Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 421 of 492 FirstFirst ... 321 371 411 419 420 421 422 423 431 471 ... LastLast
Results 8,401 to 8,420 of 9837

Thread: Decizii

1. #8401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu as alege Dragon Age

2. #8402 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Desi nu sunt fan DA si iubesc Far Cry , mergi pe DA Inquisition.Am auzit numai lucruri frumoase despre joc.Mp foarte bun in 4 co op Lume vasta de explorat , customizarea caracterului detaliata

3. #8403 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Dragon Age.

4. #8404 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Dupa parerea mea ambele jocuri trebuiesc jucate, totusi incearca mai intai Far Cry 4

5. #8405 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Dragon Age Inquisition

6. #8406 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Dragon Age sa fie atunci! Multam'

7. #8407 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In aceasi situatie sunt si eu. Stai totusi ca poate l-a luat cineva de pe forum si arunca doua vorbe despre joc.

8. #8408 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asteptam review-ul lui Renegade.

9. #8409 SP
    Ar merge si un live stream!

10. #8410 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    dragon adge, si eu abia astept sa il joc dar momentan am prea multe jocuri de dus la capat

11. #8411 SP
    Member AlexG's Avatar
    Salut as vrea sa stiu si eu care consola este mai buna PS4 sau Xbox One vreau sa imi cumpar vineri da nu stiu pe care sa o iau ...multumesc!

12. #8412 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Totul tine de tine. Daca te pierzi in detalii tehnice, nu iti mai iei nimic si mergi direct pe un PC. Alege platforma pe care ai cei mai multi prieteni si care are exclusivitatile pe care tu doresti mai mult sa le joci.

13. #8413 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Dupa parerea mea, totul se rezuma la jocuri, pana in momentul de fata Sony a lansat cele mai ravnite exclusivitati iar in viitorul apropiat vor mai fi lansate jocuri precum Bloodborne si Uncharted 4.

14. #8414 SP
    Ia-ti xbox one, da-i incolo de prieteni

15. #8415 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    gamepad mai bun... alt feeling... live... forza... xbone!
    the end.

16. #8416 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    PS4, no doubt about it.

17. #8417 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Joci single player? Ia-ti ps4.
    Joci online, multiplayer, etc? Ia-ti xbone one 100%.

18. #8418 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Legat de multiplayer, PSN is broken as **** sometimes, dar avea dreptate cine zicea de prieteni. Uitati-va la videoclipurile de mai sus, o tipa care pe old gen avea PS3 nu avea cu cine se juca (toti erau pe xb360), e bucuroasa ca acum toti prietenii ei au PS4; la xb1 invers, ii pare rau ca toti prietenii lui au PS4 si nu are cu cine se juca.

19. #8419 SP
    Member AlexG's Avatar
    Multumesc pentru sfaturi...mai ast pareri pana maine
    "Iry" joc mai mult online da joc si singur si cateodata cu prietenii cand vin la o bere

20. #8420 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Totul tine de tine. Daca te pierzi in detalii tehnice, nu iti mai iei nimic si mergi direct pe un PC. Alege platforma pe care ai cei mai multi prieteni si care are exclusivitatile pe care tu doresti mai mult sa le joci.
    Plus 1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 421 of 492 FirstFirst ... 321 371 411 419 420 421 422 423 431 471 ... LastLast