GTA IV > Gears 2 > BC 2
Gears of War, daca tot ti-ai luat consola e bine sa incepi cu exclusivitatile. Dupa GTA IV, e fun si lung, dar parca nu e la nivelul GTA: SA sau GTA: VC. Bad Company 2 ultimul, apar alte FPSuri, jocul ramane fara jucatori (raman doar cei foarte buni) si nu are o campanie SP de exceptie.
Prince Of Persia: The Forgotten Sands + Tom Clancy's H.A.W.X. VS. Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Prima varianta pentru ca ai 2 jocuri, si nici nu costa mult mai mult decat Hawx 2.
Joaca demo-urile, depinde foarte mult de ce astepti de la un joc de gen. Au fost multe discuti pe forum legate de anumite mecanici de gameplay ale celor 2 jocuri, Fifa fiind considerat mai arcade (datorita paselor asistate), in schimb ce PES simulator. Fifa are avantajul numarului mare de campionate, nu stiu cum sta treaba cu online-ul anul asta (stiu ca in trecut Fifa era peste PES). Si, din ce am vazut in demo, atmosfera de pe stadion nu e la fel de... reusita, placuta in PES.
Mini Ninjas si The Saboteur merita cei 10 respectiv 13 lire de pe Zavvi ? Am jucat demo la Mini Ninjas si mi-a placut, Saboteur mi se pare interesant.
Thx !
pai de asta intreb, consola nu o pot conecta la internet ca tv-ul e in sufragerie, si nu pot sa iau nici un demo, nu ma intereseaza online-ul, deci zici sa incerc fifa 11? ulterior vroiam fifa dar m-am uitat la niste filmulete cu pes 11 si chiar mi-a placut atat ca grafica cat si ca gameplay, plus ca eram un fan pes de pe timpul cand il jucam pe ps2
![]()
PES s-a schimbat destul in ultimul timp, si eu eram fan al seriei pe vremea PES5 si PES6. Daca-ti place gameplay-ul PES si grafica, dar poti trece peste lipsa licentelor si peste atmosfera de pe stadion, PES chiar merita. Altfel... cumpara Fifa.
Mini Ninjas pare, cel putin la prima impresie, destul de plictisitor si repetitiv. E posibil totusi sa ma insel, Saboteur in schimb este un joc foarte bun.
da, am reusit sa le incerc pe amandoua si pes 11 e de departe mai frumos, recomand la toti fanii fotbalului![]()
ok, este extrem de greu!
Call Of duty Black Ops sau Assassin's Creed Auditore Edition ?
(pentru Ps3)
sunt minunate... dar care !?![]()
Call of Duty: Black Ops / Castlevania / Assassin's Creed Brotherhood. Mentionez ca iau doar un singur joc din cele 3 si nu stiu care lol
Bookmarks