un iPhone e prea scump parerea mea..adica sa dai 3000 de lei pe un telefon
Printable View
un iPhone e prea scump parerea mea..adica sa dai 3000 de lei pe un telefon
lollol
iPhone baby,HTC-ul are softul ala de Windows Mobile,care e nashpa,si se misca greu.Devine enervand la un moment dat,din ce in ce mai mult.
Nu cred ca a specificat ce fel de Iphone vrea,asa ca ...Eu am un 2g si sunt foarte foarte multumit,imi place mai mult deact 3G,dar mai putin decat 3Gs.
Pacat ca nu prea mai e valabil 3GS-ul are mai multe functii "by default".
Nu e deloc 3000 lei un iPhone. Un 3G alb e cam 1400 cu toate accesoriile. Si poti sa si filmezi cu el, sa trimiti si MMS si mai stiu eu ce vrei sa faci cu el. Si in cele peste 30k aplicatii crede-ma ca nu o sa te plictisesti cu una cu doua :)
Legat de intrebare, e relativ simplu sa alegi. Prima data te hotarasti daca vrei consola sau telefon, dupa ce te-ai hotarat alegi intre cele 2 variante.
hahaha good point there ronaN1.
Decat sa dai atatia bani iei o piatra desenezi pe ea si iti imaginezi ca te joci bla bla
pe abonament?:)...
da. si la liber era vreo 2000 RON cand a ajuns in Romania
pei vezi la abonament..da asa la liber costa 2000 si ceva de lei si tot urca pretul in functie de Gb si de culoare...alea albe is mai scumpe:)
Eu zic sa iti iei PS3,telefonul il poti pierde,ti se poate fura(mai ales ca e Iphone),il poti scapa/arunca cand te-oi juca vre-un joc(cum a facut un vecin,juca un joc de aruncai undita si se pare ca a aruncat cu totu`),asa PS3 sta kinistit si daca ai gija de el va tine mult mai mult.Acum totul depinde de tine.
sau asteapta pana la inceputul anului 2010...sunt niste zvonuri pe net ca va aparea PS3 Slim:-?
zvonuri.
si pe 18 august se va anunta oficial:) [zvonuri]
zvonuri:d
Si daca apare PS3 Slim ce? Jocurile vor fi aceleasi. De ce sa astepti un an
nu ...va avea tot aceleasi performante..dar eu zic ca arata mai frumos un slim..:)..si din cate am auzit va fi mai ieftin decat ps3 phat..si nu trebuie sa astepti un an..trebuie sa astepti cam 5 luni ..eu de exemplu il astept..pentru ca vreau sa imi cumpar ps3 dar nu ma grabesc ma joc pe x360 si cand apare il cumpar