Eu am ales dupa exclusivitati (mai exact dupa o exclusivitate). M-am uitat pe net la gameplay si cand am dat peste MGS4 nici nu m-am mai uitat la altceva, deja stiam ce consola imi voi lua.
Eu am ales dupa exclusivitati (mai exact dupa o exclusivitate). M-am uitat pe net la gameplay si cand am dat peste MGS4 nici nu m-am mai uitat la altceva, deja stiam ce consola imi voi lua.
Sunt 2 lucruri la care trebuie sa te uiti: exclusivitati si preturi (ex: Xbox e mai ieftin, dar costa multiplayer-ul). Pe oricare o vei alege, te vei distra la fel de bine.![]()
Daca ai un PC care "duce" ultimele titluri in materie de jocuri cumpara-ti un PS3.Daca nu atunci cumpara-ti un 360,jocurile multiplatofrm arata ceva mai bine pe 360.Dar sincer parerea mea e ca, daca vrei jocuri exclusive la care iti vor pica falcile atunci cumpara-ti un PS3.
Exact asa sunt si eu de parere eu unul am un xbox360...si intentionez sa imi cumpar si un Ps3 din cauza exclusivitatilor...
Parerea mea e sa le cumperi pe amandoua....daca nu uitate pe net chiar era pe youtube o batalie intre ps3 si xbox360...vezi care ti se potriveste....contrelerele sunt foarte diferite...inchiriaza un ps3 si un xbox360 si vezi care iti place dintre cele 2 console!!
Man eu zic sa iti iei PS3, daca iti place Kinect, Halo, Gears of War iati Xbox 360 aici chestia e sa vezi ce iti place...
P.S. Orice ai lua sa fie in garantie cel mai bine...
multumesc cred ca o sa imi iau ps3. Nu am un calc cine stie ce dar e ok ,cat pentru ceva joculete .Sincer mie im plac cele care sa ma puna sa stau 100 de ore in fata unui tv. pentruca au poveste si nu sunt prea repetitive.
DECIZIE...PS3![]()
![]()
![]()
![]()
vreau sa fac preorder la 3 jocuri care apar in octombrie si m-ati putea ajuta un pic
Fifa 11 sau PES 11
Medal of Honor sau COD BlackOps
Castlevania sau Vanquish sau Enslaved (acestea 3 nu au nici o legatura unul cu altul insa imi plac toate
O sa fac preorderul maine dimineata: pana acum inclin catre Fifa 11 + Medal of Honor + Castlevania...dar ma bazez pe voi ca stiti mai multe detalii![]()
Daca erai fan PES, l-ai fi ales din prima, deci iti recomand Fifa.
Medal of Honor e produs de DICE, cei care au facut si seria Battefield. Pe mine m-a dezamagit putin Bad Company 2, chiar daca este un joc bun, are ceva bug-uri. In modul multiplayer (cel care conteaza cel mai mult la un shooter) CoD este superior (mai multe moduri, stabilitate, fara lag). In singleplayer, CoD sunt jocuri foarte cinematice, chiar daca foarte scurte. Despre MoH nu stiu cam nimic.
Dintre cele 3 mi-e foarte greu sa aleg. Cred ca as merge pe Castlevania, cu a doua optiune Vanquish. Oricum merita cumparate toate jocurile enumerate de tine (Medal of Honor, COD: Black Ops, Enslaved, Castlevania, Vanquish sunt jocuri excelente), chiar daca le vei lua ceva mai tarziu.
Thx de pareri keep them coming. Apropo eu decat de jocurile astea stiu ca apar in octombrie si merita cumparate..daca mai stiti si altele puteti spune poate schimb lista.
@erik .... cu siguranta le cumpar pe toate dar un pic mai tarziu restul ca sunt destul de scumpe la aparitie
pentru toti cei care vor veni cu intrebarea "gran turismo 5 sau :aberatie: ?"
Raspuns: Gran Turismo 5
Alta recomandare fara argumente.
Recomand Red Dead Redemption, ai mai mult de explorat, ai o diversitate mare in singplayer.
Totusi, daca iti place sa te joci MP, ia BFBC2. Eu unul, as alege RDR pentru diversitate.
Cum sa fie aproape mort? Mai mereu gasesti minim 14-15 jucatori, doar pe la 2-3 noaptea incep cat de cat sa se goleasca serverele.
Cat despre alegere, pentru single player clar RDR, e chiar un joc ce nu trebuie ratat. Pentru multiplayer, desi BC2 e foarte bun si te va tine mult, probabil o sa vrei sa incerci un MOH sau COD:BO in curand.
Eu zic RDR![]()
Bookmarks