Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 419 of 492 FirstFirst ... 319 369 409 417 418 419 420 421 429 469 ... LastLast
Results 8,361 to 8,380 of 9837

Thread: Decizii

1. #8361 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Shadow of Mordor sau Alien Isolation? Nu ma interesează recenziile, doar sa stiu părerea celor care au încercat si Alien, deși nu cred ca sunt prea multi

2. #8362 SP
    Junior Member kypycus's Avatar
    Quote Originally Posted by Easy peasy View Post
    Salut n-am mai jucat un nfs de la primul most wanted aparut si vreau sa joc unul insa nu stiu cu care sa incep, nfs rivals, most wanted 2012, hot pursuit 2010....ce imi recomandati?
    Hot Pursuit

3. #8363 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Se merita Driveclub? Mi-am luat acuma un psn card de 50 $ si nush ce sa fac sa iau Driveclub sau sa mai adaug 10$ pentru GTA V

4. #8364 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca nu ai jucat GTA5 așteaptă, dar comparam dude cu vișine

5. #8365 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Daca nu ai jucat GTA5 așteaptă, dar comparam dude cu vișine
    Ok frate am inteles ca suntem pe topicu de Driveclub....rectific

Se merita sa dau atatia bani pe Driveclub?

6. #8366 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Am mutat in threadul corespunzator. Nu avea nici o legatura cu threadul in care erai ce zis Dant3. Pur si simplu sunt tipuri diferite de jocuri.

PS: Arunca o privire si aici:
    Merită sau Se merită � Ştii să scrii?

7. #8367 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am postat si pe topicul jocului dar vad ca au fost mutate postarile. Repet, daca ai jucat deja GTA 5 alege Driveclub, daca nu ai jucat GTA 5, asteapta GTA.

PS: nu frate, nu merita, daca spun ca merita imi sar unii in cap. Daca il gasesti pe la vreo 120 de lei merita sa il cumperi cu tot cu Season Pass

8. #8368 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Shadow of Mordor sau Alien Isolation? Nu ma interesează recenziile, doar sa stiu părerea celor care au încercat si Alien, deși nu cred ca sunt prea multi

Am jucat putin Alien isolation pe consola unui prieten, si desi jocul este ok, redand foarte bine atmosfera si mediul din filme, eu personal as alege tot Shadow of Mordor. Depinde ce fel de gamer esti. Daca vrei cat mai multa actiune, atunci alege Shadow of Mordor fara discutie.

In Alien in marea majoritate a timpului te ascunzi si te plimbi pe nava. Daca iti surade ideea sa te plimbi foarte mult sau mai curand sa te furisezi intr-un mediu ce-i drept foarte fidel construit dupa cel din filme, atunci poti cumpara Isolation.

Si mai depinde daca te pasioneaza survival horror-urile. Jocul nu e plictisitor, dar are mai mult efect asupra celor care apreciaza acest tip de joc, si care apreciaza universal Alien. Pentru ca daca in Shadow of Mordor simiti totusi ca ai niste puteri/abilitati cu care poti nimici adversarul, Isolation te face sa te simti neputiincios in cele mai multe situatii. Eu cred ca si Isolation merita sa fie cumparat, dar eu unul il voi lua cand mai scade pretul

9. #8369 SP
    Junior Member kypycus's Avatar
    Shadow of Mordor

10. #8370 SP
    Member Buyk's Avatar
    Mergi pe Shadow of Mordor cu încredere.

11. #8371 SP
    Member Game101's Avatar
    Alien Isolation, argumente foarte bune a dat raducucosmin. Ce a spus el este exact ceea ce primesti cand cumperi Alien Isolation.

12. #8372 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    +1 pentru atmosfera din Alien Isolation. daca poti joaca cu casti sau volumul dat tare

13. #8373 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sunt si mai rau în ceață am urmărit un stream cu Alien si chiar imi place. Sa vina mai repede fw 2.0 sa pot sa încerc si eu jocurile

14. #8374 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Alien Isolation e chilling...... E diferenta mare intre a te uita la stream-uri si a-l juca, in timp ce auzi Alienul plimbandu-se prin conducte si coborand prin vreo gaura de aerisire sa te vaneze.. Atmosfera, feeling-ul de neputinta, lupta pt supravietuire, toate sunt excelente.. surpriza anului, poate chiar si cu sanse la GOTY.

Shadow of Mordor e OK, chestia e ca povestea parca trece prea repede, fara sa-ti dai seama ce s-a intamplat.. sistemul de combat e fun, la fel si cel de nemesis. Per total un joc bine facut, merita jucat.

In final, ambele jocuri sunt doar single player. Iti recomand Alien pt ca chiar il vad ca pe "must play"-ul anului.. E altceva, e deosebit... Iar daca nu mai ai chef de el dupa ce il termini, il vinzi si experimentezi si Shadow of Mordor, macar in asta te poti intoarce oricand dupa ce l-ai terminat, doar ca sa mai casapesti niste hoarde de orci.

15. #8375 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Doua din trei: Alien Isolation, Shadow of Mordor, The Evil Within

16. #8376 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    The Evil Within bro

17. #8377 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Isolation si The Evil Within ca tot e acum Halloween

18. #8378 SP
    Member DrDeath's Avatar
    FIFA 15 PS4 sau mai astept pana strang de un Dualshock 4?

19. #8379 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Doua din trei: Alien Isolation, Shadow of Mordor, The Evil Within
    @Dant3 Shadow of Mordor si Evil Within.

@SIEGE15 DS4

20. #8380 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by SIEGE15 View Post
    FIFA 15 PS4 sau mai astept pana strang de un Dualshock 4?
    DS4 alb

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 419 of 492 FirstFirst ... 319 369 409 417 418 419 420 421 429 469 ... LastLast