Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 492 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 9837

Thread: Decizii

1. #81 SP
    Member Devergo's Avatar
    Far Cry 2 sau Soldier of Fortune: Payback
    PS: sunt mare fan al predecesoarelor SoF

2. #82 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    MGS 4 sau Killzone 2?
    As vrea MGS ca nu am apucat sa il joc si toata lumea zice ca e jos palaria la fel si de Killzone 2

3. #83 SP
    Member Devergo's Avatar
    MGS 4,daca esti fan al genului

4. #84 SP
    Member andreips3's Avatar
    Am ales Fifa 09. Mersi inca o data pentru raspunsuri.

5. #85 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Far Cry 2 sau Soldier of Fortune: Payback
    PS: sunt mare fan al predecesoarelor SoF
    Far Cry 2 mi s-a parut mult mai bun

MGS 4 sau Killzone 2?
    As vrea MGS ca nu am apucat sa il joc si toata lumea zice ca e jos palaria la fel si de Killzone 2
    MGS4 mi s-a parut un joc extraordinar. Killzone 2 nu am jucat. Depinde si ce vrei. Daca vrei single mergi spre MGS4, daca vrei multi Killzone2.

6. #86 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Guitar Hero World Tour (Band Bundle + extra les paul guitar)PS3 sau alte jocuri de ps3 in valoarea bundle-ului?

7. #87 SP
    Member slabunator's Avatar
    se merita sa dau la schimb un volan de xbox 360 logitech negru ,in stare impecabila,folosit sub 5 ore (nu mai am ce face cu el, am rrod la consola) pe un Gameboy Advance SP rosu(destul de folosit), incarcator, si 4 jocuri : donkey kong country, crash 2, v rally 3, ISS (fotbal) ?

8. #88 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    se merita sa dau la schimb un volan de xbox 360 logitech negru ,in stare impecabila,folosit sub 5 ore (nu mai am ce face cu el, am rrod la consola) pe un Gameboy Advance SP rosu(destul de folosit), incarcator, si 4 jocuri : donkey kong country, crash 2, v rally 3, ISS (fotbal) ?
    Mai bine cauta sa il dai pe un DS

9. #89 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Guitar Hero World Tour (Band Bundle + extra les paul guitar)PS3
    sau
    Logitech z5500
    sau
    alte jocuri de ps3 in valoarea bundle-ului?

10. #90 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    sau
    Logitech z5500
    sau
    jocuri PS3 SF4, KZ2, RE5

11. #91 SP
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    sau
    Logitech z5500
    sau
    Daca esti fan Guitar Hero merita sa iei jocul. Daca nu cel mai bine iti iei cateva jocuri de PS3

12. #92 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Daca esti fan Guitar Hero merita sa iei jocul. Daca nu cel mai bine iti iei cateva jocuri de PS3
    Eu as zice mai degraba nu din punct de vedere al fanului ci al utilitatii sa nu-ti iei GH.
    Gandeste-te ca nu te poti juca la toate cele 4 instrumente. Cauta undeva unde poti sa experimentezi si sa-ti cumperi doar unul din ele alaturi de joc, daca vrei neaparat sa te joci.
    Dar sa dai ~800 RON ca sa ai instrumente pentru o gasca intreaga in casa si sa se prinda praful de ele, chiar nu renteaza.
    Iti recomand sa-ti cumperi cand apare Guitar Hero Metallica cu guitar bundle.
    Lasa tobele si microfonul pe mai tarziu si unde mai pui ca o sa ai si o chitara custom made cu Metallica.
    Te-ar ajunge pe la ~300 RON si poti sa-ti iei linistit si alte jocuri de 500 RON.

13. #93 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Killzone 2 sau Uncharted, Heavenly Sword si Warhawk?

14. #94 SP
    Quote Originally Posted by Andrewqp View Post
    Killzone 2 sau Uncharted, Heavenly Sword si Warhawk?
    Chiar daca Killzone 2 este un joc foarte bun si jucat in multi as alege cele 3 jocuri. Uncharted e un joc superb, Heavenly Sword ori iti place foarte mult ori deloc. Warhawk e multiplayer only si nu stiu cat de jucat mai e. Ti-as recomanda sa iei in loc de Warhawk altceva. Daca e vorba de pret as recomanda Resistance, Motorstorm, Rainbow Six Vegas sau Unreal Tournament 3. Aceste jocuri pot fi gasite la preturi bune, iar Unreal Tournament 3 e un joc foarte bun ce incepe sa redevina jucat in multiplayer

15. #95 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Chiar daca Killzone 2 este un joc foarte bun si jucat in multi as alege cele 3 jocuri. Uncharted e un joc superb, Heavenly Sword ori iti place foarte mult ori deloc. Warhawk e multiplayer only si nu stiu cat de jucat mai e. Ti-as recomanda sa iei in loc de Warhawk altceva. Daca e vorba de pret as recomanda Resistance, Motorstorm, Rainbow Six Vegas sau Unreal Tournament 3. Aceste jocuri pot fi gasite la preturi bune, iar Unreal Tournament 3 e un joc foarte bun ce incepe sa redevina jucat in multiplayer
    Mersi mult. oricum aveam de gand sa-l iau killzone 2, numai ca nu eram sigur sa-l iau acum sau peste o luna, doua. da, cred ca o sa iau cele doua jocuri si probabil RSV sau UT3.

16. #96 SP
    Burnout Paradise sau Midnight Club LA sau Gran Turismo 5 sau Race Driver Grid sau Motorstorm Pacific Rift
    Killzone 2 sau Fallout 3 sau Mirrors Edge sau Little Big Planet

17. #97 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu spun sa iei Burnout Paradise si sa astepti pana se lanseaza GT5 Full la sfarsitul anului si mai recomand sa joci Fallout 3

18. #98 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Fallout 3 si Burnout Paradise, apoi Killzone 2

19. #99 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Burnout Paradise sau Midnight Club LA sau Gran Turismo 5 sau Race Driver Grid sau Motorstorm Pacific Rift
    Killzone 2 sau Fallout 3 sau Mirrors Edge sau Little Big Planet
    Eu iti recomand GRID, mai ales daca iti plac cursele de masini. Foarte reusit si te tine conectat foarte mult timp. Plus mod online super tare.

---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------

Cred ca am petrecut mai mult timp cu GRID decat cu Killzone 2 si Fallout 3 la un loc ... si nici nu sunt racing fan.

20. #100 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Playstation 3 sau Wii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 492 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast