Eu as alege Dragon Age
Desi nu sunt fan DA si iubesc Far Cry , mergi pe DA Inquisition.Am auzit numai lucruri frumoase despre joc.Mp foarte bun in 4 co op Lume vasta de explorat , customizarea caracterului detaliata
In aceasi situatie sunt si eu. Stai totusi ca poate l-a luat cineva de pe forum si arunca doua vorbe despre joc.
dragon adge, si eu abia astept sa il joc dar momentan am prea multe jocuri de dus la capat
Salut as vrea sa stiu si eu care consola este mai buna PS4 sau Xbox One vreau sa imi cumpar vineri da nu stiu pe care sa o iau ...multumesc!
Totul tine de tine. Daca te pierzi in detalii tehnice, nu iti mai iei nimic si mergi direct pe un PC. Alege platforma pe care ai cei mai multi prieteni si care are exclusivitatile pe care tu doresti mai mult sa le joci.
Dupa parerea mea, totul se rezuma la jocuri, pana in momentul de fata Sony a lansat cele mai ravnite exclusivitati iar in viitorul apropiat vor mai fi lansate jocuri precum Bloodborne si Uncharted 4.
Legat de multiplayer, PSN is broken as **** sometimes, dar avea dreptate cine zicea de prieteni. Uitati-va la videoclipurile de mai sus, o tipa care pe old gen avea PS3 nu avea cu cine se juca (toti erau pe xb360), e bucuroasa ca acum toti prietenii ei au PS4; la xb1 invers, ii pare rau ca toti prietenii lui au PS4 si nu are cu cine se juca.
Multumesc pentru sfaturi...mai ast pareri pana maine
"Iry" joc mai mult online da joc si singur si cateodata cu prietenii cand vin la o bere
Bookmarks