Nu stiu prea multe despre Demon's Souls, asa ca te sfatuiesc sa alegi cu incredere seria Uncharted.
Nu stiu prea multe despre Demon's Souls, asa ca te sfatuiesc sa alegi cu incredere seria Uncharted.
Seria Uncharted ! Cea mai buna serie exclusiva pentru PS3.
Demon's Souls nu e deloc genul meu ( nu-mi plac RPG-urile).
Intrebare :nu ma pot decide ca sa iau pt. a inregistra gameplay-ul
Easycap sau tuner tv cu inregistrare???![]()
Am si eu o intrebare putin diferita. La mine nu e un VS.
Merita sa incerc seria Bioshock? Am posibilitatea sa le achizionez pe ambele, din review-uri am vazut ca sunt f apreciate. Voi ce ma sfatuiti? Sa le iau sau nu?
Mersi
Da, merita, o sa iti placa cu siguranta. Eu cel putin nu o sa uit niciodata atmosfera din Rapture.![]()
Sper sa nu o ia nimeni ca pe trolling sau ceva, dar ma bucur ca am ocazia sa-mi expun parerea legata de aceste 2 jocuri
Parerea mea e ca Bioshock e al doilea cel mai overrated joc al ultimului deceniu dupa Half-Life 2. Nici vorba sa se apropie de SS2. Setting interesant, premisa f interesanta, o mecanica de shooting colosal de slaba, engine fizic praf, repetitiv cu draci... al doilea e more of the same, ceva mai putin enervant dar similar de boring dupa un timp.
Exista insa un moment chiar bine construit in primul bioshock, pe la 2/3 din joc, moment in care ar fi trebuit sa se termine si sa nu mai existe vreodata vreun sequel. IMO.
Incearca-l pe primul daca ai un deal bun, macar ca sa stii si tu ce-i toata nebunia cu Rapture... si da, cel mai probabil o sa-ti placa, eu sunt in minoritate legat de Bioshock.
Nu iti recomand Bioshock. Mie nu mi a placut, iar eu sunt un fan inrait al fps urilor.
Merita sa le cumperi.Sunt 2 jocuri extraordinare, din punctul meu de vedere.Povestea este baza, gameplay-ul a fost pentru mine un "first" in materie de ce oferea la vremea lui, dar ma asteptam la mai mult din partea sequel-ului, am fost putin dezamagit de perspectiva " the bad guy" .Eu le-as da un 8.5/10.
God, I want my plasmids xD.
Split Second sau Blur?
Am o oferta buna cat de cat,am vazut reviewuri la ambele jocuri.Sincer inclin catre Split Second.Blur il scot la un pret mai bun totusi.
Ati jucat vreunul din ele?Multiplayer fun la vreunul?
BLUR man, eu l-am luat la o luna dupa aparitie, e nebunie jocul in multiplayer, 100% BLUR nu mai sta pe ganduri, daca vrei bagam si cateva curse. Un MARE + are split screen de 4 playeri, cate nopti nu am pierdut cu tovarasii mei la curse pe pariu
pffff, ce vremuri. E un arcade reusit, degeaba conduci bine toate cursele , pe final poti sa perzi f f lejer cand vin din urma numai rachete dupa tine, jocul e si putin strategic.
Hai ca am lungit-o prea mult recomand BLUR, nu o sa iti para rau.![]()
Bookmarks