Eu zic ca merita renuntat la cateva din jocurile pe care le ai acum in colectie pentru a face rost de bani pentru ambele jocuri. Nu prea poti pune aceste 2 titluri in threadul 'decizii, decizii' intrucat sunt mult prea pretioase si merita prea mult sa le ai de la lansare.Eu am dat 4 jocuri ca sa le am pe acestea 2 de la inceput.
LE: Da' daca-i musai go for MODERN WARFARE![]()
Ehmmm amandoua! Nu uitat de faptul ca Uncharted 2 are un mutliplayer genial! Poate cele mai frumoase harti de multiplayer ever. Locatii superbe, foarte balansate...din pacate nu sunt foarte multe arme...
Daca nu esti sigur 100%, iei Uncharted 2, termini story, vinzi si iei CoD:MW2!
depinde si de preferinte WW2 vs "WW3", cele 2 setting-uri avand fiecare un feeling diferit.. daca ai de gand sa iei MW2 atunci nu prea are rost (decat eventual pt story) sa iei Cod4, ia WaW pt diversitate. are unele lucruri pe care nu ai sa le vezi in seria MW, in primul rand setting-ul, armele, gore-ul si zombie mode.
Ambele. Le poti gasi la preturi foarte mici pe forum.
MW2 va fi continuarea COD 4, deci e bine sa-l cumperi pentru a sti povestea, dar si pentru ca este unul dintre cel mai bune FPSuri lansate pe consolele next-gen.
COD WaW este facut cu acelasi engine. Merita pentru Nazi Zombies, capania rusilor care este foarte buna. In rest e aproape acelasi joc, doar settingul difera.
Operation Flashpoint: Dragon Rising - Call of Juarez: Bound in Blood - Wolfenstein
Pe care din ele imi recomandati sa cumpar ?
din moment ce am xbox-ul banat am urmatoarele posibilitati de Craciun:
1.sa vand consola actuala (xbox elite) si sa imi iau alta asemanatoare dar cu live
2. sa imi vand psp-ul cu 620 ron mai adaug ceva din ciorap si sa iau un ps3 80 gb cu killzone 2 inclus
si sa pastrez si xbox-ul
Eu as vrea amandoua optiunile dar pana la urma numai una iese invingatoare.
care sa aleg?
Depinde, trebuie incercat DSi XL sa vezi daca iti e pe plac. Cum se simte in mana, cat e de greu etc.
Oricum recomand Dsi. DSi XL aceeasi rezolutie bigger screen => fail, depinde daca viitoarele jocuri o sa fie facute special pentru el. Daca nu incape in buzunar XL zic sa ramai la cel normal.
Harilip: La chestiile astea m-am gandit si eu daca imi luam ban (din fericire nu am luat)
Varianta 3: Fa-o sa dea RROD si du-o la garantie; iti dau alta noua si gata (destul de imoral dar in cazuri disperate...
)
Daca nu mai ai garantie iti recomand sati cumperi un arcade de la Gameshop (probabil e si Jasper) si ii pui hard-ul de la consola banata...
Dar nu o mai moda ca iei iar ban
Bafta
Bookmarks