Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 492 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast
Results 661 to 680 of 9837

Thread: Decizii

1. #661 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cumpără stick-ul...apoi restul. Stick-urile sunt rare...celelalte le găsești �n orice magazin.

2. #662 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu uitati totusi ca PS Eye are si mic incorporat (ce poate elimina headsetul )

3. #663 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    simplu..daca ai bani cumpara-le pe toate..daca nu ai bani de toate..cumpara acel produs care crezi ca o sa-l folosesti cel mai mult..si cel care te atrage

4. #664 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    Asta citeam si eu pe net zilele astea insa nu eram sigur daca elimina headsetul.
    Sau cel putin pentru o vreme poate fii folosit pentru a comunica cat de cat pana iau ceva mai bun?
    Cred ca raman la varianta PSeye pentru inceput daca pot folosi micul incorporat. Pentru ca mai apoi sa iau inca un controller si in final un arcade stick + headset.

simplu..daca ai bani cumpara-le pe toate..daca nu ai bani de toate..cumpara acel produs care crezi ca o sa-l folosesti cel mai mult..si cel care te atrage
    Normal ca le voi cumpara pe toate in final. Doar ca momentan nu dispun de fonduri pentru a le achizitiona simultan.

5. #665 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    Dar nu e foarte bun ps eye-ul inloc de headset pentru ca daca vorbeste cineva cu headset cu cineva cu ps eye,o sa se auda ecou din boxe in ps eye.

6. #666 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu am testat si a mers perfect. si headset-eye si eye-eye.

ps: tinand cont ca poti folosi orice headset BT si unele sunt chiar ieftine nu cred ca e un impediment achizitia castii.
    2nd DS3 numai daca joci cu cineva langa tine si asta des. in rest il iei degeaba.

cheers

7. #667 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Call of Juarez-Uncharted-Resistance-Little Big Planet-SOCOM: US Navy SEALs Confrontation
    p.s. Vreau un joc care sa ma tina ocupat

8. #668 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Call of Juarez-Uncharted-Resistance-Little Big Planet-SOCOM: US Navy SEALs Confrontation
    p.s. Vreau un joc care sa ma tina ocupat
    Uncharted, Resistance si Little Big Planet trebuie jucate. Totusi daca poti juca doar unul iti recomand Uncharted deoarece in curand se va lansa Uncharted 2

9. #669 SP
    sa cumpar dead space sau gears of war 1

10. #670 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Dead Space

11. #671 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Gears1

12. #672 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Gears of War

13. #673 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Gears of War
    Urmat imediat de Gears of War 2, ca sa joace pe net cu baietii.GOW1 nu cred ca mai joaca cineva pe net.

14. #674 SP
    eu vreau sa il cumpar pentru single player nu pentru live

15. #675 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ia ambele....Very tough choice......

16. #676 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    eu vreau sa il cumpar pentru single player nu pentru live
    Pai atunci cumpara unul, termina-l, vinde-l si ia-l pe urmatorul, daca nu tii atat de mult la partea de MP.

17. #677 SP
    Member Vami's Avatar
    Batman: AA cand iese sau Wolfenstein ?

18. #678 SP
    Senior Member Mika's Avatar

19. #679 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Dar nu e foarte bun ps eye-ul inloc de headset pentru ca daca vorbeste cineva cu headset cu cineva cu ps eye,o sa se auda ecou din boxe in ps eye.
    Foarte adevarat ce zice andrei1, un eye toy in loc de headset e doar o solutie temporara, am folosit eye toy-ul pt a vorbii cu my dead man team mates in killzone 2 dar il folosesc doar daca e strict necesar fiindca face o microfonie f urata iar daca dau tv incet nu-i mai aud eu pe altii iar pana la urma mi-am comandat un heaset oficial sony care e pe drum so......

20. #680 SP
    Member mariuck's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 492 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast