Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 492 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 9837

Thread: Decizii

1. #2301 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am si eu o dilema, destul de mare. Trebuie sa aleg intre un telefon ( HTC Legend/Desire) si jocuri de PS3. De precizat ca aceasta va fi singura achizitie majora pentru aceasta vara si ca mai am cateva jocuri neterminate ( inFamous, Dead Space, Chronicles of Riddick, The Orange Box, Little Big Planet, GTA 4) si cateva jocuri pe care vreau sa le rejoc ( God of War 2, God of War 3, Dragon Age).

2. #2302 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Am si eu o dilema, destul de mare. Trebuie sa aleg intre un telefon ( HTC Legend/Desire) si jocuri de PS3. De precizat ca aceasta va fi singura achizitie majora pentru aceasta vara si ca mai am cateva jocuri neterminate ( inFamous, Dead Space, Chronicles of Riddick, The Orange Box, Little Big Planet, GTA 4) si cateva jocuri pe care vreau sa le rejoc ( God of War 2, God of War 3, Dragon Age).

Daca ai telefon mobil (oricat de prost/slab) poti merge pe jocuri.

3. #2303 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Ce jocuri vrei sa iti iei? Telefon eu zic ca merita sa-ti iei decat daca ai unul prost.

4. #2304 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Momentan am un W910i care-si face treaba de 1 an.
    @adiandrei1: Aparitii recente pe care n-am avut ocazia sa le joc ( Darksiders, Bad Company 2, Final Fantasy XIII si altele).

5. #2305 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Am avut si eu w910 si chiar e un telefon foarte bun. Mergi pe jocuri, o sa te distrezi mai mult decat butonand un telefon.

6. #2306 SP
    Member L0G1X's Avatar
    De acord cu antevorbitorul meu, games = more bang for your buck. Plus că trebuie să joci neapărat Darksiders, te va surprinde plăcut.

7. #2307 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    PS3 games.Nu mai are rost sa iei alt telefon daca ai deja unul...(unul foarte bun)

8. #2308 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Sunt un pic nelamurit daca sma ajuta cineva sunt recunoscator

Am de ales intre un procesor Intel Core2 Quad Q8300 2.50GHz Box
    sau un PSP?

si poate chiar un telefon

Nu stiu ce sa aleg... de precezit mai detin o alta consola

Multumesc anticipat! O seara placuta tuturor!

Am un intel Dual core! de 3.2...

9. #2309 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Vrei sa ghicim ce procesor ai acum ?

10. #2310 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    erik95 : ia jocurile, telefonul care il ai e bun, poti sa mai il tii ceva timp, deci ia JOCURILE

l0st: Eu zic as iei PSP-ul, daca te plimbi sau vrei sa se joci la scoala. Daca vrei sa te joci pe PC ia CPU.

11. #2311 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Eu te sfătuiesc să �ţi iei jocurile , de telefon te plictiseşti imediat , dar cu jocurile alea �ţi ocupi toată vara.
    Telefonul ar trebui să fie strict pentru vorbit la el , nu cred că o să �ţi tina prea mult de plictiseală şi av�nd �n vedere că eşti �ncă la scoală profită de vacanţa de vara şi joacă-te .

My opinion

12. #2312 SP
    Banned Mafioso's Avatar
    Quote Originally Posted by l0st View Post

sau un PSP?

Intel Quad Core, iti vor merge jocurile noi aparute foarte bine, cu psp nu ai ce face

13. #2313 SP
    Member MihaY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mafioso View Post
    Intel Quad Core, iti vor merge jocurile noi aparute foarte bine, cu psp nu ai ce face
    Si de exemplu cand mergi undeva cu masina nu ai ce face, te plictisesti, ce faci?Iti iei PC-ul ala cu procesor Intel Core2 Quad Q8300?Mai bine iti iei un PSP, te joci cand te plictisesti cand esti departe de casa.Da iti vor merge jocurile noi aparute, dar peste un an, doi cand nu iti mai merg jocurile, ce faci?Iar faci o investitie in PC, si asa in fiecare an.Deci PSP.

