Injustice si Ultimate Marvel vs Capcom 3
@Florix09
E mai mult o problema de preferinte. Cred ca cel mai bine e sa te holbezi la gameplay-ul fiecarui joc in parte si sa decizi singur.
Singurele fighting games care mi-au placut au fost Soul Calibur, Guilty Gear si respectiv BlazBlue, cel din urma fiind totusi putin cam lent.
Mi-am cumparat recent PS3, imi poate recomanda cineva niste jocuri bune care sa ma tina in fata consolei ore bune in sir ?
Red Dead Redemption, seria Uncharted, seria God of War, The last of us, Batman AA si AC. Astea sunt doar primele care imi vin in minte. As mai adauga seria Assassin's Creed daca esti fan ca mine, pentru multi insa au fost o dezamagire cam toate in afara de II.
Va multumesc pentru raspunsurile rapide, am sa le incerc pe toate, unul cate unul. Am inca o intrebare, se merita pachetul Move ?
Mai bine ar fi sa incerci fara momentan... Vezi care-i treaba cu PS3-ul, vezi cum sunt jocurile si care sunt Move compatible si apoi testeaza undeva si o sa-ti fie mai usor sa decizi.
Si Gta V ma atrage destul de mult, cred ca o sa-l achizitionez la lansare ... chiar nu stiu![]()
La inceput nu prea merita sa cumperi Move (eu nici acum, dupa 5 ani de cand am PS3-ul nu am) Sunt o gramada de titluri care sunt superbe pe maneta... Move mi se pare mai mult a fi family-friendly... Daca l-as lua, l-as folosii mai mult cu pentru jocuri gen Sport Champions si ce mai am eu prin colectie move compatible...
Cat despre GTA V o sa merite cu desavarsire si e pacat sa nu il iei de la lansare... Pot zice cu o mare certitudine ca o sa fie si GOTY 2013...
Hello guys, am si eu o intrebare:
Merita sa cumpar Mortal Kombat pentru 50 Lei (Mentionez ca nu platesc alte taxe postale pentru ca as face tranzactia in orasul meu) sau sa incerc sa gasesc Injustice Gods Among Us , cred ca undeva in jur de 80-100 lei? va intreb din punct de vedere al graficii, story-ului(desi sunt constient ca un joc fighting nu poate avea cine stie ce) si al gameplay-ului. Multumesc!
Mortal Kombat all the way. Nu-ti recomand Injustice decat daca esti mega fan DC.
PS: daca gasesti Komplete edition e cu atat mai bine. Nou e 100 lei deci poti sa il gasesti mai ieftin sh.
Ca gameplay, Injustice este putin mai bun. Poti interactiona cu lucrurile din jurul tau. In MK nu poti.
Grafica IMO este aceeasi, iar story-ul de la Injustice nu l-am jucat. Daca esti fan MK, ia-ti MK. Daca nu, mergi pe Injustice.
Ce imi recomandati din urmatoarele .. cu care sa incep Bioshock , Fallout , Skyrim , Splinter Cell.
Eu iti recomand sa incepi cu Skyrim - te va tine ocupat cateva ore bune > Bioshock > Splinter Cell > Fallout(in loc de Fallout ti-as recomanda Borderlands).
Skyrim la urma.. ca ala e extrem de lung.. tre sa stai in el mai bine de 100 de ore. asa ca joaca splinter cell, bioshock si skyrim. lasa fallout..
Bookmarks