Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 492 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 9837

Thread: Decizii

1. #321 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    Chronicles of Riddick assault on Dark Athena sau The Darknes ? sunt doua jocuri care se bazeaza cam pe aceleasi principii ,am jucat demo-urile si nu stiu ce sa aleg , voi ce imi recomandati ?
    Chronicles of Riddick assault on Dark Athena clar ...

2. #322 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    Chronicles of Riddick assault on Dark Athena sau The Darknes ? sunt doua jocuri care se bazeaza cam pe aceleasi principii ,am jucat demo-urile si nu stiu ce sa aleg , voi ce imi recomandati ?
    diferenta de pret ENORMA dintre aceste 2 iti permite sa le iei pe ambele.the darkness te ajunge vreo 35 lei de pe thehut

3. #323 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Metal Gear Solid 4 sau Bionic Commando ?

4. #324 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Metal Gear Solid 4 sau Bionic Commando ?
    Metal Gear Solid 4.

5. #325 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Da.Daca nu ai jucat MGS4 trebuie neaparat sa il jociDeci eu iti recomand MGS4.

6. #326 SP
    Da,aveti dreptate amandoi,bionic o sa apara si pe pc,nu mai tre bani si pentru el,deci mgs4 ramane,mersi mult.

7. #327 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Da,aveti dreptate amandoi,bionic o sa apara si pe pc,nu mai tre bani si pentru el.
    nu mai pot de ras,si cica mai vrem PSN si LIVE in Romania

8. #328 SP
    O da ,adevaru e ca noi am inceput pirateria , ce facem noi face jumate de glob,in fine...o sa ma dau si eu lovit in aripa si dezamagit de ce am zis , i'm so disapointed of myself, "deadlygod goes into a corner and starts slaping himself" , jocurile care merita le cumpar cu cea mai mare placere, dar cand voi cumpara jocuri ca Damnation , Terminator si alte jocuri de caterinca proasta...probabil ca voi fi senil.Jocuri ca Unreal Tournament , Team Fortress 2 , Guild wars, Mass Effect...cu cea mai mare placere.

LE : daca tu imi zici ca nu ai nici macar o melodie / un film / un joc downlodat de pe internet pe pc, eu personal imi arunc pc-ul pe geam si ma calugaresc.

9. #329 SP
    Astia suntem nu avem ce face nu ne putem schimba mentalitatea ( aici ma refer la 90 % dintre noi ). Tie ti-ar conveni ca un produs la care tu lucrezi 1 an de zile sa fie luat gratis de cate toata lumea ? Cat despre intrebarea ta muzica o ascult numai pe youtube , la filme nu prea ma uit iar despre jocuri poti sa vizionezi threadul ce ne-am cumparat astazi .

LE : Acum nu incerc sa fac eu pe nevinovatul dar cand vad posturi de genul acesta imi vine rau plus ca pe forum e interzisa pirateria.

10. #330 SP
    Banned inFamous's Avatar
    DeadlyGoD: cumpara MGS 4 lasa porcaria aia de Bionic Commando.

11. #331 SP
    Nu cred ca are rost sa dezbatem subiectul : pirat vs legal , stiu ca e interzista pirateria pe forum , dar nu am cerut un link de unde sa downlodez si nici nu am dat un link anume, am zis pur si simplu ce o sa faca mintea mea bolnava 1 game buying 1 game downloading,cred ca punctul de vedere avem voie sa il spunem.Nu cred ca e in tara asta un om care sa nu aiba ceva downlodat ilegal de pe internet,daca tu crezi asta...inseamna ca esti naiv rau de tot fara suparare.Si nu , nu imi convine sa scot un produs la care am lucrat 3 ani si sa il ia pe gratis lumea, dar nu imi convine nici sa dau banii pe o tentativa de joc, si sa nu mai am de 1 joc de nota 10.

LE : mgs 4 ramane , mersi mult infamous

12. #332 SP
    offtopic : in primul rand eu nu cred ca toata lumea in tara asta are PC sau consola si daca are nu toata lumea are conexiune la internet , cat despre jocuri de 2 lei tu vorbesti despre jocuri care nici nu au aparut , na bine bionic comando a aparut de 1-2 zile si din cat au zis cei care l-au ,,cumparat'' ( ceea ce mi se pare o nesimntire ) au zis ca este un joc ok.

Ontopic : MGS4 always .

13. #333 SP
    Eu ma refeream la oamenii cu internet si pc ...nu ma referam si la bunicutele de pe strada.

14. #334 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu zic sa incetati cu offtopic-ul. Nu intereseaza pe nimeni explicatiile oricui legate de cauzele pentru care pirateaza. Stii cum e, daca o faci, tine-o pentru tine, nu veni sa te lauzi sau sa gasesti motivatie pentru a dormi mai bine
    Reveniti la topic pls.

15. #335 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Sa revin la ce scrie mai sus... as prefera Bionic .

16. #336 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy17 View Post
    Sa revin la ce scrie mai sus... as prefera Bionic .
    Stii ce vorbesti? Nu prea cred...Ai jucat vrodata MGS4?

17. #337 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    da , dar fiecare are parerea lui despre jocuri e greu sa alegi dintre cele doua , amandoua fiind bune asa ca am ales bionic . sau le poate cumpara pe amandoua

18. #338 SP
    Banned inFamous's Avatar
    Bionic Commando nici la unghia mica nu ii ajunge lui MGS4.

19. #339 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    bine bine cum zici u , fiecare cu parerea lui

20. #340 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by inFamous View Post
    Bionic Commando nici la unghia mica nu ii ajunge lui MGS4.
    Tu esti constient ca nu esti singurul care are dreptul la o parere?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 492 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast