Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 371 of 492 FirstFirst ... 271 321 361 369 370 371 372 373 381 421 471 ... LastLast
Results 7,401 to 7,420 of 9837

Thread: Decizii

1. #7401 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Injustice si Ultimate Marvel vs Capcom 3

2. #7402 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    +1 pentru Injustice

3. #7403 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    @Florix09
    E mai mult o problema de preferinte. Cred ca cel mai bine e sa te holbezi la gameplay-ul fiecarui joc in parte si sa decizi singur.
    Singurele fighting games care mi-au placut au fost Soul Calibur, Guilty Gear si respectiv BlazBlue, cel din urma fiind totusi putin cam lent.

4. #7404 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Pfuu.. uite ca am ajuns sa postez si aici.. mai degraba sa cer sfaturi..
    Nu ma decid.. care i mai bun ? Sa ma tina in priza cand joc..si sa contina atacuri spectaculoase si o varietate mare de tehnici..

Tekken 6,
    Tekken Tag Tournament 2,
    Street Fighter x Tekken,
    Super Street Fighter 4: Arcade Edition,
    Injustice - Gods Among Us,
    Ultimate Marvel Vs Capcom 3
    Injustice , nu prea le am eu cu fighterele dar m-a tinut in priza 40h+

5. #7405 SP
    Junior Member iamennys's Avatar
    Mi-am cumparat recent PS3, imi poate recomanda cineva niste jocuri bune care sa ma tina in fata consolei ore bune in sir ?

6. #7406 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by iamennys View Post
    Mi-am cumparat recent PS3, imi poate recomanda cineva niste jocuri bune care sa ma tina in fata consolei ore bune in sir ?
    God of war ( toate ) + Uncharted ( toate ) ...si tocmai ti-ai umplut vreo 2 saptamani .

7. #7407 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Skyrim , MGS IV..

8. #7408 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Red Dead Redemption, seria Uncharted, seria God of War, The last of us, Batman AA si AC. Astea sunt doar primele care imi vin in minte. As mai adauga seria Assassin's Creed daca esti fan ca mine, pentru multi insa au fost o dezamagire cam toate in afara de II.

9. #7409 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by iamennys View Post
    God of War Collection Vol 1 + Vol 2 sau Skyrim Legendary Edition, pentru ore maxime de gameplay intr-o suma mica de bani.

10. #7410 SP
    Va multumesc pentru raspunsurile rapide, am sa le incerc pe toate, unul cate unul. Am inca o intrebare, se merita pachetul Move ?

11. #7411 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Depinde ce jocuri preferi la Move.

12. #7412 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mai bine ar fi sa incerci fara momentan... Vezi care-i treaba cu PS3-ul, vezi cum sunt jocurile si care sunt Move compatible si apoi testeaza undeva si o sa-ti fie mai usor sa decizi.

13. #7413 SP
    Si Gta V ma atrage destul de mult, cred ca o sa-l achizitionez la lansare ... chiar nu stiu

14. #7414 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    La inceput nu prea merita sa cumperi Move (eu nici acum, dupa 5 ani de cand am PS3-ul nu am) Sunt o gramada de titluri care sunt superbe pe maneta... Move mi se pare mai mult a fi family-friendly... Daca l-as lua, l-as folosii mai mult cu pentru jocuri gen Sport Champions si ce mai am eu prin colectie move compatible...
    Cat despre GTA V o sa merite cu desavarsire si e pacat sa nu il iei de la lansare... Pot zice cu o mare certitudine ca o sa fie si GOTY 2013...

15. #7415 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Hello guys, am si eu o intrebare:
    Merita sa cumpar Mortal Kombat pentru 50 Lei (Mentionez ca nu platesc alte taxe postale pentru ca as face tranzactia in orasul meu) sau sa incerc sa gasesc Injustice Gods Among Us , cred ca undeva in jur de 80-100 lei? va intreb din punct de vedere al graficii, story-ului(desi sunt constient ca un joc fighting nu poate avea cine stie ce) si al gameplay-ului. Multumesc!

16. #7416 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mortal Kombat all the way. Nu-ti recomand Injustice decat daca esti mega fan DC.

PS: daca gasesti Komplete edition e cu atat mai bine. Nou e 100 lei deci poti sa il gasesti mai ieftin sh.

17. #7417 SP
    Junior Member DJAndy's Avatar
    Ca gameplay, Injustice este putin mai bun. Poti interactiona cu lucrurile din jurul tau. In MK nu poti.
    Grafica IMO este aceeasi, iar story-ul de la Injustice nu l-am jucat. Daca esti fan MK, ia-ti MK. Daca nu, mergi pe Injustice.

18. #7418 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Ce imi recomandati din urmatoarele .. cu care sa incep Bioshock , Fallout , Skyrim , Splinter Cell.

19. #7419 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Eu iti recomand sa incepi cu Skyrim - te va tine ocupat cateva ore bune > Bioshock > Splinter Cell > Fallout(in loc de Fallout ti-as recomanda Borderlands).

20. #7420 SP
    Member Florix09's Avatar
    Skyrim la urma.. ca ala e extrem de lung.. tre sa stai in el mai bine de 100 de ore. asa ca joaca splinter cell, bioshock si skyrim. lasa fallout..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.