Dead Space, e superb, un horror de calitate destul de lung, primul Uncharted nu e asa de reusit iar daca ai jucat 2-ul mai bine nu revii la primul
Dead Space, e superb, un horror de calitate destul de lung, primul Uncharted nu e asa de reusit iar daca ai jucat 2-ul mai bine nu revii la primul
Uncharted, eu zic ca vei intelege foarte bine povestea.
Dead Space e un horror excelent, dar nu merita sa-l cumperi daca l-ai jucat deja pe PC.
Red Dead Redeption (PS3) sau ModNation Racers? Voi ce alegeţi? nu ce aş alege eu, sau că unul e un tip altul e alt tip, ce aţi alege voi dacă aţi avea de ales �ntre astea două?![]()
Hmm eu as alege Red Dead Redemption.
Ai un multiplayer promitator,poveste interesanta,gameplay nu mai zic ........
Observ ca in ultimele pagini s-a cam omis un lucru esential precizat in primul post.
E foarte usor sa zici RDR sau Alan Wake, dar incercati sa va si motivati decizia.Oricine poate posta intrebari , oricine poate da raspunsuri, insotite de preferinta de argumente cat mai obiective.
OT: Alan Wake pare un horror bunicel, dar daca ar fi sa ne luam dupa review-uri nu e ce ar fi trebuit sa fie ( o capodopera). RDR are note mai bune, are multiplayer si cred ca e mai lung. In concluzie, cumpara RDR acum si mai incolo Alan Wake.
Bookmarks