ok thx atunci voi merge pe legends of rock si daca nu gasesc a 2a optiune va fi Aerosmith
trebuie sa ma decid ce joc sa joc in week-endul urmator.
Saptamanile trecute am jucat Left 4 dead si Gow 2.
Saptamana aceasta cred ca va fi CoD: World at war dar daca stiti un alt titlu va rog sa imi spuneti
Mentionez ca vreau sa joc co-op prin system link( 2 sau 3 console)
al3xxx si G3ox cred ca ati iesi mai castigati cu un Guitar Hero World Tour Guitar bundle, pentru ca chitara inclusa in pachetul respectiv are si slider touch si pretul e foarte apropiat de GH:3 sau Aerosmith. Unii zic ca e un gimmick, dar mie mi s-a parut foarte misto sa faci strum prin tap la solo-uri de exemplu si adauga o noua dimensiune jocului pe alocuri.
eu am cautat Guitar Hero 3 si ieri si alaltaieri , dar am gasit numai pentru PS3 si doar Aerosmith pentru Xbox , m-am gandit ca poate imi iau Burnout Paradise si astept sa apara GH Metalica
cred ca fifa ar fi cel mai bun. daca ai ps3 puteti juca pana la 7 jucatori de pe aceasi consola, sau va puteti juca online 10 vs 10. Nhl sa fiu sincer nu l-am jucat. dar joc fifa de cateva zile si e foarte distractiv. Eu as alege fifa daca as fi in locul u.
Incep sa inclin spre fifa. O sa incerc si demo la ambele jocuri dupa care revin cu decizia.
Mersi pentru raspunsuri.
NHL 09 a fost jocul de sport al anului. Si pe langa asta, considerat cel mai bun NHL ever.
Hockey-ul e oricum sportul meu preferat in materie de gaming. E mult mai alert decat fotbalul si grafica din cauza numarului mai mic de jucatori e mult mai detaliata.
Bookmarks