Consola PS3 SLIM 320 GB MOVE BUNDLE - DETASAT!
Call of duty: Black Ops pentru PC sau xbox (nu-s bun la FPSuri pe consola)
Si inca o intrebare: Daca il iau pentru PC atunci pe DVD sau steam? (daca il iau pe DVD nu pot juca pe steam?)
PC. Chiar tu ai spus ca nu esti bun la FPSuri pe consola, deci multiplayer-ul nu te va atrage prea tare. Cumpara-l prin Steam, asa il ai sigur in prima zi. Daca vrei il poti cumpara si pe X360 peste cateva luni.
PC pentru mouse si pt grafica - daca ai PC hardware decent, mouse decent, monitor rapid -> cea mai aratoasa grafica.
Consola pt comoditate - control standardizat, fara probleme cu licente la instalare, update drivere, setari video.
Pt cine incepe cu PS3 - Slim Bundle cu MOVE si 320G - !!! - CLAR.
Jocurile alea le iei de oriunde cu max 100+ RON fiecare daca nu chiar sub.
Sa iau Batman AA de pe Zavvi sau sa imprumut Batman ( termin story si il dau inapoi ) si iau de pe Zavvi altceva la 12 lire ( sau mai putin ) ?
e foarte misto jocul dar daca il poti imprumuta nu vad de ce ai da banii pe el...adica nu e gen Bad company sau Modern Warfare sa stai cateva luni pe multiplayer.....eu iti recomand sa il imprumuti si de banii aia poti lua Bayonetta sau alte jocuri care iti plac
Daca-l poti imprumuta, de ce n-o faci? E un joc de colectie, dar daca-l poti imprumuta... n-are multiplayer, deci nu te tine foarte mult. De cele 12 lire poti sa iei Darksiders, Dragon Age : Origins, Assassin's Creed 2 GoTY Platinum Edition, Bioshock 2 ( din 2 jocuri la 12 lire, ti-ai luat Collector's ), etc. Jocuri nu sunt? Daca-s fi in locul tau, as mai pune ceva de la mine si mi-as lua ceva ce e disponibil la pre-order ( sunt preturi foarte bune ).
deathspank vs Lara Croft GoL vs Limbo sau orice alt joc care e in genul lor si e misto
mai am 2000 MS points si am luat toy soldiers si mai vreau un joc![]()
merita un nokia e71 500 de ron? telefonul e ca nou fara zgarieturi....
telefon+incarcator+husa...
mie mi se pareo ocazie buna...voi ce spuneti?
Bookmarks