Far Cry 2 sau Soldier of Fortune: Payback
PS: sunt mare fan al predecesoarelor SoF
MGS 4 sau Killzone 2?
As vrea MGS ca nu am apucat sa il joc si toata lumea zice ca e jos palaria la fel si de Killzone 2
Far Cry 2 mi s-a parut mult mai bun
MGS4 mi s-a parut un joc extraordinar. Killzone 2 nu am jucat. Depinde si ce vrei. Daca vrei single mergi spre MGS4, daca vrei multi Killzone2.
MGS 4 sau Killzone 2?
As vrea MGS ca nu am apucat sa il joc si toata lumea zice ca e jos palaria la fel si de Killzone 2
Guitar Hero World Tour (Band Bundle + extra les paul guitar)PS3 sau alte jocuri de ps3 in valoarea bundle-ului?
se merita sa dau la schimb un volan de xbox 360 logitech negru ,in stare impecabila,folosit sub 5 ore (nu mai am ce face cu el, am rrod la consola) pe un Gameboy Advance SP rosu(destul de folosit), incarcator, si 4 jocuri : donkey kong country, crash 2, v rally 3, ISS (fotbal) ?
Guitar Hero World Tour (Band Bundle + extra les paul guitar)PS3
sau
Logitech z5500
sau
alte jocuri de ps3 in valoarea bundle-ului?
Eu as zice mai degraba nu din punct de vedere al fanului ci al utilitatii sa nu-ti iei GH.
Gandeste-te ca nu te poti juca la toate cele 4 instrumente. Cauta undeva unde poti sa experimentezi si sa-ti cumperi doar unul din ele alaturi de joc, daca vrei neaparat sa te joci.
Dar sa dai ~800 RON ca sa ai instrumente pentru o gasca intreaga in casa si sa se prinda praful de ele, chiar nu renteaza.
Iti recomand sa-ti cumperi cand apare Guitar Hero Metallica cu guitar bundle.
Lasa tobele si microfonul pe mai tarziu si unde mai pui ca o sa ai si o chitara custom made cu Metallica.
Te-ar ajunge pe la ~300 RON si poti sa-ti iei linistit si alte jocuri de 500 RON.
Chiar daca Killzone 2 este un joc foarte bun si jucat in multi as alege cele 3 jocuri. Uncharted e un joc superb, Heavenly Sword ori iti place foarte mult ori deloc. Warhawk e multiplayer only si nu stiu cat de jucat mai e. Ti-as recomanda sa iei in loc de Warhawk altceva. Daca e vorba de pret as recomanda Resistance, Motorstorm, Rainbow Six Vegas sau Unreal Tournament 3. Aceste jocuri pot fi gasite la preturi bune, iar Unreal Tournament 3 e un joc foarte bun ce incepe sa redevina jucat in multiplayer
Burnout Paradise sau Midnight Club LA sau Gran Turismo 5 sau Race Driver Grid sau Motorstorm Pacific Rift
Killzone 2 sau Fallout 3 sau Mirrors Edge sau Little Big Planet
eu spun sa iei Burnout Paradise si sa astepti pana se lanseaza GT5 Full la sfarsitul anului si mai recomand sa joci Fallout 3
Eu iti recomand GRID, mai ales daca iti plac cursele de masini. Foarte reusit si te tine conectat foarte mult timp. Plus mod online super tare.
---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
Cred ca am petrecut mai mult timp cu GRID decat cu Killzone 2 si Fallout 3 la un loc ... si nici nu sunt racing fan.
Bookmarks