Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 150 of 492 FirstFirst ... 50 100 140 148 149 150 151 152 160 200 250 ... LastLast
Results 2,981 to 3,000 of 9837

Thread: Decizii

1. #2981 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    GTA IV > Gears 2 > BC 2

2. #2982 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Gears of War 1+2 > GTA IV > Battlefield: Bad Company 2

3. #2983 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Gears of War 1+2 > GTA IV > Battlefield: Bad Company 2

4. #2984 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by eugenarad View Post
    Bad Company 2,Gta4 sau Gears of War2?Ieri mi-am luat xbox360 si spre rusinea mea nu am jucat nici unul din jocurile de mai sus.Vreau sa fie un joc fun, lung si care sa ma impresioneze.Sau daca aveti alte oferte...
    Gears of War, daca tot ti-ai luat consola e bine sa incepi cu exclusivitatile. Dupa GTA IV, e fun si lung, dar parca nu e la nivelul GTA: SA sau GTA: VC. Bad Company 2 ultimul, apar alte FPSuri, jocul ramane fara jucatori (raman doar cei foarte buni) si nu are o campanie SP de exceptie.

5. #2985 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Mersi!O sa iau gears of war!O sa fie mai greu de gasit, dar nu renunt!

6. #2986 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Prince Of Persia: The Forgotten Sands + Tom Clancy's H.A.W.X. VS. Tom Clancy's H.A.W.X. 2

7. #2987 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    PoP: The Forgotten Sands ,parca era 17lire editia limitata pe zavvi/shopto.

8. #2988 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Tom Clancy's H.A.W.X. 2

9. #2989 SP
    Banned Miata's Avatar
    FIFA 11 sau PES 11?

10. #2990 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    FIFA 11

11. #2991 SP
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Prince Of Persia: The Forgotten Sands + Tom Clancy's H.A.W.X. VS. Tom Clancy's H.A.W.X. 2
    Prima varianta pentru ca ai 2 jocuri, si nici nu costa mult mai mult decat Hawx 2.

Quote Originally Posted by Miata View Post
    FIFA 11 sau PES 11?
    Joaca demo-urile, depinde foarte mult de ce astepti de la un joc de gen. Au fost multe discuti pe forum legate de anumite mecanici de gameplay ale celor 2 jocuri, Fifa fiind considerat mai arcade (datorita paselor asistate), in schimb ce PES simulator. Fifa are avantajul numarului mare de campionate, nu stiu cum sta treaba cu online-ul anul asta (stiu ca in trecut Fifa era peste PES). Si, din ce am vazut in demo, atmosfera de pe stadion nu e la fel de... reusita, placuta in PES.

12. #2992 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    FIFA 11 sau PES 11?

Clar Fifa 11!!!!

13. #2993 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Mini Ninjas si The Saboteur merita cei 10 respectiv 13 lire de pe Zavvi ? Am jucat demo la Mini Ninjas si mi-a placut, Saboteur mi se pare interesant.
    Thx !

14. #2994 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Mini Ninjas e fun iar Saboteur e superb
    Merita din plin!

15. #2995 SP
    Banned Miata's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Joaca demo-urile, depinde foarte mult de ce astepti de la un joc de gen. Au fost multe discuti pe forum legate de anumite mecanici de gameplay ale celor 2 jocuri, Fifa fiind considerat mai arcade (datorita paselor asistate), in schimb ce PES simulator. Fifa are avantajul numarului mare de campionate, nu stiu cum sta treaba cu online-ul anul asta (stiu ca in trecut Fifa era peste PES). Si, din ce am vazut in demo, atmosfera de pe stadion nu e la fel de... reusita, placuta in PES.
    pai de asta intreb, consola nu o pot conecta la internet ca tv-ul e in sufragerie, si nu pot sa iau nici un demo , nu ma intereseaza online-ul, deci zici sa incerc fifa 11? ulterior vroiam fifa dar m-am uitat la niste filmulete cu pes 11 si chiar mi-a placut atat ca grafica cat si ca gameplay, plus ca eram un fan pes de pe timpul cand il jucam pe ps2

16. #2996 SP
    pai de asta intreb, consola nu o pot conecta la internet ca tv-ul e in sufragerie, si nu pot sa iau nici un demo , nu ma intereseaza online-ul, deci zici sa incerc fifa 11? ulterior vroiam fifa dar m-am uitat la niste filmulete cu pes 11 si chiar mi-a placut atat ca grafica cat si ca gameplay, plus ca eram un fan pes de pe timpul cand il jucam pe ps2
    PES s-a schimbat destul in ultimul timp, si eu eram fan al seriei pe vremea PES5 si PES6. Daca-ti place gameplay-ul PES si grafica, dar poti trece peste lipsa licentelor si peste atmosfera de pe stadion, PES chiar merita. Altfel... cumpara Fifa.

Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Mini Ninjas si The Saboteur merita cei 10 respectiv 13 lire de pe Zavvi ? Am jucat demo la Mini Ninjas si mi-a placut, Saboteur mi se pare interesant.
    Thx !
    Mini Ninjas pare, cel putin la prima impresie, destul de plictisitor si repetitiv. E posibil totusi sa ma insel, Saboteur in schimb este un joc foarte bun.

17. #2997 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu ai cum sa iei o decizie fara sa le incerci atat Fifa cat si PES. e chestie de gusturi si nu ai cum sa intrebi pe cineva ce ti-ar recomanda. imo faci pe dracu-n patru si pui net la consola si copiezi demo-urile, daca nu poti du-te la un prieten si incearca-le.

18. #2998 SP
    Banned Miata's Avatar
    da, am reusit sa le incerc pe amandoua si pes 11 e de departe mai frumos, recomand la toti fanii fotbalului

19. #2999 SP
    Member Harilip's Avatar
    ok, este extrem de greu!
    Call Of duty Black Ops sau Assassin's Creed Auditore Edition ?
    (pentru Ps3)
    sunt minunate... dar care !?

20. #3000 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Call of Duty: Black Ops / Castlevania / Assassin's Creed Brotherhood. Mentionez ca iau doar un singur joc din cele 3 si nu stiu care lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.