Si eu as alege la fel. :yes:
Printable View
Prima, mai ales ca te intereseaza jocurile exclusive. Ai 2 jocuri excelente, iar cu diferenta de pret poti cumpara Uncharted 1, asa vei intelege mai bine povestea celui de-al doilea joc (legatura nu este insa foarte mare). 120Gb ar trebui sa fie de ajuns cam pentru oricine, mai ales ca nu vei juca 30 de jocuri in acelasi timp.
Si eu tot pe prima as merge, Uncharted 2 si Infamous sunt doua jocuri excelente, nici God of War 3 nu e mai slab, dar totusi, sunt 2 jocuri vs unul. 120 de gb eu zic ca iti vor fi arhisuficienti, eu am 40 si nu am probleme cu spatiul aproape niciodata. Mai mereu am cate 10 GB liberi.
cum reusesti ? :D eu tot sterg la jocuri ca sa am altele instalate :)). si uneori cand am chef sa ma joc AC 1 de ex observ ca nu e instalat pe hard si nu mai am loc sau mi lene sa il instalez :D . si acuma tot mai multe jocuri de pe Ps store iau , asa ca mie sincer nu imi ajunge . poate 120 ar fi suficient . si nu uita ca in curand o sa se lanseze GT 5 asa ca fa un pic de spatiu pe hard ca aia 10 GB o sa se umple dintr-o lovitura :P:))
Am si eu jocuri de pe PSN. Eu de obicei cand ma joc, ma joc doar un singur joc deodata. Il instalez, il termin, il sterg si in raft. Daca are multi si imi place atunci il tin instalat.
Dead Space sau Dead Rising ?
Ambele :))
Dead Space mai intai fiindca e mai scurtut( si il gasesc mult mai interesant), iar apoi Dead Rising ^^
Inclin spre Dead Space.
Depinde, ce gen iti place, daca iti plac jocurile mai alerte, nu lua Dead Space, eu de un an ma tot chinui sa ma mobilizez sa il joc si fac un capitol si ma plictisesc.
Pai sa vedem, Dead Space este foarte fun ( depinde cum vezi '' fun-ul '', eu il gasesc mereu in jocurile survivor horror ) mai ales daca il joci seara cu niste casti la maxim, poveste incitanta si putine clisee pe alocuri. Upgrades and sh*t, weps, zero gravity, etc.
Iar Dead Rising este tot un survival cu mii de zombilei unde ai un intreg mall de colindat si de folosi toate instrumentele drept arma ( de la sticle cu suc pana la masini de tuns iarba ). Dar de multe ori revine repetitiv.
( Daca vrei sfaturi despre Dead Rising, ask Ronan, eu l-am jucat vreo 14 ore si m-am lasat )
Thanks pt. raspunsuri, mi-am luat demo-urile... sa vedem care imi place mai mult pentru ca amandoua au nota peste 85 pe metacritic :)
Dragon Ball Z : Burst Limit sau Raging Blast?
Dragon Ball Z : Burst Limit mie mi a placut!
eu spun raging blast ... am jucat demo-ul de pe psn si m-a impresionat
Daca as fi in locul tau, as merge pe Burst Limit ( desi e al naibii de scurt si are putine personaje ), deoarece Raging Blast... e varza. Asta am dedus din demo. Incearca-l si-ai sa-mi dai dreptate. La Burst Limit gasesti demo pe Psn Japan, si iti spun eu ca e mult peste Raging Blast. Daca poti avea rabdare, asteapta Raging Blast 2 si vezi pe YT daca s-au remediat problemele din primul.
Catallyn, nu stiu cu ce te-a impresionat pe tine demo-ul la Raging Blast :|. Inafara de grafica, totul ( sau aproape totul ) e intre prost fi foarte prost. Joaca niste demo-uri la cateva jocuri cu adevarat bune, apoi incearca iarasi Raging Blast si zi-mi daca te mai impresioneaza.