Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 204 of 492 FirstFirst ... 104 154 194 202 203 204 205 206 214 254 304 ... LastLast
Results 4,061 to 4,080 of 9837

Thread: Decizii

1. #4061 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    PS3 nu am de ce sa il vand. Il folosesc cel mai mult. Nici nu intra in discutie sa il vand.

2. #4062 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Tudy, ia un Xbox 360 de pe Amazon si asteapta NGP/PSP 2. Eu asa mi-am propus. Sa-mi iau un Xbox cand se lanseaza Gears of War 3 si un PSP 2.. tot cam pe la lansare. My two cents

3. #4063 SP
    Member emanuel's Avatar
    eu zic sa iti iei xbox 360: are niste exclusivitati foarte faine, si nu stiu daca merita un handheld doar pt cursuri .
    Dar daca vrei totusi un handheld console: ia-ti un DS. E mai ieftin, si are mai multe jocuri de calitate. In plus, psp are mai mult jocuri serioase, iar astea le joci acasa pe ps3 sau x360. Pe DS ai in schimb altceva.

4. #4064 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Daca iti doresti cu adevarat un handheld pentru a-ti omori timpul alege linistit PSP (nu se stie cat mai e pana la o eventuala lansare a NGP-ului).

5. #4065 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Cumpara-ti un PSP.Singurele exclusivitati care chiar se merita sa le joci pe Xbox360 sunt Gears of War si Forza Motorsport ( IMHO ).

6. #4066 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Cumpara-ti un PSP.Singurele exclusivitati care chiar se merita sa le joci pe Xbox360 sunt Gears of War si Forza Motorsport ( IMHO ).
    + Alan Wake

7. #4067 SP
    Member emanuel's Avatar
    + Halo, Mass Effect, Left 4 Dead, Fable, Dead or alive, Dead Rising, si ar mai fi. Eu zic ca Xbox-ul are destule jocuri care se merita.

8. #4068 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Din ceea ce ai enumerat tu mai sus doar Halo si Dead or Alive sunt exclusive.

9. #4069 SP
    Member emanuel's Avatar
    si Fable II si Dead Rising sunt exclusive pt Xbox. Iar Mass Effect si Left 4 Dead sunt doar pe Xbox si pc (nu si pe ps3).

10. #4070 SP
    Junior Member mos cracila's Avatar
    Daca un joc este pe 2 sau mai multe platforme, indiferent care sunt acestea nu mai este exclusiv.

11. #4071 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Mortal Kombat Kollector's Edition, editia de US sau de EU ?
    Consider ca pretul va face diferenta.
    Am vazut editia de UK la $ 204.38 iar cea de USA la $134.99.
    Pentru USA trebuie sa te inarmezi cu putina rabdare. Dureaza ceva pana iti vine coletul.

Eu as alege varianta mai ieftina ... e criza.
    Cheers.

12. #4072 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Daca ai posibilitatea, varianta US

13. #4073 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    M-am decis. O sa iau un Xbox360 Slim nou la inceputul saptamanii viitoare si daca nu gasesc oferte bune pentru un handheld o sa aman pana la NGP. Merci tuturor de sfaturi, vad lucrurile mai clar acum.

14. #4074 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Outblast View Post
    Consider ca pretul va face diferenta.
    Am vazut editia de UK la $ 204.38 iar cea de USA la $134.99.
    Pentru USA trebuie sa te inarmezi cu putina rabdare. Dureaza ceva pana iti vine coletul.

Eu as alege varianta mai ieftina ... e criza.
    Cheers.
    nu stiu unde ai vazut asemenea preturi..dar la Gameshop e 350 ron cea de EU(UK) iar la webpredator cea de US e 400 ron..

15. #4075 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    nu stiu unde ai vazut asemenea preturi..dar la Gameshop e 350 ron cea de EU(UK) iar la webpredator cea de US e 400 ron..

Pe ebay man ...

mortal kombat collector's edition | eBay

16. #4076 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by mos cracila View Post
    Daca un joc este pe 2 sau mai multe platforme, indiferent care sunt acestea nu mai este exclusiv.
    teoretic da, practic nu.

17. #4077 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ba chiar asa e

18. #4078 SP
    Member emanuel's Avatar
    discutia era daca se merita sa iti iei un xbox daca ai un ps3. Ori eu am listat jocurile ce sunt pe xbox si nu pe ps3. Teoretic da, nu sunt exclusive, dar asta nu schimba faptul ca un posesor de ps3 nu le poate juca. De unde si includerea mea.

19. #4079 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Se merita homefront sau sa ma orientez spre alt joc ? ( crysis 2 e luat deja )

20. #4080 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Homefront e o panarama. In nici un caz. Mai bine astepti Mortal Kombat sau Portal 2.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.