mda, asta e singurul plus pe care il are fifa, dar daca joci pes pe pc exista patchuri pt asa ceva![]()
Mai baga... Gameplay mai bun (sa fim seriosi), pasele nu se aud ca si cum ai da cu picioru' in bolovan...
Ma rog, hai sa terminam cu off-topicul.
Daca vrei un joc mai aproape de realitate, mai simulator, alege Fifa. Daca vrei sa vezi niste capcauni cum alearga pe teren alege PES. Deasemenea daca vrei sa joci pe live/PSN alege Fifa, la PES sunt slabe sanse sa se conecteze.
uita-te pe thread-ul PES...l-am avut si eu dar doar 2 saptamani ce e drept...si aveam probleme pana ma baga intr-un joc..poate s-au mai remediat intre timp din probleme
Nu stiu daca se incadreaza, dar am chef de un joc nou si nu prea stiu ce sa imi aleg.
Ma tenteaza Dante's Inferno, EA MMA, GT 5 si mai astept si de la voi propuneri. (dupa cum ati observat nu caut un gen anume)
gt5
o sa te tine foarte mult in fata ps3-ului, mai ales daca-ti plac jocurile de racing, gt5 fiind za best
Dante si GT n-am jucat deci nu ma pronunt.. eventual poti sa arunci un ochi pe threadurile dedicate /mai ales pe cel de GT/. Dar daca tot ai mentionat EA Sports MMA
.. joc pe care l-am devorat pe partea SP /urmeaza si MP dupa ce-mi revine netu/.. nu pot sa zic decat ca e unul dintre cele mai bune jocuri de fighting/sport ale anului. Singurul lui minus important e roosterul slabut si poate si faptul ca AI-ul e cam cheesy pe cea mai grea dificultate.
in loc de EA MMA iti recomand UFC e mai fun, ca racing iti recomand NFS Shift sau Grid, nu iti recomand GT5 acuma, poate mai tarziu dupa multe multe patchuri
O alegere pentru Craciun, va rog!Vanquish sau Enslaved?Daca aveti alte propuneri, spuneti!![]()
Bookmarks