ok. rock band 1 sau guitar hero III?
si mai am o intrebare
rock band 2 sau guitar hero:world tour ?
si mai am o intrebare
RB2 e peste World Tour. Iti spun din experienta. Melodii mai multe si mai variate, instrumente cu un "feel" mai realist decat GH.
Ceva mai abordabil ca dificultate.
Se apropie ziua mea si vreau sa ma cinstesc, insa sunt atat de multe ca nu stiu pe care sa le onorez.
a) Acvariu de 80L - o noua casa pentru pesti
b) Comic Book Aniversar TMNT + Sezoanele 4,5,6 si 7 pe DVD din serialul vechi al anilor 90
c) tricou original Ryan Giggs de la Manchester United - editia din UCL
Stiu ca's cam offtopic dar nici ca ma pot decide. Si de toate n-am bani...
Eu as merge pe Rock Band 2. Mai mult DLC, mai multe cantece, poti sa iei si cantecele din RB1.
LE: @Khan: eu as merge pe varianta c).![]()
Aceste 2 jocuri sunt unele dintre cele mai bune jocuri de PS3. Cel mai bine le iei pe ambele, nu conteaza care va fi primul.
si mai am o intrebare
Cel mai bine uitate pe lista de melodii disponibile pentru fiecare joc. Personal as alege Rock Band 2 pentru ca poti juca si melodiile din primul
VF5 e mai complex, in timp ce MK vs DC e ceva mai usor. Depinde ce vrei, daca vrei ceva complex sau ceva usor de invatat. Eu as alege VF5Virtua Fighter 5 sau Mk vs Dc?
Daca esti fan TMNT mergi pe varianta b. Daca iti place fotbalul mergi pe c. Acvariul ar fi dupa mine ultima optiuneSe apropie ziua mea si vreau sa ma cinstesc, insa sunt atat de multe ca nu stiu pe care sa le onorez.
a) Acvariu de 80L - o noua casa pentru pesti
b) Comic Book Aniversar TMNT + Sezoanele 4,5,6 si 7 pe DVD din serialul vechi al anilor 90
c) tricou original Ryan Giggs de la Manchester United - editia din UCL
Stiu ca's cam offtopic dar nici ca ma pot decide. Si de toate n-am bani...
erikevident sunt si fan TMNT si as vrea si tricoul, altfel nici nu le consideram optiuni
L.E. Mult apreciata varianta c va pica pentru ca nu mai e disponibil modelul ala de tricou pe site-ul oficial. Eh, asta e.. luam un tricou in noul sezon.
Mai degraba eu as alege un acvariu urias.Am avut si eu asa ceva.Asta depinde de tine,tu decizic![]()
Chronicles of Riddick assault on Dark Athena sau The Darknes ? sunt doua jocuri care se bazeaza cam pe aceleasi principii ,am jucat demo-urile si nu stiu ce sa aleg , voi ce imi recomandati ?
Bookmarks