Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 55 of 492 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 9837

Thread: Decizii

1. #1081 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Ac2/Mw2 ...pff.?
    AC2

2. #1082 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    garantia e in Italia
    daca era in romania ii bagam un bat la ventilator sau stateam cu feonul pe ea pana se strica.
    o sa iau ps3
    multumesc oricum
    Esti constient ca ps3 nu se modeaza? Sa nu imi spui ca devii cumparator. Daca da, dai dovada de cea mai mare prostie existenta in lumea asta. Adica ai 360 si bagi piciorul modezi ca se poate. Se strica 360 si treci pe ps3 care nu se modeaza.

3. #1083 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Ac2/Mw2 ...pff.?

clar MW2

Nu stiu ce sa fac .Nu prea am apucat sa joc Fallout 3 .L-am jucat cateva ore pe PC ...dar vreau sa-l iau de la capat PS3 .
    Ce sa fac ? Sa iau Fallout 3 Game of the Year ...cu toate DLC-urile cu vreo 1.5 mil de pe ebay .
    Sau sa iau Fallout 3 normal fara DLC-uri (used as new ) ...tot de pe ebay cu vreo 7-800.000 ?

Nu ma intereseaza sa fie nou . Numai ca nu prea gasesc GOTY SH

Cam cat de mult credetzi ca o sa vreau sa joc si DLC-urile alea dupa ce termin jocul ?? Cam asta e intrebarea de baza

Multumesc . Bafta

LE : Fallout 3 asta are trofee ?
    LLE : Da ..vad ca are

4. #1084 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    Operation Flashpoint: Dragon Rising - Call of Juarez: Bound in Blood - Wolfenstein

Pe care din ele imi recomandati sa cumpar ?
    Call of Juarez: Bound in Blood fara discutii, superb jocul.

5. #1085 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Fallout 3 chiar merita jucat. Vei vrea sa joci toate DLC-urile deci iti recomand sa trangi putin din fund dinti si sa il iei pe ala mai scump. Merita!

6. #1086 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Ce parere aveti de Borderlands? Momentan imi impart timpul intre Uncharted 2 si un rpg dragut pe PC numit Torchlight, si mai am pe Wishlist in afara de Borderlands si God of War Collection si Dragon Age.

Dilema ar fi ordinea in care sa le iau. Eu ma gandeam ca pana vine God of War sa profit la maxim de multiplayerul lui Uncharted si sa fac si platina eventual, Decembrie o sa fie luna dedicata lui Kratos, si sa las pentru 2010 Borderland si Dragon Age pe care sa le iau eventual mai ieftin la SH.

Singura problema care ma roade ar fi cum este multiplayerul in Borderlands? Daca il las pentru prea tarziu s-ar putea sa nu mai fie lume cu care sa joc. Singleplayer-ul este solid, sau trebuie neaparat multiplayer sa ma bucur de joc?

7. #1087 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Borderlands e un joc foarte bun din mai multe motive printre care, unul foarte important, este co-op-ul. Dar nu iti fa griiji de oameni cu care sa joci online. Vor fi destui.

8. #1088 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Ce parere aveti de Borderlands? Momentan imi impart timpul intre Uncharted 2 si un rpg dragut pe PC numit Torchlight, si mai am pe Wishlist in afara de Borderlands si God of War Collection si Dragon Age.

Dilema ar fi ordinea in care sa le iau. Eu ma gandeam ca pana vine God of War sa profit la maxim de multiplayerul lui Uncharted si sa fac si platina eventual, Decembrie o sa fie luna dedicata lui Kratos, si sa las pentru 2010 Borderland si Dragon Age pe care sa le iau eventual mai ieftin la SH.

Singura problema care ma roade ar fi cum este multiplayerul in Borderlands? Daca il las pentru prea tarziu s-ar putea sa nu mai fie lume cu care sa joc. Singleplayer-ul este solid, sau trebuie neaparat multiplayer sa ma bucur de joc?
    eu joc borderlands doar sp momentan (ps3)... e excelent si sp. cu siguranta in mp e iesit din comun, dar nu am timp suficient sa joc mp.
    e superb!

9. #1089 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Esti constient ca ps3 nu se modeaza? Sa nu imi spui ca devii cumparator. Daca da, dai dovada de cea mai mare prostie existenta in lumea asta. Adica ai 360 si bagi piciorul modezi ca se poate. Se strica 360 si treci pe ps3 care nu se modeaza.
    daca ai sti cati prosti zic chestia asta "m-au banat pe xbox ,da lasa ca imi iau un ps3 si cumpar jocuri originale"

10. #1090 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ce sa aleg intre MW2, Dragon Age: Origins si Borderlands? N-am bani decat de unul si nu stiu ce sa aleg... Sunt mort dupa RPG-uri, dar ador si multiplayerul din MW2 si Borderlans. Ce alegere grea

11. #1091 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    MW2

12. #1092 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    MW2

13. #1093 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Orice joc a-i pune langa MW 2 ti se va raspunde MW 2.... Si e foarte normal

14. #1094 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Orice joc a-i pune langa MW 2 ti se va raspunde MW 2.... Si e foarte normal
    Daca nu i-ar fi placut foarte tare multiplayerul din MW2 cea mai buna solutie ar fi fost Dragon Age, dar cum s-a declarat fan COD multi...

15. #1095 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Deci nimeni nu zice Borderlands? Chiar asa slab e in comparatie cu celalalte 2?

16. #1096 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Ce sa aleg intre MW2, Dragon Age: Origins si Borderlands? N-am bani decat de unul si nu stiu ce sa aleg... Sunt mort dupa RPG-uri, dar ador si multiplayerul din MW2 si Borderlans. Ce alegere grea
    Dragon Age e un adevarat RPG ... deci ...

17. #1097 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Uncharted 2 sau MW2... vreau pareri doar de la cei ce au jucat ambele jocuri pe PS3 (va rog sa specificati punctele forte si care are cel mai ok multiplayer )

18. #1098 SP
    Member yoyokid's Avatar
    LCD/LED/PLASMA ...Nu ma refer la un anumit model.Ma intereseaza care e cea mai buna.

19. #1099 SP
    bun si dupa ce afli ca LED e cel mai bun si mai scump ce vei face?

20. #1100 SP
    Member justamodel's Avatar
    Uncharted 2 sau MW2... vreau pareri doar de la cei ce au jucat ambele jocuri pe PS3 (va rog sa specificati punctele forte si care are cel mai ok multiplayer )
    Clar! Ambele!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 492 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... LastLast