Acum as spune Modern Warfare 2, daca mai astepti 2-3 zile (maine primesc BFBC2) iti pot spune exact
![]()
Acum as spune Modern Warfare 2, daca mai astepti 2-3 zile (maine primesc BFBC2) iti pot spune exact
![]()
ce nu-mi place la bad company este faptul ca are storie line-ul mic si multiplayerul...nush ce sa zic,iar grafica mi se pare mai buna la modern warfare.Voi ce ziceti
Si Modern Warfare are story line-ul mai mare decat BC2?Gresesti.
Daca-ti place arcade, go for MW2, dar daca nu-ti plac noob tubers, glitchers, copii de 12 ani si etc. alege BC2.Este un joc unde chiar trebuie sa gandesti inainte sa mergi intr-o directie.Este un joc unde nu-ti permiti sa ii lasi inamicului avantajul unui tanc/avion/elicopter.Este un joc unde nu conteaza K/D ratio, conteaza cel mai mult sa fii un team player.Cat despre grafica, mie mi s-a parut extraordinara, dar eu si grafica din SuperMeatBoy/Trine/Pixel Junk Shooter o consider extraordinara.
Parerea mea este ca story line-ul este la fel de mare la ambele jocuri , insa banuiesc ca il iei si pt multiplayer , in acest caz eu iti recomand BFBC2 .
Bad Company 2 (pentru ca am vazut ca sunteti destui in multiplayer) sau Mortal Kombat Collector's Edition?
Hmm...2 genuri diferite.Mortal Kombat Collector's Edition as zice pentru ca o sa fie la lume online de nu o sa stii pe ce server sa apuci.![]()
Ouch.2 genuri diferite, hmmm...Well, eu, avand in vedere ca am jucat BC2, as alege Mortal Kombat KE.Trebuie sa te gandesti ce preferi mai mult, sa te joci un FPS ( campaign + lots and lots of MP ) sau un fighter( nu stiu daca pot sa-l compar cu SF4 sau Tekken 6).Mai bine astepti sa iasa un review pe gametrailers.com, poate atunci o sa te hotarasti.( mai vezi ceva in-game footage, ceva detalii, pros, cons etc. ).
Eu nu sunt asa pasionat de editii Collector's, prefer sa iau inca un joc standard decat sa am o figurina, o carcasa metalica si ce mai e intr-o astfel de editie. Mai ales cand jocul ala e ceva gen BC2, care te tine mult timp ocupat in multiplayer.
De fapt la 350 lei cat e editia de colectie, merge chiar MK+BC2+inca ceva..![]()
Sunt de acord cu AndyZ in acest caz , MK + BFBC2 = MK:CE , eu cred ca merita sa iei 2 jocuri in loc de unul singur CE , mai ales ca este vorba de BFBC2 care in opinia mea este un FPS excelent cu un multiplayer care merita din plin .
Bookmarks