Eu zic sa mergi pe prima varianta!
Printable View
Eu il vreau pt. Xbox, nu PS3 :).
And the winner iiiiiiiiis: Burst Limit!!!! :fanboy:
Ii mai fain Burst Limit. Il am pt xbox360. Poate ca-l vand dar nu l-am terminat inca :)
MAG sau Red Dead Redemption?
eu zic sa iei RDR si sa astepti sa apara COD: Black Ops , mie unul MAG nu mi se pare cine stie ce
:D
Deci nu ma pot hotari intre aceste variante....problema este ca as vrea sa dau si bani mai putini sa imi ramana si de un HDD.....ceva pareri
Palit GeForce GTS 250 E-Green 1GB DDR3 256-bit Extra Power Saving Placa video - PC Garage
sau
HIS Radeon HD5750 iCooler IV 1GB DDR5 128-bit Placa video - PC Garage
sau
Placa video Asus ATI Radeon HD 5750, 512MB, DDR5, 128bit, HDMI, PCI-E EAH5750FMLDI512MD5
Nu stiu intre care sa aleg ?
Precizez ca am o sursa de 500W reali
Plus 1 Core 2 Duo E7500
3 Gb Ram mai adaug 1 daca este nevoie!
Or maybe un Xbox360 SLim?
a 2-a varianta HIS Radeon HD5750 1gb
Imi spuneti si mie va rog nijte jocuri bune pentru NDS.
Multumesc...daca mai stie cineva jocuri sa posteze aici va rog...
Mersi!
Ce sa imi cumpar ? ps2 phat (modat) sau ps2 slim (modat) ??
Intrebare stupida : jocurile se vad altfel pe slim decat pe phat, sau diferenta este doar ca e mai usor si mai mic decat PHAT ??
Imi pare rau daca este postat aiurea,...dar vreau sa fac alegerea potrivita fara sa-mi para rau !
Multumesc frumos ! :naughty::naughty::naughty:
Eu as merge 100% pe Phat. In special daca n-are probleme hardware. Ce zice boga e adevarat, slimul arata mai bine ca Phat-ul, insa la phat ai si HDD de 50-60 GB ( mai mult sau mai putin, nu sunt sigur ). Parca mai erau si alte chestii, insa cum n-am ps2... nu prea am nevoie sa stiu lol. Sper ca nu te-am bagat mai mult in ceata.
PS: Jocurile se vad la fel, cum a spus si boga.
Slim pentru ca e mai mic si mai nou. PS2urile nu prea au avut probleme mari.