda din uk , dar sunt cazuri in care poti sa patesti exact ce ai patit si tu ... Anyway , sper sa ti se deblocheze , in caz ca stii firma din uk de la care ai comandat un obiect , ar fi bine sa le trimiti un email , daca nu mai asteapta cateva ore si mai verifici .
Pai pe mine nu ma deranjat ca sa blocat contul ca acela mi la deblocat pe loc ci faptul ca nu m-au anuntat ca mi-au blocat cardul , daca mergeam la un bancomat ma faceam de rusine si eu habar nu aveam ce se intampla.
Super oferta pe Shopto pt. posesorii de XBOX la SFIV CE -> 26,85 lire
ShopTo.Net - Street Fighter IV Collectors Edition - Microsoft Xbox 360
In caz ca vrea sa se bage cineva...
De acum incolo eu o sa apelez mai mereu la ShopTo si o sa las thehut pe pauza... Mi se par mai de incredere atata tot(pana acum nu am patit nimic) .
Huber, si eu am patit EXACT acelasi lucru. Numai ca pe mine m-au sunat ei sa ma anunte ca mi-a fost blocat cardul din cauza faptului ca se suspicioneaza ca a fost copiat. Tot la Raiffeisen si tot Visa Electron am.
La fel mi-au zis ca am cumparat ceva pe un site din UK si ca se pare ca acel site a fost spart, sau alte balarii. Spunand ca totul este o metoda preventiva.
Acum, intrebarea este urmatoarea, tu de pe ce site ai cumparat, ca eu unul nu mai stiu sincer. Eventual imi poti raspunde prin PM, sau aici, ca sa stim sa evitam site-ul ala in viitor.
Pai sincer sa iti spun eu tot o sa comand in ultima perioada am dat comenzi pe : Zavvi, thehut si shopto dar am mai facut unele plati prin paypal.
De cand trimite amazon.co.uk jocuri in Romania? Tocmai am avut o surpriza placuta.
Am pus Singstar Queen PS3 in cos si nu a mai zis nimic cand am setat ca adresa de livrare Ro. 18 Lire + 8 Lire transport.
pai da..se stie demult ca produsele vandute de Amazon(nu de selleri) sunt trimise la noi cu 8 lire transp
Nume produsVISA GOLD
Data tranzactiei19.06.2009
Data debitarii19.06.2009
Descrierea tranzactieiRetail LUCRECIA V SUAREZ G LCSW-USA-Laguna Beach -917012602205
Suma tranzactiei-1,54USD
proaspat intepat cardul....phishing rulz. din pacate singura solutie e sa blocheze cardul sa dea la fraude la investigatie si sa stau sa astept ca prostulas trece deja la al3lea card geez
Cautand LUCRECIA V SUAREZ G LCSW-USA-Laguna Beach pe Google dai de tot felul de prostii. De ex: 8hours.com - Salary For Lucrecia V. Suarez G. LCSW, P.C. dba Conexiones sau http://oregon.4h.oregonstate.edu/ore...ocs/Suarez.pdf sau http://conexiones.us/team/ .![]()
Bionic Comando xbox 360 �17.95
http://www.zavvi.co.uk/zavvi/9996913.product
Bookmarks