din pacate nu am inca nici LCD nici plasma, dar asta ar fi urmatoarea achizitie
Daca esti pasionat de jocuri go for PS3.Cum a spus si L0G1X,nu o sa gasesti cine stie ce laptop de top, la banii astia. Cheers.
E cam off-topic dar vreau sa stiu daca se merita sa schimb un Nokia 5230 + diferenta pe un Iphone 3G?
ma bate gandul sa cumpar
Witcher: Enhanced Edition, The - GOG.com
am inteles ca nu are DRM desi sincer habar nu am despre ce este vb,ceva legat de digital protection? merita sa il iau?
LE l-am luat
Sa iau Bioshock (primul) peste 1-2 saptamani, sau sa astept sa dea drumul la PS Store si sa iau jocurile alea cadou( vreau sa iau inFamous si Dead Nation) si dupa ce termin cu ele sa iau Bioshock ?
Daca joci intens, in 2 zile l-ai terminat. Merita luat oricand pentru ca e un joc foarte bun. Daca ai ce juca acum, il poti lua dupa ce se da drumul la store. Daca nu, ia-l acum si nu vei regreta![]()
as dori sa aflu si eu parerea voastra in legatura cu achizitionarea unui tv 3d, sa nu depaseasca 1000 euro, tnx
ce parere aveti de gama lansata recent de lg cinema 3d?
eu iti recomand sa mai astepti pana in iulie-august ca parca atunci apar tot felu de oferte![]()
Amazon.com: Samsung UN40D6000 40-Inch 1080p 120Hz LED HDTV (Black): Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51hm4QMCr3L.@@AMEPARAM@@51hm4QMCr3L
Are rating destul de bun . Se clasifica in top ( Best 3D TV Reviews) si in bugetul tau man.![]()
Am 1600si nu stiu pe ce sa ii cheltui....
Shank si mai raman cu 400![]()
San Andreas si mai raman cu 400 :mspoint: (singurul GTA care mi-a placut)
Raskulls + Scott Pilgrim
Untold Stories Bundle DLC pt Resident Evil 5 si cam atat....
Sau daca stiti alte jocuri arcade care sa ma tina ceva timp in fata TV-ului.![]()
Bookmarks