Eu zic RDR, E prea funny ca sa ratezi :)
Eu nu stiu daca sa imi iau skate 3 :\
Printable View
Eu zic RDR, E prea funny ca sa ratezi :)
Eu nu stiu daca sa imi iau skate 3 :\
Daca nu ai pe ce sa te joci acum, cumpara RDR. Daca poti sa astepti pana la sfarsitul lunii august, cumpara MAFIA II. Mafia II o sa fie un joc foarte bun (Daca tinem cont de timpul de finisare+ mafia 1 care a fost un joc extraordinar+ grafica)
in orice caz, amandoua sunt MUST HAVE!!!
:)) RDR ca deja a aparut
lol Nu e problema de lansare, am ce juca.
daca iti place sa vanezi vaci mergi pe RDR, iar daca iti place sa vanezi gangsteri mergi pe Mafia 2
Deci, se pare ca ziceti ca merita mai mult sa dau precomanda la Mafia 2 si RDR-ul la toamna.
Thx.
Daca mai aveti ceva de spus, spuneti.
Eu am fost �n aceiași situație ca tine.
Am decis să fac comandă la Alex pentru Mafia 2, urm�nd să cumpăr RDR c�nd v�nd Resident Evil 5 sau c�nd fac rost de bani.
Părerea mea -> cumpără Mafia 2.
Eu o sa fac precomanda la Gameshop daca raman la Mafia 2 , e mai ieftin ca la Alex.
Si il iei in prima zi.
Dante's Inferno , Bayonetta , Bioshock 2 , Singularity si Mass Effect 2
Cu ce sa incep si cu ce sa termin, chiar nu pot sa ma decid :-?
Tekken 6, SSF4 sau altul?
Mass Effect 2 -> BioShock 2-> Bayonetta->Singularity-> Dante's Inferno-> Mafia 2
E mai bine asa. :D
Mass Effect2 (> MAFIA 2) >Bayonetta >BioShock 2 >Dante`s Inferno > Singularity . Bafta;)
Singularity mai poate astepta putin, de-abia a aparut si inca se invarte prin cercul jocurilor cu pret mare, restul le gasesti pe zavvi pe la 17 lire bucata.
Mass Effect 2 este mult peste celelalte din lista ta.
Din păcate BioShock 2 < BioShock (don't get me wrong, it's still an enjoyable game), iar Singularity şi Dante sunt cel puţin cu o clasă mai jos.
Bayonetta �l las pe Rasko să ţi-o laude, mie personal nu �mi place.
Ambele, insa pentru mine e greu sa iau o decizie fiindca ambele imi plac la fel de mult.Dar sa-ti zic asa.. vad SSF4 mult mai competitiv.
Va multumesc pentru ajutor, cred ca o sa las Singularity pentru o perioada din cauza ca, la fel cum mi s-a mai spus, joul e nou si nu prea ma tenteaza pretul, in locul lui o sa-mi iau Dragon Age: Origins \:D/
Am cativa bani de "aruncat" aceasta luna, so the competitors are:
Tekken 6 VS Street Fighter 4
Mafia 2 VS Kane & Lynch 2 : Dog Days
Bayonetta VS Dead Space