Ia slim-ul ! E mai mic, il poti lua pe undeva, il poti tine intr-un spatiu mai mic. Si e mai nou, fat o sa gasesti la un pret mai mic dar sunt mai vechi si pot avea probleme.
Printable View
Ia slim-ul ! E mai mic, il poti lua pe undeva, il poti tine intr-un spatiu mai mic. Si e mai nou, fat o sa gasesti la un pret mai mic dar sunt mai vechi si pot avea probleme.
Nu vad ce probleme asa mari poate avea :-??. Daca ne gandim, el cauta un ps2 modat. Daca are probleme cu lentila, nu vad ce mare importanta, din moment ce are Hdd de 60-80 GB ( depinde de model ). In plus, il testeaza, doar nu-si ia consola prin posta... Ma rog, e alegerea lui. Am atasat si-o poza, sa vada diferenta.
Pai totusi Fat nu se mai fabrica, Slim da, deci un fat o sa fie mai vechi decat un slim deci poate avea mici probleme, blocul optic si altele. Sper sa nu ma insel dar PS2-ul nu are HDD ( nici slim-ul nici fat-ul) , doar daca vrei sa ii pui ( deci il cumperi separat) nu are ca PS3-ul HDD pus din fabrica. Slim-ul e cat o carte, il poti pune in multe locuri, il poti plimba, fat-ul e mare si greu.
:xbox:
12 luni de GOLD, sau 4200 MS Points? :-?
Ti-am explicat, cred ca ai inteles :).
On Topic: As vrea sa stiu daca se merita Prototype ( intrebare adresata strict celor care au jucat/joaca jocul ) ? A inceput sa-mi placa, dupa ce-am urmarit ceva trailere/gameplay-uri, plus ca pretul este mai mult decat acceptabil.
Scuze ca cer din nou dar imi poate zice cineva un joc de DS gen tekken?
Nu crezi ca ar fi mai bine sa intrebi pe aria DS?
L.E: Si atunci ai decis sa fi offtopic pe alt thread.... GJ!
Nu..ptr ca nu raspunde nimeni
Gold.. decat 3-4 joculete arcade sau alte prostioare de pe marketplace, mai bine iti mai asiguri un an de jucat online. :yes:
12 luni gold.
Catre varianta asta trageam si eu mai mult, doar ca inafara de Left 4 Dead, Forza 3 si putin Skate, nu m-am prea jucat nimic online cat timp am avut GOLD si MS Point, imi suna bine pentru jocuri care au aparut in ultima vreme (Limbo, Dead Rising Case Zero, Plants vs Zombies, etc.). Dar oricum, GOLD tine un an, jocurile astea nu cred ca ma vor tine un an lol, si in anul asta am timp sa le iau si pe ele. Mersi pentru sfaturi, raman la GOLD! :D
Dragon Age: Origins sau Fable 2 ?
Nu ma intereseaza cat de lung este ci: gameplay, poveste, grafica, feeling etc. Un joc lung nu este neaparat si bun :)
Fable 2
Dragon Age :D
Dragon Age, clar, dar eu zic sa astepti sa apara GOTY edition.