Eu zic Black Ops!!![]()
Va multumesc pentru sfaturi am ales Heavy Rain,deoarece jocul asta ma facut sa imi cumpar Ps3,iar Killzone 2 o sa il cumpar dupa sarbatori!
Multumesc inca odata!
Black Ops sau Bad Company 2?
si ma refer mai mult la multiplayer..din ce am obervat eu bc2 are harti mai open-world ca sa zic asa...la fel si in single-player..
Bad Company 2 il am de 2 zile si pot spune ca este super!Grafica, mediul destructibil, joc in echipa, scenele din lupta, online, etc.Despre Black Ops pot spune din ce am vazut in video ca este un joc frumos, asemanator cu modern warfare 2.
Eu as merge pe Bad Company 2.
Daca ai de gand sa cumperi BC2 Vietnam fara discutii ia BC2, daca nu, ia Black Ops pentru ca BC2 normal nu mai joaca multi, si joaca doar cei cu level mare.
Depinde.Daca nu esti genul care sa dea cu maneta de pamant, Split Second.Daca vrei ceva mai relaxant, Blur.Blur este mai funny si nu te chinui atat ca si la Split Second.
Cand zici Move Bundle, te referi la bundle-ul cu consola Ps3? Daca te referi la bundle-ul US, mai bine astepti pana luna viitoare.
Later Edit: In cazul asta, asteapta pana in ianuarie. Eu asta as face.
Depinde de diferenta de pret, daca din aceasta diferenta poti cumpara jocul, il cumperi acum... altfel, cumpara-l luna viitoare.
3-4 jocuri mai noi (si ceva mai scumpe - GT5, CoD: BO, NFS: HP, Fallout: New Vegas) sau mai multe jocuri vechi (poate chiar 7-8, de exemplu: Darksiders, Bayonetta, Red Dead, Castlevania -nu e vechi, dar e ieftin- etc.)?
Mai multe jocuri vechi;cele pe care le-ai enumerat sunt foarte bune(ma refer la darksiders,bayo,rdr,castlevania...) au o diversitate mai mare si tin mai mult fata de cele noi.
Bookmarks