Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 251 of 492 FirstFirst ... 151 201 241 249 250 251 252 253 261 301 351 ... LastLast
Results 5,001 to 5,020 of 9837

Thread: Decizii

1. #5001 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    O intrebare de 10 puncte: Uncharted 3 sau Battlefield 3(sunt un fan impatimit Uncharted) si sunt intr-un moment dificil cu banii asa ca nu stiu ce sa aleg am bani numai de 1 din ele...

Sugestii?

2. #5002 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    O intrebare de 10 puncte: Uncharted 3 sau Battlefield 3(sunt un fan impatimit Uncharted) si sunt intr-un moment dificil cu banii asa ca nu stiu ce sa aleg am bani numai de 1 din ele...

Sugestii?
    Uncharted 3, pt celalalt asteapta sa il cumperi de la baietii de la EA care sigur vor vinde jocul in bazar la un preţ bun

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

3. #5003 SP
    Member Outblast's Avatar

Sugestii?

Tot pe varianta Uncharted 3 as merge si eu.

4. #5004 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Cu siguranta, Uncharted 3.

5. #5005 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

Sugestii?
    intrebarea asta e retorica...
    bineinteles ca Uncharted 3..ai pachetul complet..story+MP..si in plus este UNCHARTED..argumentul suprem..

6. #5006 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Uncharted 3 ! Vezi TV spot-ul aparut ieri si o sa vezi de ce .

7. #5007 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    +1 pentru Uncharted 3

8. #5008 SP
    Member Venom911's Avatar
    Uncharted 3

9. #5009 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Depinde de ce iti place .
    Eu as strange pt aman2 daca as fi in locul tau

10. #5010 SP
    Senior Member axton's Avatar

Sugestii?
    Uncharted 3 all the way!

11. #5011 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Uncharted 3 clar! Nu merita B3 de la lansare.

12. #5012 SP
    Junior Member master_raresh's Avatar
    Personal nu imi plac jocurile gen seria uncharted! Imi dau impresia ca cei de la sony ne spun "uite ce putem dpdv grafic, acum hai sa ambalam grafica intr-un joc neiteresant (ca sa fiu dragut(parerea mea))"! Plus ca eu sunt un fan impatimit al seriei Battlefield...le joc pe toate de cand a aparut primul(1942) inclusiv cel de pe ps2! Asa ca de la mine +1 BF3 Parerea mea e ca o sa te tina jocul mult mai mult...te plictisesti foarte greu!!

Acum am si eu o decizie de facut! Din cate ati citit(sper) de deasupra imi place mult seria BF, dar pe langa aceasta serie imi mai place si seria Forza Motorsport! Cred ca deja stiti unde bat! Asa ca ce sa aleg: Battlefield 3 sau Forza motorsport?

---------- Post added 18-10-2011 at 09:58 PM ----------

Forza 4 bineinteles! my bad

13. #5013 SP
    Quote Originally Posted by master_raresh View Post
    Personal nu imi plac jocurile gen seria uncharted! Imi dau impresia ca cei de la sony ne spun "uite ce putem dpdv grafic, acum hai sa ambalam grafica intr-un joc neiteresant (ca sa fiu dragut(parerea mea))"!
    says the guy with Xbox...apoi daca si Uncharted e neinteresant..

14. #5014 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Pe mine nici seria aia cu spartanul ala chel cu probleme de anger management nu m-a dat pe spate Sorry de off

15. #5015 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Care ma? Ala de arunca cu bulion in stanga si-n dreapta?
    Neinteresant.

ON: Uncharted 3. Daca as fi in locul vostru si as avea de ales intre un joc multiplatform si unul exclusiv unei console, l-as alege pe cel exclusiv fara sa mai clipesc.

16. #5016 SP
    off-topic:
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Pe mine nici seria aia cu spartanul ala chel cu probleme de anger management nu m-a dat pe spate Sorry de off
    cred ca pe nimeni nu a dat pe spate povestea din GoW3...acolo e vorba de gameplay

17. #5017 SP
    Junior Member master_raresh's Avatar
    Darkpaul13 Eu am xbox da, dar pot face la orice ora rost de ps3 si m-am jucat de mi s-a acrit si pe ps3 si pe ps2 si pe xbox si pe orice consola moderna! Am jucat uncharted 1 si 2 si mi s-au parut praf! Nu e greu sa faci un joc sa aiba grafici foarte bune dar e incredibil de greu sa faci un joc sa aiba grafici bune si sa aiba un gameplay foarte bun, game engine la fel! Din acest motiv imi plac aproape la fel de mult Battlefield 3 si forza 4: ei au reusit sa faca ce nu a reusit nimeni Best of both worlds! Scuze de off!
    ON: Nu ma ajuta nimeni cu decizia mea BF3/FM4

18. #5018 SP
    Forza Motorsport 4

19. #5019 SP
    Senior Member axton's Avatar

Cool

Forza Motorstorm 4

20. #5020 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Forza 4 ferm asta as alege de as fi in locul tau!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.