Mergi pe Uncharted 3 ... nu stiu ce anume ti se pare neinteresant la serie ....Best PlayStation 3 Game , Best Third-Person Shooter ,Best PlayStation 3 Graphics Technology,PlayStation 3 Achievement for Technological Excellence,Game of the Year,The Pay Attention, Hollywood Award,Best Single-Player Campaign,The Northies - Best Performance By Nolan North,Best Writing,Best Dialogue,Best Original Instrumental,Story ,Best Visual Arts,Writing in a Drama,Original Musical Score,Outstanding Adventure Game Sequel....As of now, it received over 200 Game of the Year awards. Best Choice![]()
Trebuie sa fiu de acord cu cei ce fac review-urile jocurilor?! Mi se pare un joc praf si atat...este o opinie...
Isi ia careva Rocksmith (sau il are cineva)? Daca da pe ce consola? Vreau sa aflu cum e inainte de a lua o decizie
Sunt intr-o dilema destul de mare. Ce ziceti, ps3 ci fifa 12 sau cu move si sport champioship? Ultima varianta e mai buna dpdv al value, dar pentru move nu sunt jocuri interesante, singurul care mi-ar face cu ochiul este unul cu star wars, light saber. Ce ziceti?
![]()
Cred ca pachetul cu move merita mai mult. Fifa am vazut la vanzare pe bazar la preturi destul de mici. (asta daca o sa mai dispui de $ dupa achizitie)
Bookmarks