Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 215 of 492 FirstFirst ... 115 165 205 213 214 215 216 217 225 265 315 ... LastLast
Results 4,281 to 4,300 of 9837

Thread: Decizii

1. #4281 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    RDR+RDR

2. #4282 SP
    Member s0whaT's Avatar
    RDR + DLC zombie

Nu cred ca vei dori sa faci niste puzzle uri , iar apoi sa vinzi jocul.
    Daca vrei neaparat sa vezi cum e portal 2 ia l prin metode neortodoxe. Iti faci o idee despre el iar apoi te poti decide

3. #4283 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Red Dead Redemption + Undead Nightmare

4. #4284 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Ok... hai sa fiu eu ala mai cu mot si sa fiu in contradictoriu cu toata lumea. Am jucat si Red Dead Redemption si Portal 2, nu au niciun lucru in comun de aceea ma bazez pe feeling. Vestul salbatic nu e tocmai iubirea mea dar ma acaparat, puzzleurile nici ele nu prea m-au uimit in ultimul timp, dar Portal 2 m-a socat.

De aceea iti recomand un soc, da socul e alegerea mea, deci Portal 2.

5. #4285 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Red Dead Redemption + Undead Nightmare DLC

6. #4286 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by axel View Post
    Red Dead Redemption + RDR Undead Nightmare vs Portal 2?

Primele 2 man.

7. #4287 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    RDR+Undead Nightmare...le gasesti la un pret foarte bun acum...nu are rost sa cumperi Portal 2 cand inca este foarte scump...

8. #4288 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    RDR + Undead Nightmare. Obtii de 3-4 ori mai multe ore de gameplay fata de Portal 2 numai din RDR.

9. #4289 SP
    Member Privatul's Avatar
    GT 5, Dead Space 2 sau Killzone 3? De asemenea se vede mult mai bine varianta cu cele 3 Tomb Raider-uri facuta in HD decat cele aparute la vremea lor?

10. #4290 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Dead Space 2 dacă vrei o stare de �ncordare, Killzone 3 merită dar c�nd va reveni serviciul PSN, GT5 este GT5 .

Recomandarea mea ar fi să mergi spre Dead Space 2 / Killzone 3, sunt jocuri care te prind mult mai bine și le trăiești altfel.

Dead Space 2 ți-l recomand �n cazul �n care ai jucat primul dacă nu optează pentru Killzone.

Trilogia Tomb Raider HD - HD'ul de la final reflectă totul.

Uite și c�teva comparații, side by side.
    Attached Images Attached Images tr-hd-comparo-1.jpg tr-hd-comparo-2.jpg tr-hd-comparo-3.jpg tr-hd-comparo-4.jpg

11. #4291 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    GT 5, Dead Space 2 sau Killzone 3? De asemenea se vede mult mai bine varianta cu cele 3 Tomb Raider-uri facuta in HD decat cele aparute la vremea lor?
    Cumpără Killzone 3, e un joc superb.

12. #4292 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    GT5 te fura cel mai mult timp. Dead Space 2 e cam scurt, la fel si Killzone 3. Nu pun la socoteala Multiplayer in primul rand pentru ca nu prea joc eu dar si pentru ca PSN nu functioneaza. Eu as merge pe GT5 apoi Killzone 3 iar abia la urma Dead Space 2.

13. #4293 SP
    Member emanuel's Avatar
    Dead Space 2 - http://www.gamerankings.com/ps3/9753...e-2/index.html - 89,8%
    Killzone 3 - http://www.gamerankings.com/ps3/9969...e-3/index.html - 86,3%
    GT5 - http://www.gamerankings.com/ps3/9411...o-5/index.html - 84,3%

Acum, depinde ce preferi si tu: un survival horror, un fps sau joc cu masini.
    Insa parerea mea e Dead Space 2.

14. #4294 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Killzone 3

15. #4295 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Kz 3 pt multiplayer , dead space pt horor fan si gta 5 pentru impatimit de masini
    Kz3

16. #4296 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Eu zic kz3 in cazul in care esti fan shooter, dar nici GT5 nu suna rau.Sunt cam la acelasi nivel.

17. #4297 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Red Dead Redemption sau God of War 3?Si Assassin`s Creed Brotherhood dar doar in situatia in care cineva imi da un link cu el la pretul de 70 Ron pentru PS3.

18. #4298 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Red Dead Redemption

Gasești Brotherhood destul de ieftin uite aici: http://www.zavvi.com/games/platforms.../10173899.html

19. #4299 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Red Dead Redemption

Gasești Brotherhood destul de ieftin uite aici: Assassin's Creed: Brotherhood PS3 | Zavvi.com
    Sunt interesat de ACB dar sa fie din Romania.

20. #4300 SP
    Member Bogdan's Avatar
    God of War III, nu ai voie să omiți un asemenea titlu pentru o perioadă at�t de lungă.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.