Sly Cooper Collection ( 130 lei) sau Vanquish ( 130 lei) sau Resistance 1 Platinum + Resistance 2 Platinum ( 190 lei) ?
Niciunu, cel putin nu la preturile alea.
Vanquish este la oferta pe zavvi, 2 jocuri la 25 de lire (si este si livrabil in 24 de ore, asa ca daca il comanzi astazi, lunea viitoare iti ajunge).
Si poti sa-l combini cu Knight's Contract, Ninja Gaiden Sigma 2, The Beatles Rock Band (cu 2 microfoane incluse) sau Mafia 2 Director's Cut (platinum).
Stiu ca le-as putea gasi la preturi mai mici, dar nu vreau sa ma complic cu Zavvi sau altele. Cand vreau sa iau unul, ma duc la magazin si il iau. Plus ca preturile alea nu mi se par chiar asa de mari.
L.E.: As mai adauga la cele 3 de mai sus si Killzone 2 ( Platinum). Deci, acum ce ziceti ?
Mie Vanquish mi-a placut mult. Este un joc antrenant dar este scurt si nu are multiplayer. Asa ca in situatia asta as alege Killzone 2.
PS3
Batman Arkham City
Call of Duty Modern Warfare 3
Assassins Creed Revelations Collectors Edition
As vrea sa stiu ce precomanda sa o anulez .
Precizari:
Batman arkham asylum l am jucat pe pc , si mi a placut .
Am jucat MW 1 si MW 2 pe pc , placute dar nimic special
De AC nustiu ce sa zic . Nu am jucat niciunul , dar sunt dispus sa incerc .
Pai daca ti-a placut Batman, nu ai incercat inca seria AC, dar ai jucat MW1 si MW2 si nu te-au impresionat atunci renunta la CoD MW3.
Oricum seria AC este super (primul este cam repetitiv dar celelalte doua, respectiv AC2 si AC: Brotherhood sunt foarte interesante). In plus ar trebui sa le joci in ordine ca sa intelegi povestea si universul jocului.
Clar, Batman: Arkham City. Revelations nu ti-l recomand deoarece n-ai jucat celelalte jocuri din serie si daca incepi direct cu Brotherhood nu o sa intelegi mai nimic.
Batman Arkham City este must play, mai ales daca ti-a placut primul.
Modern Warfare 3 o sa fie fun si ultra jucat, dar probabil o sa fie acelasi MW cu ceva modificari.. Mai degraba ti-as recomanda Battlefield 3 pe partea de shooter, daca vrei sa schimbi un pic stilul.
AC Revelations este si el un must play pentru fanii genului, dar poate ar fi mai bine sa-ti iei AC2 (fiind si ieftin acum.. Poti chiar sa incepi cu primul, dar nu mi s-a parut esential in a intelege ce se intampla in al 2-lea) si sa incepi de-acolo. Daca iti place, merita sa iei si Brotherhood, si Revelations. Daca nu-ti place genul, macar n-ai dat multi bani.
Call of Duty Modern Warfare 3 - Mai simplu nu se poate! După asta poți urma calea Assassin's Creed 1, 2, ...
Ok, daca as fi in locul tauprimul la care as renunta = Batman Arhkam City, si asta pentru ca nu mi-a placut primul (nu aruncati cu pietre e doar parerea mea) > mi se pare genul de joc care mai mult ma streseaza decat ma relaxeaza...
MW3 > Toate COD-urile merita din punctul meu de vedere si au un gameplay excelent (nu ma astept la cine stie ce strategii complexe cand ma joc un shooter, a se vedea si numele genului, IMPUSCA!!! (p.s. in first person camera) nu scrie romane si tratate strategice....
AC > mie personal mi se pare o emblema pentru generatia actuala de console (Dar...iti recomand sa le iei la rand, chiar daca unii spun ca AC1 e repetitiv, ei, atunci cand a aparut a facut senzatie, si desigur formatul s-a imbunatatit treptat cu timpul).
Ramane normal la atitudinea ta ce gen iti place mai mult si ce cauti de la un joc, dar cam asta te-as sfatui.
Darksiders sau Castlevania sau alt joc de genu? Vreau un joc cu un story bun, dar sa nu fie shooter.
Renunta la Modern Warfare 3 .
Nu iti recomand sa incepi cu Revelations, joaca primele jocuri din serie si cumpara Revelations mai tarziu, poate la pret mai mic.
Nu merita sa renunti la Batman Arkham City.
Ambele sunt bune dar iti recomand Castlevania.
M am hotarat si o sa renunt la ACR CE . Daca o sa mi placa seria , poate o sa l cumpar de craciun
Batman chiar mi a placut iar MW3 presupun ca va fi Multiplayer intense played .
Nu uitati ca piata SH ( schimburi / vanzari / licitatii ) inca exista![]()
Resistance 1+2, pentru simplul fapt ca ofera mai multe ore de joc. Killzone 2 la 130lei e scump, Vanquish nu e chiar un titlu extraordinar, iar Sly Cooper e doar un alt remake.
Renunta la AC.
Incearca seria God of War (preferabil sa le joci in ordine). Daca le-ai jucat deja... mergi pe Darksiders.
Bookmarks