Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 116 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #881 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Totul este relativ si depinde de perspectiva fiecaruia. Fiecare are o parere proprie care poate sa difere de a altuia sau sa coincida. Este un forum si toti au dreptul la o parere, dar din a-ti expune parerea, a discuta pe seama ei si a convinge pe altcineva ca parerea ta este adevarul absolut este o diferenta foarte mare si nu-si are rostul. Deja de la discutia ce e bun si ce e rau la fifa, s-a ajuns la o discutie gen eu am dreptate pentru ca "asa", tu gresesti pentru ca "invers". Nu este o competitie intre voi... nu aveti ce castiga, doar orgoliul vostru va impinge inainte...

2. #882 SP
    Member ramusg's Avatar
    Baietica, ca Romania sa nu aiba rezultate de exceptie, ca exceptie, trebuie sa aiba o constanta in victoriile asupra Argentinei, e o vorba a lui Caragiale" Amice esti idiot". Tu nu cunosti definitia exceptiei si ce inseamna regularitate.

Chelsea nu e o exceptie, e semifinalista, finalista si castigatoarea CL in anii recenti, daca Sahtior castiga CL era o exceptie pt ca nu e o echipa cu statut si Valoare de cel putin semifinala CL , cel putin pana acum, INTELEGI?! Chelsea nu a ajuns direct in finala, ci a castigat grupe, sferturi , optimi, semifinala si finala, pe langa bulan iti trebuie si valoare sa castigi CL.

In fotbal ca si in viata sunt si exceptii, Ajax bate MC, si noi i-am batut pe turci dar nu am fost un imperiu, si Spania a pierdut meciuri cu echipe marunte chiar dar e CAMPIOANA MONDIALA SI EUROPEANA si NU ARE fundasi rapizi sau atacanti cu suflul lui BOLD, EST PIERDUT COPILAS.

E greu sa vezi mai mult decat ai in fata, mi-ai demonstrat ca porti ochelari de cal si eti tufa de venetia, pt tine nu conteaza valoarea doar starea de moment.. Iar cand Bate Borisov o sa aiba 10-1 In istoria intalnirilor cu Bayern atunci o sa ai dreptate, nu?

Le: Si eu nu-mi sustin parerea ci EVIDENTA, ce este evident e general impartasit si asumat, FIFA nu este REALITATE @ Catalineatza este un JOC video, nimic din viata virtuala nu este REALITATE .

3. #883 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post

Care au fost fundasii lui Man city aseara?
    din minutul 71 Mancini a introdus pe nu stiu ce baza ca mijlocasi defensivi pe Tevez si Balotelli care de obicei sunt atacanti, nu stiu ce se astepta...sa atace cu 8 oameni inclusiv cei 2 fundasi laterali ...n-au facut nimic oricum pt ca nici nu aveau cum sa faca. Pe de alta parte nici cand ii avea pe Milner si Barry in teren n-au facut prea mare branza.

PS: puteti inceta cearta? hai sa vorbim constructiv...pt ca de pareri contradictorii cred ca toti suntem in stare nu?

4. #884 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Merci ca mi-ai raspuns la intrebarea de ce 90% din userii din FIFA joaca cu Real si Barca.

De cate ori in istorie a jucat Romania cu Argentina in meciuri oficiale?

Noi mereu i-am cam batut pe turci. Iti aduci aminte ce scoruri erau la Steaua-Galatasaray mai ales inainte de revolutie?

Una era doar daca Ajax batea pe Man City, dar tu esti chiombete nu vezi ca au fost cel putin 4-5 meciuri de astfel de exceptii?

5. #885 SP
    Member ramusg's Avatar
    eu nu ma cert dar m-am saturat ca pt fiecare defect din Fifa evidentiat de noi si de f multi pe ale forumuri sa sara COPILAS cu cate un exemplu fugar in istoria fotbalului pt a certifica nesimtirea cu care EA ne da cu tifla celor care vrem un joc decent si care sa nu fie "jucat si controlat" de catre AI, ok?

6. #886 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Baietica, ca Romania sa nu aiba rezultate de exceptie, ca exceptie, trebuie sa aiba o constanta in victoriile asupra Argentinei, e o vorba a lui Caragiale" Amice esti idiot". Tu nu cunosti definitia exceptiei si ce inseamna regularitate.

Chelsea nu e o exceptie, e semifinalista, finalista si castigatoarea CL in anii recenti, daca Sahtior castiga CL era o exceptie pt ca nu e o echipa cu statut si Valoare de cel putin semifinala CL , cel putin pana acum, INTELEGI?! Chelsea nu a ajuns direct in finala, ci a castigat grupe, sferturi , optimi, semifinala si finala, pe langa bulan iti trebuie si valoare sa castigi CL.

In fotbal ca si in viata sunt si exceptii, Ajax bate MC, si noi i-am batut pe turci dar nu am fost un imperiu, si Spania a pierdut meciuri cu echipe marunte chiar dar e CAMPIOANA MONDIALA SI EUROPEANA si NU ARE fundasi rapizi sau atacanti cu suflul lui BOLD, EST PIERDUT COPILAS.

E greu sa vezi mai mult decat ai in fata, mi-ai demonstrat ca porti ochelari de cal si eti tufa de venetia, pt tine nu conteaza valoarea doar starea de moment.. Iar cand Bate Borisov o sa aiba 10-1 In istoria intalnirilor cu Bayern atunci o sa ai dreptate, nu?

