Momentan vreau sa imi iau un shooter si am o mare dilema. Care dintre urmatoarele au un fanbase mai mare pe aici: Call of Duty Modern Warfare 3, Battlefield 3 sau Killzone 3.
Prefer ca din cand in cand sa joc si cu romani, strainii de 14-15 ani sunt un cosmar online, cel putin din experienta mea de PC Gamer.
Ca feeling si experienta, niciun shooter nu se compara cu Killzone 3..insa din pacate a aparut in februarie si nu stiu cati mai joaca....deci BF3 e alegerea ptr MP cu romani multi..
Infamous 2 sau RAGE ? Spun doar ca primul Infamous mi s-a parut cam plictisitor si m-a facut sa-mi para bine ca nu l-am cumparat mai devreme ( l-am luat cu Welcome Back Package).
@bonescorpion: Dragon Age, mie mi s-a parut mai bun decat Oblivion.
@paunstefan: inFamous 2, din ce am vazut/citit pe net Rage are ceva probleme pe PS3.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
sa raman la xbox 360 sau sa trec la ps3?va rog nu incepeti un fanboy war....principalul motiv ar fi ca am lagu imens pe xbox si nu prea am gasit pe cineva cu care sa joc.de exclusivitati nu dau momentan 2 bani...totusi m-e mila de aia 150 de lei pe care i-am dat pe abonamentul de 12 luni
@ reloaded9 : editat
daca in schimbi crezi ca ai o parte financiara buna si iti permiti macar la luna sa iti iei un joc treci pe ps3.
Bookmarks