Shadow of Mordor sau Alien Isolation? Nu ma interesează recenziile, doar sa stiu părerea celor care au încercat si Alien, deși nu cred ca sunt prea multi![]()
Shadow of Mordor sau Alien Isolation? Nu ma interesează recenziile, doar sa stiu părerea celor care au încercat si Alien, deși nu cred ca sunt prea multi![]()
Se merita Driveclub?Mi-am luat acuma un psn card de 50 $ si nush ce sa fac sa iau Driveclub sau sa mai adaug 10$ pentru GTA V
![]()
Ok frate am inteles ca suntem pe topicu de Driveclub....rectificDaca nu ai jucat GTA5 așteaptă, dar comparam dude cu vișine
Se merita sa dau atatia bani pe Driveclub?![]()
Am mutat in threadul corespunzator. Nu avea nici o legatura cu threadul in care erai ce zis Dant3. Pur si simplu sunt tipuri diferite de jocuri.
PS: Arunca o privire si aici:
Merită sau Se merită � Ştii să scrii?
Am postat si pe topicul jocului dar vad ca au fost mutate postarile. Repet, daca ai jucat deja GTA 5 alege Driveclub, daca nu ai jucat GTA 5, asteapta GTA.
PS: nu frate, nu merita, daca spun ca merita imi sar unii in cap. Daca il gasesti pe la vreo 120 de lei merita sa il cumperi cu tot cu Season Pass
Am jucat putin Alien isolation pe consola unui prieten, si desi jocul este ok, redand foarte bine atmosfera si mediul din filme, eu personal as alege tot Shadow of Mordor. Depinde ce fel de gamer esti. Daca vrei cat mai multa actiune, atunci alege Shadow of Mordor fara discutie.
In Alien in marea majoritate a timpului te ascunzi si te plimbi pe nava. Daca iti surade ideea sa te plimbi foarte mult sau mai curand sa te furisezi intr-un mediu ce-i drept foarte fidel construit dupa cel din filme, atunci poti cumpara Isolation.
Si mai depinde daca te pasioneaza survival horror-urile. Jocul nu e plictisitor, dar are mai mult efect asupra celor care apreciaza acest tip de joc, si care apreciaza universal Alien. Pentru ca daca in Shadow of Mordor simiti totusi ca ai niste puteri/abilitati cu care poti nimici adversarul, Isolation te face sa te simti neputiincios in cele mai multe situatii. Eu cred ca si Isolation merita sa fie cumparat, dar eu unul il voi lua cand mai scade pretul
Alien Isolation, argumente foarte bune a dat raducucosmin. Ce a spus el este exact ceea ce primesti cand cumperi Alien Isolation.
+1 pentru atmosfera din Alien Isolation. daca poti joaca cu casti sau volumul dat tare![]()
Sunt si mai rau în ceațăam urmărit un stream cu Alien si chiar imi place. Sa vina mai repede fw 2.0 sa pot sa încerc si eu jocurile
![]()
Alien Isolation e chilling...... E diferenta mare intre a te uita la stream-uri si a-l juca, in timp ce auzi Alienul plimbandu-se prin conducte si coborand prin vreo gaura de aerisire sa te vaneze.. Atmosfera, feeling-ul de neputinta, lupta pt supravietuire, toate sunt excelente.. surpriza anului, poate chiar si cu sanse la GOTY.
Shadow of Mordor e OK, chestia e ca povestea parca trece prea repede, fara sa-ti dai seama ce s-a intamplat.. sistemul de combat e fun, la fel si cel de nemesis. Per total un joc bine facut, merita jucat.
In final, ambele jocuri sunt doar single player. Iti recomand Alien pt ca chiar il vad ca pe "must play"-ul anului.. E altceva, e deosebit... Iar daca nu mai ai chef de el dupa ce il termini, il vinzi si experimentezi si Shadow of Mordor, macar in asta te poti intoarce oricand dupa ce l-ai terminat, doar ca sa mai casapesti niste hoarde de orci.
Bookmarks