Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 420 of 492 FirstFirst ... 320 370 410 418 419 420 421 422 430 470 ... LastLast
Results 8,381 to 8,400 of 9837

Thread: Decizii

1. #8381 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    @ Dant3: Alien si Shadow of Mordor
    @ SIEGE15: Vrei sa joci cu vreun prieten sau ai des probleme cu bateria? Ai FIFA 14? Daca e "da" la amandoua, ia-ti controller.. Daca ai posibilitatea sa incarci controller-ul in timp ce te joci, ia-ti FIFA.. Depinde de ce nevoi ai.....

2. #8382 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    @ Dant3: Alien si Shadow of Mordor
    @ SIEGE15: Vrei sa joci cu vreun prieten sau ai des probleme cu bateria? Ai FIFA 14? Daca e "da" la amandoua, ia-ti controller.. Daca ai posibilitatea sa incarci controller-ul in timp ce te joci, ia-ti FIFA.. Depinde de ce nevoi ai.....
    Am FIFA 14 dar vreau s-o vand. Probleme cu bateria n-am. Consola e din primul lot de la lansare dar n-am avut probleme. Mai bun 14 decat 15 sau invers, vreau sa trec la next fifa cat mai repede. Nu prea apuc sa ma joc cu prietenii (no fifa fans )...Dar intotdeauna am considerat ca un controller de rezerva nu strica

3. #8383 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Doua din trei: Alien Isolation, Shadow of Mordor, The Evil Within
    Eu n-as rata nici unul din ele

• Evil Within: Aici ai avea cea mai mare diversitate dintre cele 3. Cel mai greu dintre toate (mi s-a parut mai usor Alien). Singurul cu ceva probleme tehnice, dar oricum minore.
    • Alien Isolation: Daca esti fan Alien, atmosfera de aici e si mai tare decat cea din Evil Within. E si mai scarry, pentru ca esti mult mai vulnerabil. Are cea mai tare grafica dintre cele 3.
    • Shadow of Mordor: Cel mai repetitiv, singurul dintre cele 3 care nu m-a motivat inca sa-l termin. Are combat-ul f misto, fiind similar cu cel din Batman. Nemesis System e versiunea 1.0. Adica e un inceput, dar nu pot sa zic asta m-a motivat sa keep going, ci mai degraba combat-ul de care ziceam.

Daca vrei doua experiente single-player cat mai imersive si atmosferice, atunci renunta la Shadow of Mordor.
    Daca te multumesti cu un singur survival horror, atunci alege Alien daca esti fan al filmelor. Daca nu, go for Evil Within.

4. #8384 SP
    Junior Member kent4nzw0w's Avatar
    Destiny sau COD:AW ?

5. #8385 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by kent4nzw0w View Post
    Eu zic AW, deabia astept sa apara.

6. #8386 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kent4nzw0w View Post
    Niciunul

7. #8387 SP
    Junior Member kent4nzw0w's Avatar
    cautam un multiplayer distractiv si nu stiu cum e AW avand in vedere ca n-a aparut inca. bf4 iese din discutie ca-l am pe pc

8. #8388 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca vrei distractiv alege Destiny, il gasesti la un pret bun acum. Second-hand 120-140 de lei

9. #8389 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Sincer la cum se prezintă Destiny acum (aparent lumea joaca Vault of Glass pe normal, hard, over and over again, week after week........pana apare alt raid, pe care o să-l faci de zeci de ori, și tot asa..) cred ca mai bine mergi pe CoD.

10. #8390 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    The Evil Within sau Dying Light cand apare?

pagina 420 btw

11. #8391 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu as merge pe TEW mi-a plăcut ce am văzut prin live stream

12. #8392 SP
    Member lucas22010's Avatar
    Am Batman-ArkhamCity si Batman-Origins. In ce ordine ar trebui jucate? Sunt confuz, n-am mai jucat Batman niciodata.

13. #8393 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Lansare: City => Origins
    Poveste: Origins => City

14. #8394 SP
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Lansare: City => Origins
    Poveste: Origins => City
    multumesc, acum sunt si mai confuz.

15. #8395 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    TEW pare mult mai bun.

The chronological order of the Arkham series.

Batman: Arkham Origins
    Batman: Arkham Origins Blackgate
    Batman: Arkham Asylum
    Batman: Arkham City
    Batman: Arkham Knight

16. #8396 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    La fel ca orice serie, joaca-le in ordinea in care s-au lansat, nu in ordinea povestii. Si iti recomand sa joci si Arkham Asylum, mi s-a parut mai bun decat City.

17. #8397 SP
    m-am decis, voi juca City, apoi Origins. Asylum nu-l gasesc, sau nu la pret convenabil.

18. #8398 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E gratis pt abonatii PS Plus

19. #8399 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    E gratis pt abonatii PS Plus
    cat timp ai sa-l joci, cat ai ps+? daca expira, gata?

20. #8400 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Far Cry 4 sau Dragon Age Inquisition (PS4) ?
    Ambele jocuri imi plac, ambele genuri imi plac, am bani doar de unul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 420 of 492 FirstFirst ... 320 370 410 418 419 420 421 422 430 470 ... LastLast