Le: Si eu nu-mi sustin parerea ci EVIDENTA, ce este evident e general impartasit si asumat, FIFA nu este REALITATE @ Catalineatza este un JOC video, nimic din viata virtuala nu este REALITATE .
    Daca e doar un joc video atunci de ce te mai plangi de el? Ori joci asa cum e ori nu-l mai joci si treci la PES sau stai pe tusa pana apare ceva mai real.

---------- Post added 25-10-2012 at 02:38 PM ----------

eu nu ma cert dar m-am saturat ca pt fiecare defect din Fifa evidentiat de noi si de f multi pe ale forumuri sa sara COPILAS cu cate un exemplu fugar in istoria fotbalului pt a certifica nesimtirea cu care EA ne da cu tifla celor care vrem un joc decent si care sa nu fie "jucat si controlat" de catre AI, ok?
    Pai tu controlezi doar un singur jucator la un moment dat, ceilalti 10 ai tai si 10 ai oponentului sunt controlati de AI. Daca vrei fotbal real in FIFA 13 joaca la Team play la 11 vs 11 si e real de real fara AI, sunteti fiecare cu jucatorul lui, exact ca pe maidan.

7. #887 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Fifa 13

Ma scuzaţi, caut si eu threadul de fifa 13, ştiţi cumva unde e?

8. #888 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Probabil ca cei ca tine au cerut pe forumul EA ca la FIFA 12 online sa se scoata legacy defending-ul si sa fie obligatoriu numai cu tactical defending.

Tactical defending e mai infect decat legacy defending, deoarece poti deposeda cu Benzema exact ca Terry sau Ferdinand, ceea ce la legacy defending nu e asa.

9. #889 SP
    sunt de neoprit baietii!

10. #890 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    sunt de neoprit baietii!
    Unstoppable

11. #891 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Fifa 13

Quote Originally Posted by adibose View Post
    sunt de neoprit baietii!
    Sper sa vina si moderatorul cu nişte cartonase galbene, parca ma uit pe forumul vecin. E ft normal ca avem opinii diferite, dar vad ca s-a ajuns la jigniri, aproape de atmosfera stadionului

12. #892 SP
    Banned SWTFU's Avatar

13. #893 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu inteleg ca-i ridicat nivelul de testosteron, parca de abia acum ati iesit de la vestiar si urmeaza un meci important, dar hai sa ne rezumam la respectul fata de opinia celuilalt si sa revenim on-topic. Cred ca toata lumea a inteles ce vreti sa spuneti.

14. #894 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Pentru cei care doresc sa gaseasca niste sfaturi utile pentru Ultimate Team: FIFA U Team�| FIFA Ultimate Team
    Pe mine m-a ajutat f mult

15. #895 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Peste jumatate din golurile pe care le primesc sunt cu capul. Stie cineva cum sa ma apar mai bine impotriva golurilor cu capul? Pur si simplu apas pe A (sau X pe ps3) si hope for the best, din pacate de prea multe ori primesc gol.

16. #896 SP
    Banned asperas's Avatar
    Pt baietii care discuta despre fifa in fel si chip(ma refer strict la fifa fiind threadul fifa aici si nu asa zisu' rival) ..gasesc raspuns chiar pe coperta jocului:+3 deci? e o jucarie pt cei mici ajunsa intamplator so nu in mainile unor baieti(ei)ceva mai mari!have fun..

17. #897 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Poate te ajuta astea:
    Fifa 13 defending corners / crosses and winning more headers

Nu le-am citit/urmarit inca

18. #898 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Pt baietii care discuta despre fifa in fel si chip(ma refer strict la fifa fiind threadul fifa aici si nu asa zisu' rival) ..gasesc raspuns chiar pe coperta jocului:+3 deci? e o jucarie pt cei mici ajunsa intamplator so nu in mainile unor baieti(ei)ceva mai mari!have fun..
    Si pe coperta marelui rival nu e tot pegi 3?

---------- Post added 25-10-2012 at 04:10 PM ----------

Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Peste jumatate din golurile pe care le primesc sunt cu capul. Stie cineva cum sa ma apar mai bine impotriva golurilor cu capul? Pur si simplu apas pe A (sau X pe ps3) si hope for the best, din pacate de prea multe ori primesc gol.
    Cred ca trebuie sa ai CB-uri cat mai inalti si cu jumping-ul cat mai mare.

---------- Post added 25-10-2012 at 04:14 PM ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Chestia aia cu tap si apasat pe sut merge cand bati cornere si vrei ca cel la care ajunge mingea sa dea cu capul cu pamantul sau in josul portii.

---------- Post added 25-10-2012 at 04:19 PM ----------

Alt tip and tricks este sa aveti un portar long throw. Daca prinde mingea la un corner arunca cel putin pana la mijlocul terenului cu ea, ceilalti care nu sunt long throw, cum e Buffon, de abia arunca mingea cu mana in afara careului.

19. #899 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Poate te ajuta astea:
    Fifa 13 defending corners / crosses and winning more headers

Nu le-am citit/urmarit inca
    interesant ce zice nea' ala acolo, e de incercat

20. #900 SP
    Banned asperas's Avatar
    [QUOTE=catalineatza08;885666]Si pe coperta marelui rival nu e tot pegi 3?

---------- Post added 25-10-2012 at 04:10 PM ----------

vrei sa raspund si pe threadul ... in leg cu asta, ca oricum le-am luat pe amandoua ca sa nu fie suparare intre ele, asa cum fac in fiecare an de am ajuns ap de varsta de 40 years si eu tot cu fifa..?si acum sa revenim la joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 116 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast

Bookmarks