UPC-ul e cel mai bun. RDS si Romtelecom sunt foarte slabe... dar daca numai din astea 2 poti sa-ti alegi, ia-ti RDS
UPC-ul e cel mai bun. RDS si Romtelecom sunt foarte slabe... dar daca numai din astea 2 poti sa-ti alegi, ia-ti RDS
RDS fibra optica, merge foarte bine, eu nu am avut deloc probleme cu ei, mi-a picat o data netul, am sunat frumos la ei, m-au sunat inapoi peste 2 ore si mi-au rezolvat problema. Acum depinde de la oras la oras. Eu stau in Cluj si timp de 4 ani am avut UPC si ii injuram seara de seara, calitate 0, bani multi. M-am mutat, am schimbat pe RDS si never looked back baby. Platesc 60ron cablu + net 30Mb, download 5-6mega, upload 1-2 mega. Dau jos un demo de 1giga in 3 minute pe ps3. Wireless.
Sub mine om inteleptCine stie cunoaste.
RDS - 52 RON este pretul pachetului care contine: cablu TV(62 sau 65 de programe), acces internet in 5 Mbps (metropolitan 30 Mbps) + telefonie mobila inclusa cu convorbiri nelimitate in retea. De asemenea primesti in custodie un aparat de telefonie mobila(video call + roaming activat). Sunt clientul lor de 9 ani si va garantez ca au cea mai buna oferta din Romania la ora actuala. Comparatia cu RTL nici nu incape in discutie. Gandeste-te bine!
Probleme sunt in orice retea de telecomunicatii, sa fim seriosi. Cu siguranta sunt care "plang in pumni" atat la UPC cat si la Romtelecom. Nu ma indoiesc ca exista probleme si in reteaua RCS&RDS, dar raportul calitate pret este incredibil in ultimul caz. Cum spune si Pooaul, oricand am avut probleme s-au ocupat foarte prompt.
ai dreptate Raskolnikov, depinde de zona unde stai. ca si raport calitate pret te-as contrazice. eu am 100 mb , telefonie fixa gratuita la orice ora si in orice retea plus televiziune digitala cu 100 si ceva de canale si un digital video recorder cu hard de 30 GB pentru a inregistra filme de la TV
RDS am in momentul de fata dar urmeaza sa ma mut si am de ales dintre astia 2.
Cu RDS am avut experiente relativ bune. nu pot sa le reprosez decat faptul ca au intarziat foarte mult (>1 an) sa-mi upgradeze netul de la cablu la fibra. Asta in conditiile in care aveam prieteni pe bulevard care aveau deja pe fibra, si altii care imi spuneau ca pe aceeasi scara unii aveau si altii nu. Probabil tinea de cat de mult tipai la ei sa vina sa puna sau ii amenintai ca pleci.
M-a deranjat destul de mult si site-ul lor. Am cautat si n-am reusit sa gasesc nimic despre cat m-ar costa, ce beneficii am, etc. Am zis ca daca asa trateaza ei clientii nu as vrea sa mai am de a face cu ei.
In fine, o sa aleg dracul mai putin drac si merg tot cu RDS
Mai bine ca nu a trecut pe upc...banda slaba ,peering foarte slab si niciodata nu ai banda din contract mai mult de o orain schimb am fost pe rds si e cea mai buna alegere , platesti si primesti banda de nota 10 si peering cu toti...si mai ales, extern bun.
iphone/ipod touch ,nds sau psp ? inclin mai mult spre iphone ca e all in one dar costa si ft mult ,voi ce parere aveti ?
Daca vrei telefon...si mini games....iphone...daca vrei sa te joci / vezi filme / asculti muzica....psp.
Bookmarks