Nici unu, nu's de varsta ta![]()
Cum fac sa achizitionez codul pentru mortal kombat 9 k sa pot juca in retea ? ajutati`mava rog..
Prototype sau Just Cause 2? vreau un joc cu storyline bun dar si un joc in care sa ma distrez prin oras omorand oameni![]()
As zice Prototype, e un feeling foarte tare cand folosesti diversele puteri si mai ales cand sari in mijlocul multimii de oameni neajutorati.
Si Just Cause 2 merita jucat, e fun si harta e imensa.. Dar parca tot pe Prototype as merge.
Just Cause 2 este foarte fun si este mai lung decat Prototype, dar devine destul de monoton dupa o perioada. Din punct de vedere al story-ului niciunul dintre ele nu sta foarte bine (au povesti decente, dar lipsite de complexitate), la acest capitol Prototype sta ceva mai bine. Grafica lui Just Cause 2 este ceva mai buna, asta in cazul in care grafica reprezinta un factor important pentru tine. Eu as merge pe... Just Cause 2, dar si Prototype este un joc bun.
conteaza si grafica il joc pe PC.....astept consola la iarnadeci parerile sunt egale mai astept raspunsuri
Grafica Just Cause 2>Grafica Prototype
Story'uri egale(nu's cine stie ce story'uri)
Gameplay Prototype(e mai fun)>Gameplay Just Cause 2(din cate am auzit eu controlul masinii este mai prost si trage in jos jocul)
Daca vrei un joc in care sa fii "God" si sa'i killaresti pe toti alege Prototype.
Daca vrei un joc care are grafica buna si un story decent alege Just Cause 2
Sper ca am ajutat
PS-vezi niste video'uri pe youtube cu ambele jocuri si asa te decizi
PS1-Just Cause mananca MUUULT!ca gta iv si crysis.acum depinde si de pc.
bafta
Daca as fi in locul tau as cumpara mai multe jocuri (depinde si de suma pe care o ai disponibila). N64 este totusi o consola destul de veche, iar daca vrei neaparat sa joci anumite titluri, existe emulatoare pentru aproape orice platforma (desi nu stiu cat sunt de "legale").
Pai din cauza asta cred ca o vrea, ca e veche si are pret foarte mic. Le gasesti la 150 lei cu tot cu cateva jocuri.
Bookmarks