14. #2314 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by l0st View Post

sau un PSP?

In primul rand, daca ai in vizor gamingul pe PC, nu vad ce ar cauta in ecuatie Q8300

In al doilea rand, PSP-ul este o bijuterie de consola, ce se poate dovedi a fi priceless in excursii si alte deplasari in strainatate si nu numai. Eu am vandut-o pe a mea in urma cu un an si imi regret saptamanal decizia.

15. #2315 SP
    Banned Mafioso's Avatar
    Quote Originally Posted by enigma97 View Post
    Si de exemplu cand mergi undeva cu masina nu ai ce face, te plictisesti, ce faci?Iti iei PC-ul ala cu procesor Intel Core2 Quad Q8300?Mai bine iti iei un PSP, te joci cand te plictisesti cand esti departe de casa.Da iti vor merge jocurile noi aparute, dar peste un an, doi cand nu iti mai merg jocurile, ce faci?Iar faci o investitie in PC, si asa in fiecare an.Deci PSP.
    scuze ca te intreb, dar tu te joci si pe wc? nu inteleg ideea asta ca atunci cand pleci intr-o deplasare cu masina trebuie neaparat sa te joci, poti face si altceva

16. #2316 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Mafioso, nu cred ca ai inteles natura thread-ului. Nu trebuie sa intelegi tu idee pentru ca nu tie iti este adresat raspunsul si invata sa respecti si parerile altora.

17. #2317 SP
    Senior Member boga's Avatar
    nu inteleg ideea asta ca atunci cand pleci intr-o deplasare cu masina trebuie neaparat sa te joci, poti face si altceva
    Nu a zis nimeni ca e neaparat sa te joci /cum nu a zis nimeni ca toate deplasarile se fac cu masina/, dar in mod cert poti face si chestia asta /pe langa multe altele/. Sau poate nu. Poate ca toata treaba asta cu consolele portabile e o mare aberatie, menita esecului etern

18. #2318 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    scuze ca te intreb, dar tu te joci si pe wc? nu inteleg ideea asta ca atunci cand pleci intr-o deplasare cu masina trebuie neaparat sa te joci, poti face si altceva
    Iti dau eu un exemplu foarte bun.Am facut cu masina 2200 de km in 2 zile,si in acele 2 zile m-am plictisit atat de tare,incat numaram striatiile de pe scaunul din fata.

19. #2319 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mie mi-a prins extrem de bine PSP-ul cand am fost in Spania . M-am jucat pe toata perioada zborului , cand mergeam cu masina din orasul X in orasul Y sau cand stateam la varul meu acasa si nu aveam ce face . Tin minte ca in 2 sapt am terminat 4-5 jocuri . Deci eu as alege un PSP . Ca sa nu zic ca ma joc destul de mult si la scoala pe PSP

20. #2320 SP
    Junior Member KnupZ's Avatar
    Quote Originally Posted by enigma97 View Post

Pacat unde sa ajuns,peste 80% din copii in ziua de azi stau numai in casa butonand jocuriile,mai grav e cand pleci pe undeva,de ex excursiile tot nu se poate sta fara PSP.Imi amintesc cu nostalgie copilaria mea,stateam numai afara pana noaptea tarziu,jucam tot felul de jocurii(frunza,leapsa,fata-ascunsealea,portofele pe surprize ,lapte gros,capra...etc),faceam sport.Sunt constient ca au evoluat multe de atunci dar credeti-ma pe cuvant mai bine te distrezi asa.Revenind la dilema ta,daca ti neaparat sa alegi unu din cele 2,mergi pe procesor,o sa te plictisesti de psp.Totusi daca eram in locul tau alegeam o bicicleta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 116 of 492 FirstFirst ... 16 66 106 114 115 116 117 118 126 166 216 ... LastLast