Depinde ce vrei. Mie personal mi-a placut mult primul ultimate alliance. Pentru copilul din tine recomand MUA2, pentru o experienta driving cu adevarat satisfacatoare mergi pe mana cealalta! Bafta!
am o intrebare extrem de grea.
MW2 sau Uncharted 2?
din pacate am posbiliatatea sa cumpar doar un singur joc de la lansare, urmand ca dupa 2 luni sa-l iau si pe celalalt. Stiu ca Uncharted 2 e cel mai cel mai, dar nu prea mi-a placut multiplayerul in demo. MW2, I love COD si mai ales multiplayerul si trebuie luat de la lansare ca sa nu raman in urma si sa invat cat mai repede sa-l joc bine. e nasol cand nu-ti dau ai tai bani pentru jocuri. voi ce ziceti uncharted 2 sau MW2?
da ai dreptate, dar cand vad ca toata lumea de pe forum are Uncharted 2 si cate cuvinte frumoase se zic despre elnu rezist sa stau in fata monitorului fara sa-l joc. nu stiu, ma mai gandesc.
oricum mai buna decat logica ta,de ce ar merge pe cod (doar pt ca nu i-a placut betaul la u2?) avand in vedere ca la cod6 nu a jucat nici beta nici demo
Nu, eu m-am referit la faptul ca evident (dupa mine) tray ii recomanda sa il joace pirat pe pc inainte de a-l cumpara, ca sa nu cumva, doamne fereste, sa ramana omul in urma cu mp.
Eu personal (in cazul in care as avea PS3), as merge tot pe mana MW2. Nu contesc ca totul despre U2 e bun, dar presimt ca MP-ul la Modern Warfare 2 o sa fie mai longeviv.
"si mai ales multiplayerul si trebuie luat de la lansare ca sa nu raman in urma"
el a cerut asta,oricum e o alegere dintre un joc care a iesit si toti il apreciaza si unul care nu are nici macar beta/demo
Lasa naibii multiplayer-ul. Fa cald in casa, pune-ti un pahar de vin (ceai cald, in cazul tau) si pregateste-te pentru "experienta vietii". Uncharted 2.
...asta daca ai terminat Uncharted. Daca nu...go wild.![]()
Modern Warfare e bazat pe multiplayer ( care este exceptional ) iar uncharted 2 pe single player unde e mirific.Mai bine iei Modern Warfare 2 pentru multiplayer ..lvls / upgrade / ranks si cand poti iei si uncharted 2 unde nu o sa fuga nimeni din campanie.
Aici trebuie sa fiu de acord cu ante-postatorul meu, nu ignorati experienta multiplayer pe care v-o ofera Uncharted 2.
Ca o recomandare, fa pe dracu-n paispe' si ia-le pe amandoua.
Bookmarks