Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 54 of 492 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 9837

Thread: Decizii

1. #1061 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    Modern Warfare e bazat pe multiplayer ( care este exceptional ) iar uncharted 2 pe single player unde e mirific.Mai bine iei Modern Warfare 2 pentru multiplayer
    Subscriu in totalitate

2. #1062 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Eu zic ca merita renuntat la cateva din jocurile pe care le ai acum in colectie pentru a face rost de bani pentru ambele jocuri. Nu prea poti pune aceste 2 titluri in threadul 'decizii, decizii' intrucat sunt mult prea pretioase si merita prea mult sa le ai de la lansare.Eu am dat 4 jocuri ca sa le am pe acestea 2 de la inceput.

LE: Da' daca-i musai go for MODERN WARFARE

3. #1063 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Ehmmm amandoua! Nu uitat de faptul ca Uncharted 2 are un mutliplayer genial! Poate cele mai frumoase harti de multiplayer ever. Locatii superbe, foarte balansate...din pacate nu sunt foarte multe arme...

Daca nu esti sigur 100%, iei Uncharted 2, termini story, vinzi si iei CoD:MW2!

4. #1064 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    CoD 4 sau CoD 5 ?
    Stiu ca apare MW2 dar meh..as vrea sa stiu.

5. #1065 SP
    Member slabunator's Avatar
    depinde si de preferinte WW2 vs "WW3", cele 2 setting-uri avand fiecare un feeling diferit.. daca ai de gand sa iei MW2 atunci nu prea are rost (decat eventual pt story) sa iei Cod4, ia WaW pt diversitate. are unele lucruri pe care nu ai sa le vezi in seria MW, in primul rand setting-ul, armele, gore-ul si zombie mode.

6. #1066 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    CoD 4 sau CoD 5 ?
    Stiu ca apare MW2 dar meh..as vrea sa stiu.
    Ambele. Le poti gasi la preturi foarte mici pe forum.
    MW2 va fi continuarea COD 4, deci e bine sa-l cumperi pentru a sti povestea, dar si pentru ca este unul dintre cel mai bune FPSuri lansate pe consolele next-gen.
    COD WaW este facut cu acelasi engine. Merita pentru Nazi Zombies, capania rusilor care este foarte buna. In rest e aproape acelasi joc, doar settingul difera.

7. #1067 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Operation Flashpoint: Dragon Rising - Call of Juarez: Bound in Blood - Wolfenstein

Pe care din ele imi recomandati sa cumpar ?

8. #1068 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Dsi sau sa astept DSi XL ?

9. #1069 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    Operation Flashpoint: Dragon Rising - Call of Juarez: Bound in Blood - Wolfenstein

Call of Juarez Bound in Blood

10. #1070 SP
    Member Harilip's Avatar
    din moment ce am xbox-ul banat am urmatoarele posibilitati de Craciun:
    1.sa vand consola actuala (xbox elite) si sa imi iau alta asemanatoare dar cu live
    2. sa imi vand psp-ul cu 620 ron mai adaug ceva din ciorap si sa iau un ps3 80 gb cu killzone 2 inclus
    si sa pastrez si xbox-ul
    Eu as vrea amandoua optiunile dar pana la urma numai una iese invingatoare.
    care sa aleg?

11. #1071 SP
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    din moment ce am xbox-ul banat am urmatoarele posibilitati de Craciun:
    1.sa vand consola actuala (xbox elite) si sa imi iau alta asemanatoare dar cu live
    2. sa imi vand psp-ul cu 620 ron mai adaug ceva din ciorap si sa iau un ps3 80 gb cu killzone 2 inclus
    si sa pastrez si xbox-ul
    Eu as vrea amandoua optiunile dar pana la urma numai una iese invingatoare.
    care sa aleg?
    PS3 80gb cu Killzone 2.

12. #1072 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    Dsi sau sa astept DSi XL ?
    Depinde, trebuie incercat DSi XL sa vezi daca iti e pe plac. Cum se simte in mana, cat e de greu etc.
    Oricum recomand Dsi. DSi XL aceeasi rezolutie bigger screen => fail, depinde daca viitoarele jocuri o sa fie facute special pentru el. Daca nu incape in buzunar XL zic sa ramai la cel normal.

13. #1073 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Harilip: La chestiile astea m-am gandit si eu daca imi luam ban (din fericire nu am luat)
    Varianta 3: Fa-o sa dea RROD si du-o la garantie; iti dau alta noua si gata (destul de imoral dar in cazuri disperate...)
    Daca nu mai ai garantie iti recomand sati cumperi un arcade de la Gameshop (probabil e si Jasper) si ii pui hard-ul de la consola banata...
    Dar nu o mai moda ca iei iar ban
    Bafta

14. #1074 SP
    Member L0G1X's Avatar

Call of Juarez: Bound in Blood

15. #1075 SP
    Member Harilip's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Harilip: La chestiile astea m-am gandit si eu daca imi luam ban (din fericire nu am luat)
    Varianta 3: Fa-o sa dea RROD si du-o la garantie; iti dau alta noua si gata (destul de imoral dar in cazuri disperate...)
    Daca nu mai ai garantie iti recomand sati cumperi un arcade de la Gameshop (probabil e si Jasper) si ii pui hard-ul de la consola banata...
    Dar nu o mai moda ca iei iar ban
    Bafta
    garantia e in Italia
    daca era in romania ii bagam un bat la ventilator sau stateam cu feonul pe ea pana se strica.
    o sa iau ps3
    multumesc oricum

16. #1076 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Ac2/Mw2 ...pff.?

17. #1077 SP
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Ac2/Mw2 ...pff.?
    AC2 merita daca l-ai jucat pe primul si ti-a placut. La fel si MW2.
    Daca le-ai jucat pe ambele si ti-au placut cumpara MW2 acum si AC2 mai tarziu.

18. #1078 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

Flashpoint

Ac2/Mw2 ...pff.?
    MW2

19. #1079 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ac2/Mw2 ...pff.?
    Mw 2

20. #1080 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Ac2/Mw2 ...pff.?
    Amandoua sau niciunul. Ti-as sugera sa faci rost de bani

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 492 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast